Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

aslına bakarsan dış gebelikteki hamileliğim plansızdı sadece göğüslerimde şişkinlik vardı bir de kurban bayramıydı deli gibi baklava yedim adet günüm geçince test yaptım ilk silik çıktı bir gün sonra yani kalp atışı başladığı gün kanamam başladı ne hamileydim ne değildim yani kendimi bu kadar çok dinlemedim ama sanırım bu gün ekilme günü belkide bu yüzden midem bulanıyor diye düşünüyorum hatta iyi düşünüyorum ki iyi olsun hepimizin iyi olsun bir bakmışısız anneler gününde mutlu haberi almışısız çift çizgileri görmüşüz....

kızlarrrr nasılsınız adetime 2 gün kaldı nefes aldıkça karnıma ağrıyor sanki yanlarıma batıyor..kaburgalarımın altı falan ağrıyor nefes alınca ara sıra...sanki geriliyor içerde bi şeyler..diğer belirtiler var ama onlar psikolojik olabilr diye ciddiye almıyorum..sağ kasığımda arada batıyor..böle bişey yaşayan varmı aranızda???:18::18::18:

kızlarrrr nasılsınız adetime 2 gün kaldı nefes aldıkça karnıma ağrıyor sanki yanlarıma batıyor..kaburgalarımın altı falan ağrıyor nefes alınca ara sıra...sanki geriliyor içerde bi şeyler..diğer belirtiler var ama onlar psikolojik olabilr diye ciddiye almıyorum..sağ kasığımda arada batıyor..böle bişey yaşayan varmı aranızda???:18::18::18:

inşallah canım.herşeyin bi zamanı oluyor işte.yeri geliyor herşeyi normal bir bayan zor hamile kalıyo yeri gelince imkansız dediğimiz bir anda hamile kalıyo.herşeyde bir hayır var.o yüzden korkma ve hayırlısını dile.test yap tam gününde.hayırlısı olsun

aynı şeyleri bende yaşıyrm eğilmekde bile zorlanıyrm.yumurtalıklarımn olduğu kısımda şişknlk var bnde diğer belrtleri yaşıorm ama pskolojk.adet olmama 6 gün var heyecanla beklyrm.ltfen 2 gün sonra test yaptığında sonucunu bnada sölermsn

ben dün hcg testi yaptırdım 1.22 çıktı idrar da yaptılar onda negatif çıktı
akradaslar bir haftadan fazla adetim gecikti ama sanırım bu durumda hamile değilim ?
acilden giriş yapmıştım dün kadın dogum doktoru çıkmıştı soramadım sonucu yorumlamasını ama 5 ten aşagı ise negatif oluyor sanırım bi fikriniz var mı

evet canım 5 ten aşağısı negatif oluyo. adetin yaklaşmış olabilir o yüzden 1 küsürlü çıkmıştır. benim de öyle bişeylerdi ama negatif diye fazla üzerinde durmadım.. Allah hepimize nasip etsin inşallah :)

teşekkür ederim canım ben de öyle düşünmüştüm de emin olayım dedim amin hepinize

kızlar benim sol kasığımda hafif uyuşma gibi batma ve ağırma tarzında bişeyler oluyor. göbeğimin altıda hassaslaştı böyle bastıramıyorum hemen midem bulanıyo. eğilirken falan kasıklarım sancıyor. lütfen hamile olayım lütfen Allahım.. reglime daha 10 gün var inşallah olmam. kızlar sizce?

selam kızlar adet dönemi 6. günündeyim ilk gün bir-iki damla kanama geldi. 5 gündür de kahveremsi kıvamda geliyor sizce bu ne anlama geliyor?ultrasonda bakıldı bişey çıkmadı kan testi yapılacak.gebelik testi yapsammı acaba?Hakkımda hayırlısı.İnşallah ben de hamişler grubuna katılırım.Allah isteyen herkese versin inşallah

küçükse ultrasonda görülmeyebilir.gebelik testini hiç yapma yine çıkmaz en iyisi kan

ben incir kürü uyguluyorum acaba adetimi o kesmiş olabilir mi?

incir kürü yumurtlamayı sağlıyor bildiğim kadarıyla.pek zannetmem.üstüne görme olabilir canım.dikkat et genede.belirti varmı peki

zehracım akıntım şu an çok açık kahverengi şeklinde geliyor dünden beri sık sık başım dönüyor,karnım gaz varmış gibi şiş, göğüslerimde dolgunluk hissi var(hassasiyet yok) ve aşırı derecede halsizlik var

hadi hayırlı haberler test yap:)

arkadaşlar ilişkiden kaç gün sonra belirtiler başlar ve deneyimli olupta yardımcı olacak var mı

zaten ilişki yumurtlama gününde olunca gebe kalınabilir canım.adetin geçtikten 10 gün sonra başlar geç döllenme olduysa daha geç başlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…