merhaba arkadaşlar son birkaç gündür bu konuyu ve sizleri takip ediyorum.sanırım bende erken belirtiler var ama ben kondurmak istemiyorum çünkü ilk hamileliğim dış gebelikti ya şimdide aynı şey olursa korkuyorum.adetim 8 mayısta ama benim göğüslerimde şişlik ve acı var,kasığım ve belim ağrıyor ve akıntım var diğer belirtiler sanırım psikolojik olabilir o yüzden (kirpik karışması,mide bulantısı) üzerinde durmuyorum bana da sonucu alana kadar destek olurmusunuz lütfen....
ben 3aydr sıkıntı içindeyim stresten de olmaz diyolar
Kizlar merhaba ben aranizda yeniyim 1,5 aylik evliyim esim acayip derecede bebek istiyo bende istiyorum ama o istedigi icin daha fazla istiyorum galiba , beklenen regl tarihim 7 mayis daha 7 gun var ama 3 gundur goguslerime dokunamiyorum eskidende boylemiydi bilmiyorum yani regl oncesi agrirdi ama 10 gun oncemi baslardi bilmiyorum birde sag kasigimda ara ar giren dayanilmaz bir agrim var balayi sistiti dedikleri seymi yoksa baska biseymi onuda bilmiyorum doktorami gitsem kuruntumu yapiyorum bu kadar cabuk hamile kalmis olamam dimi
canım idrarda yanma varmı sık tuvalete çıkma falan
bende var bu dediğin durumcanım sıkılıyo kaç gündür.sebebi ne ki bu dediğinin şeker?
kızlar ben klomenle ilk ayımda hamile kaldımmm, gerci suan rahmimde 3 kist ve bide bebişim var. dr bi seferde 3 doz verdi biri döllenmiş diğerleri kist olarak beklemedeler. gebelik belirtilerime gelince reglime 10 gün kala göğüs uçlarında asırı acı, her ikisindede. (asırı) süt beyazı duru bi akıntı, bi hafta kala aniden ayağa kalkınca kasığa bıcak saplanmış gibi acı, kasıklarda hafif batma, vajinada kasılma, gaz ve şişkinlik, bugün 5 gün var regle beta hcg 30,57 cıktı ayrıca idrar testindede silikte olsa cıktı. ve tabi bide rezil oldum dr a, eşime sürpriz için göbeğime 'baba ben geliyorum' yazmıstım, eşim göremeden muayeneye gittiğimizde dr gördü veee güldüüüüü kocamannnn yazıyı görüncee, onada unutamıcaaaağı bi gün yaşattım
canım idrarda yanma varmı sık tuvalete çıkma falan
Hayir idrar yanmasi yok ben idrara hep cok cikarim zaten o yuzden sistit digemiyorum kendime yanma aci hicbisey yok hatta tuhF bi sekilde hic akintim yok bu ay
ben forumu bir süredir takip ediyorum belirtileri falan yazılıyor ya ...ben sadece bat iki gün geçtiği için pyro clınıce test yaptım hemen çıktı yarım saate kan testini alıcam...belirti yoktu sadece sağ bacakta bir haftadır çok hafif ağrı brlki alakası bile yok...ama burdaki herkesin bilgilerini okudum birşeyler öğrenmek için o yüzden herkese teşekkür ederim.bende yaşadığımı yazmak istedim.hoşçakalın
Pazartesi günü mide bulantısı psikolojik diyordum ama bu sabah mide bulantım başladı öğlene kadar ekşi elma yiyene kadar devam etti.eşim hamile olabilirsin miden bu sebeple bulanmıştır diyor ama ben üzülmemek için yok değildir diyorum.ayrıca pazartesi akşamı annem söylemesi ayıp bakla yapmış hayatımda ağız sulanmasının ne demek olduğunu bilmiyordum öğrenmiş oldum.altı üstü bakla ama birden görünce ağzım sulandı.ayrıca sancılarım halen devam ediyor....ama hala daha korkuyorum yine hayalkırıklığından
tebrik ederim..)tiksinme falan varmıydı canım yada bacak ağrısı kasıklardan itibarenmi vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?