Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Haklısın canım zaten ben evlendiğimden beri geçmeyen kasık ağrım vardı hep. Bu ay beni düşündüren ise yumurtlamadan bi iki gün sonra hemen göğüs uçlarımın acımasıydı bu sefer kararlıyım test falan yok adetimin geçmesini beklicem ama senin yerinde olsam koşa koça kan testine giderdim çok sabırlısınn:)

gel bide bana sor onca test yaptim negatif sonuclar yuzunden psikolojim bozuldu bu aydan onde ruyalarimda hamile goruyodum kendimi. kan vermekten korkmasam ucarak gidicem ama korkuyorum test yapcam bakalim nolcak insallah vardir ya. sen bekle gecikmesini ve kafana takma bu ay olmazsa bile hamile kalcam diye dusunup kafana yer edinirsen butun belirtileride yasarsin bos cikar.

Haklısın pskolojikte olabilir ama çokta üzülmüyorum olursada allahtan olmazsada allahtan herşeyde bir hayır vardır. İnşşallah allah hepimize hayırlısını versin test sonucunu haber ver mutlaka inşşallah üzülmezsinn

psikoloji bu konulari cok etkiliyor ben bunlari kafama taka taka artik kafayi yedim o yuzden takmadim bu ay ve adet olmadim catliycam meraktan ya. insallah uzulmem yazarim mutlaka merak etme. umarim ikimizde hamis kaliriz. ayni yastayiz ben 2yildir evliyim ugras ugras derken insallah bu ay vardir

Aa aynı yaştayız demekk. Doğru valla hamilelik olsun diye yumurtlama günümü takip edip o gğnlerde ilişki yaşadım diye piskolojikte olabilir hatta bende arada bi prolaktin hormonum yükseliyodu ondanda olabilirr. ay insan kötü oluyo düşüne düşünee inşş hamişizdirrr

bende tam aksina bu ay yumurtlama gunlerimi adet gunumu hep takip ettim. ben bi test yaptim aslinda kafam rahatlasin diye inanmadim testin dogruluguna ama en azindan kafami dagitti beklememe sebep oldu ama eczanedekilerden degil baska bisey limonla yaptim

valla bende anlayamadim ama limon sikar sikmaz dibine cokuyodu icindeki kucuk kucuk parcalarda dibe coktu hamilemiyim demek mi bu anlamadim. kafami rahatlatti ama

Hmmm bide karbonatla olanı denee ondada belki pozitif olur
aynen onuda denemeyi dusunuyorum insallah olumludur ya sonuclari yazicam ama sende limonla olani yap bakiyim erken ya cikmazsa gercektenden dogrumu degilmi anlamis oluruz. benimki coktu senin ki cokmezse adetinden sonra dene bi daha

aynen onuda denemeyi dusunuyorum insallah olumludur ya sonuclari yazicam ama sende limonla olani yap bakiyim erken ya cikmazsa gercektenden dogrumu degilmi anlamis oluruz. benimki coktu senin ki cokmezse adetinden sonra dene bi daha
Evet bende onu düşünüyodum acaba yapsam mı diye bencede anlamış oluruz doğru değil mi yapınca yazarım canım da yarım limonun hepsini mi sıkıcam

