Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

kızlar ya kanamam başladı ben hiç bişey anlamadım stresten mi gecikti acaba adetim?Kanama gelse bile hamile olma ihtimalim var mı gene ümitlerim suya düştü galiba hayırlısı olsun

kızlar konu açmıştım ama belki işinize yarar diye buraya da yazmak istedim..Allah hepimizi kavuştursun bebeklerimizeee..

bu arada kızlar benm en büyük belirtim göğüslerimdeki daha önce hiç olmayan acıydı..uçları sızlıyordu bi de çevresi kahverengiye dönmüş! ben fark edemedim ama aeşim öyle diyor..onun dışında ben zaten sık tuvalete giderdim,aynen devam etti,sabahları mıde bulantısı cok olur o da aynıydı..sadece 2 kere biraz aç kalmıştım inanılmaz mıde bulantısı halsizlık yasadım..bi de acayip uyku durumu vardı..ders anlatırken esniyorum çıkış zili çalıyor ben yataktan yeni kalkmış gibi yim hala..bu arada foruma daha 2 hafta falan önce çok sancım var yazmıştım yani birebir tüm ağrıları hissettim forumda üşütmüşsündür dedi arkadaşlar ama delircek gibi oluodum sonra kadın doğuma gittim gecen hafta kıst falan mı var diye ..o da baktı ultrasonla hiç bişi yok belki hamileliktr günn gecerse gel hemen dedi..umarım yardmcı olur sizlere..bi de şunu eklemek istiyorum bu ay ilk kez ayaklarımı kaldırdım ve tuttu..yarım saat 45 dk kadar..Allah daim etsin isteyenlere de en güzelini yaşatsın inş

cnm ben incir kürünü 2,5 su bardağı suyu kaynatıyorum kaynayınca incirleri ikiye bölüp içine atıyorum 20 dk daha kaynatıp ılık olarak sabah akşam içiyorum.Bunu 21 gün yapıp 7 gün ara veriyoruz.Sonra tekrar 21 gün boyunca yapıyoruz.Benim aslında hiç bi sağlık problemim yok ama ümit işte bunu yapıpta hamiş kalanları duyuyorum.Allah yardımcımız olsun kızlar

hayırlı olsun arkadaşım.Allah sağsalim kucağına almak nasip etsin inş.ben de yarın kan testi yaptıracaktım gerek varmı artık bilemedim

canım ben yaptığım testlerde gördüm olumlu sonucu ama arkadaşlardan pozitif görüp kan testinde negatif çıkanlar olmuş..onların yazılarını okuyunca aksam emin olamamiştk hatta gece adet sancısı yasadım eşim ağrı kesici getrdi olsa bu sancı olmazdı diyerekten..günüme de 3 gün var daha..az önce eczacı dedi ki çok sancın varsa adetin de gelebilir ama endişelenme değerin var kan testinde dedi..bazen oluyomuşş..

merhaba cnm nasılsın ben bu gün hastalandım inşallah sen hamilesindir...sanırım bende sorun var....

slm kızlar benim bat 6 sındaydı ama olmadı bazen 30 günde oluyor onun için bekliyorum.size sormak istiyorum bu ay göbeğimin alt kısmında bir sızı var sanki bir yere vurusunda bastırınca sızlar ya iç kısmında arada öyle bir sızı var benim gibi olan varmı ? bir umut belki bir belirtidir diye...

benm bat ıma 10 gün var ama bn de hafiite olsa kasıklarda sızı hissedyrm özellkle solda bilmyrm neye işaret;D

bu sorunun cvbını bn de istyooom

aslına bakarsan canım belirti falan yok hepsi psikolojik,ben belirtilerimden kendimi o kadar gecikecek hamişim diye o kadar hazırladım ki sonuç dün hüsran oldu.değil gecikmek 1 gün erken geldi.şimdi geçirdiğim o 2 haftaya bakıyorumda boşuna ümitlenmişim ama bana ders oldu kendimi dinlememem gerekiyormuş zaten hamile kalan çok kişi farkına bile varmıyor sanırım tadı da böyle çıkıyor süpriiiizzz....bu aydan sonra kendimi dinlemicem eşime bile hisssettirmicem...bence sizde kafanızı bulandırmayın ben dün ve dün akşam çok üzüldüm erken gelince bile kendime konduramadım yok yerleşme kanamasıdır dedim.ama bugün geçen 2 haftaya bakınca daha akıllanmış gibiyim ve kendimi dinlememe kararı aldım hem kendimi hem eşimi üzmemek için....(belirtilerim sürekli uyudum,ağzım sulandı herşeye,göğüslerim ağrıdı,akıntım çoktu,belimde ve kasıklarımda 2 hafta boyunca ağrı oldu,bazı günlerde midem bulandı hepsi hamilelik belirtisi ama ben bugün adetim gecikecek derken dün geldi bile)...tecrübeyse çok taze ve kendine kızan anne olmak isteyen aceleci birinden tavsiye...içinizi serin tutun kızlar....

