meraba canım bnde aynı durumdayım adetim bu ayın sekızıne bıttı eşimle ilişkiye girdikten bes gun sonra ve hala devam eden kasıkta batma her iki tarafta ve şişkinlik var umarım mucdeli haberler alırızkızlar merhaba son adetm 27 kasımdı ve 7 gün sürdü bittkten sonra kornmasz ilşkiyr girdk girdkten snra yumurtalklarma sancılar girdi ve hala drvam etmekte sizce hamıle olanılırmym şimdi adetme 10 gün var kan testnde cıkarmı cvp lütfen
Keçiboynuzu kürü yap canım esine duymussundur ibrahim Saraçoğlu öneriyor ve bide e vitamini 1 ay kullanacak youtube da falan videosu var izle dinle uygula derim ise yarıyorYaaa saç baş yolucam artıkhanımlar yaaa dayanamıyorum artık neden bizim de normal insancıklar gbi çocuğumuz olmuyooooo 3 yıldır bekliyorum 1 kürtajım var eşimde sperm azlığı var ne yapsak işe yaramadı ilk gebe kaldığımdaki ilacında kullandık bu sefer artmadı ne yapsam artık bilmiyorum ya delircem valla kısmet diyorum hayırlısı diyorum vakti değil diyorum ama her ay yine aynı umut ve yine kafamda deli sorular
Cnm bnm eşimde de vardı varikosel ameliyat oldu 9ay önce hala gebelik yok ama artış var spermlerde ekstra olarak keçiboynuzu ve incir kürü yaptık bi dene istersen.. Ayrıca aktarlarda arısütlü epimedyumlu macunlar var işe yarıyo..Yaaa saç baş yolucam artıkhanımlar yaaa dayanamıyorum artık neden bizim de normal insancıklar gbi çocuğumuz olmuyooooo 3 yıldır bekliyorum 1 kürtajım var eşimde sperm azlığı var ne yapsak işe yaramadı ilk gebe kaldığımdaki ilacında kullandık bu sefer artmadı ne yapsam artık bilmiyorum ya delircem valla kısmet diyorum hayırlısı diyorum vakti değil diyorum ama her ay yine aynı umut ve yine kafamda deli sorular
Keşke ameliyatlık bişey olsada yaptırsak valla bnmde çevremde var varikoselden ameliyat olanlar ve şimdi hepsinin çocuğu var inşallah şeninde olacaktır Cnm valla denedik keçiboynuzu suyu pekmezi incir vitamin çakşır suları arı poleni daha ne yapiim bilemiyorum ki amuda mı kalkıyım anlamadım vallaCnm bnm eşimde de vardı varikosel ameliyat oldu 9ay önce hala gebelik yok ama artış var spermlerde ekstra olarak keçiboynuzu ve incir kürü yaptık bi dene istersen.. Ayrıca aktarlarda arısütlü epimedyumlu macunlar var işe yarıyo..
Yaptık şekerim yok artık bişeyde işe yaramıyor ilk gebelikte proxeed kullandı 3. Ayda hamile kaldım değerlerde yükseldi kürtajdan sonra tekrar kullandı artmadı dr vitaminler verdi keçiboynuzu suyu pekmezi özü hepsini içti Ada'm mideyi bozucak diye korkuyorum artık aşılama falan düşünüyordum kaynana bi macun yaptırmış deneyelim dedim 2-3 ay Napalım artıkKeçiboynuzu kürü yap canım esine duymussundur ibrahim Saraçoğlu öneriyor ve bide e vitamini 1 ay kullanacak youtube da falan videosu var izle dinle uygula derim ise yarıyor
Allah gönlüne göre versin cnm
Amin cnm saol inş sennde olur allahtan hayırlısı ne diyelim bol bol dua et üzülme Rabbim isteyn herkese versin inş...Keşke ameliyatlık bişey olsada yaptırsak valla bnmde çevremde var varikoselden ameliyat olanlar ve şimdi hepsinin çocuğu var inşallah şeninde olacaktır Cnm valla denedik keçiboynuzu suyu pekmezi incir vitamin çakşır suları arı poleni daha ne yapiim bilemiyorum ki amuda mı kalkıyım anlamadım vallaşimdide kaynanam bi karışım hazırlatmış içinde birsürü bişeyler var bakalım onu yiyo artık görücez ama o kadar hüsranla gelen regl den sonra pek ümidim kalmadı
rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin darısı tum bebek bekleyenlereKızlar bugün ilk kez doktora muayene oldum ultrason la baktı görünmüyor henüz çok küçük hücre aşamasında dedi 10 gün sonra gel bakalım buarada bol bol sıvı tüket ve bol bol istirahat et dedi
Amin canım allah kimsenin kucagini boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsinrabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin darısı tum bebek bekleyenlere
canım sende ne gibi belirtiler vardı .bizde bebek istiyoruz bnde kasıklarımda batma belde bacakta agrı mide bulantısı var ve bu yaklasık uc hafta olacak devam edyoAmin canım allah kimsenin kucagini boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin
merhaba bence daha erken adet gununu bekle bende senin gibiydim en ufak belirtide test yapmaya kosuyodum hep negatif cikiyodu bu ay 23unde adet olmam lazimdi 9gun gecti bi belirtim yok ama ilk defa cok gecikti. uzulmemek icin beklemelisin benceArkadaşlar selamün aleyküm yeni üye oldum ben bana iyi gelcek bi site buldum sanırım. 19 yaşındayım bir yıllık evliyim her ay hamilelik için ümitleniyorum ama bu ay ilk defa 15 gün önceden göğüs uclarım acımaya başladı, daha sonra bacak ağrısı, hafif kasık ve bel ağrısı var arada bi. Bide tansiyonum düşüyo arada hafif baş ağrısı ve başımda ağırlık var. Hamilelik belirtisi olma ihtimali kaçtır sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?