Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

canım sanki gebe gibisin.dış gebelikte galiba keskin bi ağrı oluyo.sen dikkat et günün geçince test yap yada kan testi ver.inşAllah gebesindir:)

canım idrarda yanma varmı sık tuvalete çıkma falan

bugün gebelik testi yaptım ama birinci çizgi incecik çıktı 2. ise silik ne olduğunu anlayamadım siz ne dersiniz bu duruma kızlar:)

kızlar ben klomenle ilk ayımda hamile kaldımmm, gerci suan rahmimde 3 kist ve bide bebişim var. dr bi seferde 3 doz verdi biri döllenmiş diğerleri kist olarak beklemedeler. gebelik belirtilerime gelince reglime 10 gün kala göğüs uçlarında asırı acı, her ikisindede. (asırı) süt beyazı duru bi akıntı, bi hafta kala aniden ayağa kalkınca kasığa bıcak saplanmış gibi acı, kasıklarda hafif batma, vajinada kasılma, gaz ve şişkinlik, bugün 5 gün var regle beta hcg 30,57 cıktı ayrıca idrar testindede silikte olsa cıktı. ve tabi bide rezil oldum dr a, eşime sürpriz için göbeğime 'baba ben geliyorum' yazmıstım, eşim göremeden muayeneye gittiğimizde dr gördü veee güldüüüüü kocamannnn yazıyı görüncee, onada unutamıcaaaağı bi gün yaşattım

arkadaşlar bu dediklerinizin hepsini yaşadım ama yine hastayım. bugün 4.günüm. tam 12gün gecikmeli geldi bu ay ve bende şimdiye kadar hiç olmadığı gibi değişik şekillerde özellikle ayağa kalktığımda kasıklara rahime doğru sancılar ağni kramplar oldu.benim genelde ağrılı geçerdi bazenleri ama bu sefer çok farklıydı, ayrıca göğüs sassasiyeti aşırı baş dönmeleri , yemek kokularına hassasiyet ...vb. bisürü şey hisssettim, idrar test çubuğu yaptım malum negatif ama bende ovulasyonn testlerinden almıştım dayanamadım heba ederek farklı günlerde 3 tane yaptım baya koyu 2.çizgi çıkıyordu (normalda hamilelerde hep çift çıkarmış), dayanamadım ağrılarım artınca doktora gittim ultrasona baktı göya bi deydirip çekti cihazı özel hastanesine yönlendirdi, gittim kan testi verdim negatif çıktı ama benim bugün hala midem bulanıyo ve 2 gündür herşeye ağlar oldum. mide bulantıdını hafif grip gibiyim ona veriyorumüşütmüşümdür diye. işte karmakarışık bi durum artık günün geçmesinede inanmıycam. ama hala bile acaba bebek varmıdır diye tedirgin oluyorum çünki teyzemde 3 ay normal edetini görmüş anlamamış bile hamileliğini,ayrıca bir kaç arkadaşada rastladım burda onlarda normal adetlerini görmüşler. bende umutlanmak istemiyorum ama aklımın bi kenarınha hep acaba var. sizlede paylaşmak istedim genelde aynı şeyleri yaşıyoruz çünki, hep karışık durumlar:) ALLAH bebek isteyen herkeze hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin inşallah:)

gözün aydın canım darısı bize:))gerçekten şirin ve farklı olmuş

merhabalar ben daha önce 20 haftalık bebeğimi kaybettim. yaklaşık 6 aydır eşimle yeni bebeiş için uğraşıyoruz. umarım bu ay hayırlısıyla muaffak oluruz. benim diğer gebeliğimde sadece anlık bir hisle adetimden iki gün önce idrar testi yaptım ve net çift çizgi çıktı. şimdi adet günüme 12 gün var ve ben sabırsızlıktan ölüyorum.kasıklarımda bir ağrı hissediyorum ama bu belirti olabilirmi şüpheliyim.rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin

ben forumu bir süredir takip ediyorum belirtileri falan yazılıyor ya ...ben sadece bat iki gün geçtiği için pyro clınıce test yaptım hemen çıktı yarım saate kan testini alıcam...belirti yoktu sadece sağ bacakta bir haftadır çok hafif ağrı brlki alakası bile yok...ama burdaki herkesin bilgilerini okudum birşeyler öğrenmek için o yüzden herkese teşekkür ederim.bende yaşadığımı yazmak istedim.hoşçakalın

arkadaslar aşılama yaptırdım fakat bugun 11.günüm yaptıralı.göbek delıgının altında bı acı hıssedıyorum ara
ara sızlar gıbı.hamıle olabılırmıyım.ama göhüs uçlarım kararmadı.damarlarım bellı olmadı henüz

merhabalar..
benimde normalde bugün adet olmam gerekiyordu...
hala olmadım normalde adetimden 3 gün öncesinden kahverengi akıntı gelirdi bu sefer sadece bugün çok az geldi
acaba diyorum ben de mi üstüne görüyorum...
adet belirtilerim var kasıklarımda çok hafif ağrı halsizlik bel ağrısı...
insan yinede ümitleniyor işte....

tebrik ederim..)tiksinme falan varmıydı canım yada bacak ağrısı kasıklardan itibarenmi vardı

Pazartesi günü mide bulantısı psikolojik diyordum ama bu sabah mide bulantım başladı öğlene kadar ekşi elma yiyene kadar devam etti.eşim hamile olabilirsin miden bu sebeple bulanmıştır diyor ama ben üzülmemek için yok değildir diyorum.ayrıca pazartesi akşamı annem söylemesi ayıp bakla yapmış hayatımda ağız sulanmasının ne demek olduğunu bilmiyordum öğrenmiş oldum.altı üstü bakla ama birden görünce ağzım sulandı.ayrıca sancılarım halen devam ediyor....ama hala daha korkuyorum yine hayalkırıklığından

bende bi ara kendimi şartlanırmıştım psikolojik ama hiç bulantım olmadı bebişmi geliyor yoksaa:)kaç günün geçti

daha günüm geçmedi 6 gün var ama şüpheli olunca :))) her durumda acaba acaba diyorum sancım var ortalama 15 gündür göğüslerim şiş,akıntım var ara bir de son 1 haftadır sürekli uyuyorum ki ben uykusuz biriyimdir.tüm parçaları birleştirince acaba diyorum ama korkuyorum da tekrar elimin boş kalmasından.dış gebelikten sonra iğne olanlar ki ben 2 kez iğne oldum daha zor hamile kalabiliyormuş,dış gebelikten sonra bu ilk ay denememiz acaba sonuç ne olacak merak ve korkula bekliyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…