evet kızlar kesinlikle kendinizi dinlemeyin sonunda insan üzülüyo.. bu ay pek dinlemedim kendimi ama gene de aklımın bi köşesinde acaba bu ay tutucak mı diye düşünce vardı.. ama tam gününde hastalandım.. :) hayırlısı artık.

zaten belirtilerin çoğu adet gecikmesinden sonra ortaya çıkıyomuş. gecikmeden önce pek belirtyi beklememek gerekiyomuş. insan psikolojik yapıyo kendini. boşuna üzülüyoruz sonradan.

zaten belirtilerin çoğu adet gecikmesinden sonra ortaya çıkıyomuş. gecikmeden önce pek belirtyi beklememek gerekiyomuş. insan psikolojik yapıyo kendini. boşuna üzülüyoruz sonradan.

evet pembetilki haklısın canım ben dün akşam harab ettim kendimi değil yüzlerce bayanın aynı olsun abla kardeş tutmuyor belirtiler ama ben kendimi çok kaptırdım o kadar emindim ki salı günü gecikir (yani bugün) cuma-c.tesi test yaparım diyordum ne saçma...gariptirki 1 gün erken geldi....

selam arkadaşlar... 8 ay boyunca her ay hamilemiyim diyip bu siteye bakıp bakıp belirtileri kendime yormaya çalışıyordum... eğer bigün hamile kalırsam belirtileri yazıcam diyodum veeeee hamileyim şu anda 7 hafta doldu. eminim herkes (daha önce benimde olduğum gibi) belirtileri merak ediyo. arkadaşlar adet öncesi gebelik belirtisi kesinlikle adetle aynı.ben şahsen adet olacağım diye bekliyodum çünkü adet belirtilerinden hiç farkı yoktu. normalde adetlerim çok düzenlidir saati bile şaşmaz ve ben o gün akşama kadar hastalanmayınca test yaptım ve net bi şekilde pozitif çıktı. bende tek farklılık adet öncesi aşırı derecede susuyodum ki normalde doğru düzgün su içen biri değilim... öyle lekelenmeydi yok şuram ağrıdı yok halsizim yok karnımda hareketlenmeler var hamileyim demekle olmuyomuş. tıpkı adet belirtisi gibi göğüslerde ağrı gerginlik ve adet günü adet olacakmış gibi ağrı.. yani kendinizi her an adet olacakmışsınız gibi hissediyosunuz. bende hiç lekelenme olmadı zaten ilerleyen günlerde de olmaması daha iyi çünkü düşük belirtisi oluyo... ekleyeceğim şey kesinlikle hamile kalayım deyipte kendinizi strese sokmayın ben hiç hamileliği düşünmediğim bi zamanda kalmışım çünkü yumurtlama zamanı bi kaç gün geçmişti memlekete gittik hiç aklımın ucundan geçmiyodu ve kesinlikle eşimle hamile kalayım stresiyle vakit geçirmedim hiç sizde öyle yapın mutlaka inşallah hayırlısıyla sizde bebişlerinize en kısa zamanda kavuşursunuz. ve bu arada 7 hafta bitti bende hala mide bulantısı yorgunluk vs gibi şeyler yok yani hiç bu belirtilerin olmasını beklemeyin özellikle adet öncesi

böyle yapmam gerektiğini daha dün anladım teşekkür ederim kendi adıma içimi rahatlattığın için

böyle yapmam gerektiğini daha dün anladım teşekkür ederim kendi adıma içimi rahatlattığın için

herşeyde mutlaka bi hayır vardır bizimki gerçekten en hayırlı zamanada geldi ve zaten hep hayırlısını istedik. sende hiç hamileliği kafana takma gerçekten tecrübeyle sabittir... çünkü bende gün gün belirtileri düşünerek nice boş aylar geçirdim... inşallah hayırlısıyla en kısa zamanda olur sen sadece keyfine bak strese girme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…