arkadaşlar selamün aleyküm bende yeni üye oldum ve bazı belirtilerimi sizinle paylaşmak istedim benim son 10 günden beri belimde ve sırtımda inanılmaz ağrı kasıklarımda batma sancılı kramplar hatta ağrıdan sağ bacağımı atamadığım an bile oldu çok fazlaca yeme isteği örneğin saat gece 1 de canım simit çekiyo eşimi uyandırıyorum sonra simitden vazgeçip bir tencere makarna yeme durumu falan oluyo normalde kilolu biri değilim 55 kiloyum ve yemeğe çok düşkün biride değilim acıkmalarım iştahımdaki artış çevremdekilerin bile dikkatini çekiyor karnımda şişkinlik hareketlilik var elim ayağım sürekli buz gibi soğuk bir an üşüntü geliyo bir an sıcaklıyorum bundan 3 hafta önce 2 gün boyunca akıntım kahve rengi geldi normalde adetim hiç şaşmaz hep 28 günde birdir fakat geçen ay 25 günde ondan önceki ay 20 günde geldi bu ayda bekliyorum adetime bir hafta gibi bişi var he bu arada göğüslerimde aşırı büyüdü ağrı falan yoktu son iki gündür koltuk altım ile göğüslerin bitiştiği yerler sanki tonlarca ağırlık koymuşlar gibi bir ağrıyor o kadar olur uçlarında bir değişiklik yok ama normalde adetlerimde göğüs ağrım kasıklarım vs bu denli ağrımazdı hatta lavaboya giderdim bi bakardım kirlenmişim ağrım olmazdı yani sabah gözümü açınca midem bulanıyo gibi sanki sigara dumanı eşimin parfümü bile sanli kötü kokuyo gibi bu nedir bilemedim dün akşam artık gece saatinde duramadım kasık ve göğüs ağrımdan eşimle kadın doğuma gittik ultrosonla sadece kasıklarıma baktı önemsiz bir kist var dedi baskı yapıyormuş ondandır dedi ağrı kesici verdi gönderdi acaba hamile olabilir miyim yoksa kistten kaynaklı mıdır deneyimli hamile arkadaşlarımız yardımcı olabilir mi

Evet bende onu düşünüyodum acaba yapsam mı diye bencede anlamış oluruz doğru değil mi yapınca yazarım canım da yarım limonun hepsini mi sıkıcam
sıkabildigin kadar sık ama yavas yavas sık cokta sıkma birbirine karisiyo karbonatla olani yaptim direk dibine coktu ama karbonat dogru degildir bence

sıkabildigin kadar sık ama yavas yavas sık cokta sıkma birbirine karisiyo karbonatla olani yaptim direk dibine coktu ama karbonat dogru degildir bence
Tamam tatlım yapıcam ama şu an eşimlendışarı çıktık yarın sabah uyandığımda yapıcam sanada cevabımı yazarım şey karbonatın köpürmesi gerekiyodu sanırımm pozitif olması için oldu mu sende

Canım kistten dolayı bu kadar bulantın aşerme falan olmaz kist sadece kasıklarda ağrı yapar oda basit kistae doktorun dediği gibi çok şiddetli yapmaz çünkü bendede kist vardı basit kis döküldü gitti o her kadında olur ama dediğin gibi bence bu belirtiler kisle ilgisi yok çünkü bendede kis oldu bu tarz belirtilerim olmadı bence adetini bekle ve herşeyi öğrenirsin bende adetimi bekliyorummm

bana yardımcı olabilecek kimse yok mu
Valla canim bende adetimu bekliyorum 9 gun var adete ama 3 gündür belim agriyor kasiklarim agriyor ve göğüslerim ile koltuk atina doğru olan taraflar cok ağrıyor adet olacakmisim gibi belirtiler var inşallah ikimizde hamileyizdir sonucunu mutlaka yaz merak ettim tamam mi canim kardeşim :)

Bende aynı senin gibiyim 15 gün önceden göğüslerim ağrıdı şimdi kasık bel göğüs hepsi ağrıyo göğüs uçlarımda sızlama var çok fena ve 9 gün var adetimee

Kizlar ben 2 aydir tetikteyim size bise danisacam sozlumle yaklasik 2 ay once hehafta bir kez birlikte olduk 2 aydir hamilelik belirtisiyle geziyorum ustune gorme olayi kafami cok karistirdi 2 aydir adette goruyor ustune gorme degilse eger.. 15 aralikta adet oldum bir gun once de kan testi yaptirdik negatif citi adetten 1gun once kan testi dogru sonuc verir dimi29 aralikta ultrasona girdim hadi kan testi yanlis diyelim ultasonda da kontrolde bise olsa gorunrdu dimi aklimi oynatacam kizlar anne olmayi cok istiyorum ama cok cok cok erken suan. Suan gouslerim belim ve kasiklarim agriyor yumurtlama donemi diye kasik agrin olur dedi doktor yumurtlama doneminde gogus kasik ve bel agrisi ceken var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…