merhabalar ben daha önce 20 haftalık bebeğimi kaybettim. yaklaşık 6 aydır eşimle yeni bebeiş için uğraşıyoruz. umarım bu ay hayırlısıyla muaffak oluruz. benim diğer gebeliğimde sadece anlık bir hisle adetimden iki gün önce idrar testi yaptım ve net çift çizgi çıktı. şimdi adet günüme 12 gün var ve ben sabırsızlıktan ölüyorum.kasıklarımda bir ağrı hissediyorum ama bu belirti olabilirmi şüpheliyim.rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin[/
daha önce hamilelek gçrdğin için sana danışmak istedim bende hafif bi bulantı iştahta azalma var.yumurtalıklarmda sıkışma var eğilmekde zorlanıyrm ve en büyük sorunum dahaönce hiç olmamasına rağmen ilişki sırasında kasıklarım ve bacaklarm çok ağrıo.sizce bu ay ümtlenmelimiym
aslına bakarsan dış gebelikteki hamileliğim plansızdı sadece göğüslerimde şişkinlik vardı bir de kurban bayramıydı deli gibi baklava yedim adet günüm geçince test yaptım ilk silik çıktı bir gün sonra yani kalp atışı başladığı gün kanamam başladı ne hamileydim ne değildim yani kendimi bu kadar çok dinlemedim ama sanırım bu gün ekilme günü belkide bu yüzden midem bulanıyor diye düşünüyorum hatta iyi düşünüyorum ki iyi olsun hepimizin iyi olsun bir bakmışısız anneler gününde mutlu haberi almışısız çift çizgileri görmüşüz....
kızlarrrr nasılsınız adetime 2 gün kaldı nefes aldıkça karnıma ağrıyor sanki yanlarıma batıyor..kaburgalarımın altı falan ağrıyor nefes alınca ara sıra...sanki geriliyor içerde bi şeyler..diğer belirtiler var ama onlar psikolojik olabilr diye ciddiye almıyorum..sağ kasığımda arada batıyor..böle bişey yaşayan varmı aranızda???:18::18::18:
selam kızlar adet dönemi 6. günündeyim ilk gün bir-iki damla kanama geldi. 5 gündür de kahveremsi kıvamda geliyor sizce bu ne anlama geliyor?ultrasonda bakıldı bişey çıkmadı kan testi yapılacak.gebelik testi yapsammı acaba?Hakkımda hayırlısı.İnşallah ben de hamişler grubuna katılırım.Allah isteyen herkese versin inşallah
ben incir kürü uyguluyorum acaba adetimi o kesmiş olabilir mi?küçükse ultrasonda görülmeyebilir.gebelik testini hiç yapma yine çıkmaz en iyisi kan
ben incir kürü uyguluyorum acaba adetimi o kesmiş olabilir mi?
incir kürü yumurtlamayı sağlıyor bildiğim kadarıyla.pek zannetmem.üstüne görme olabilir canım.dikkat et genede.belirti varmı peki
zehracım akıntım şu an çok açık kahverengi şeklinde geliyor dünden beri sık sık başım dönüyor,karnım gaz varmış gibi şiş, göğüslerimde dolgunluk hissi var(hassasiyet yok) ve aşırı derecede halsizlik var
incir kürünü nasıl yapıyosunuz
arkadaşlar ilişkiden kaç gün sonra belirtiler başlar ve deneyimli olupta yardımcı olacak var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?