- 1 Aralık 2016
- 76
- 62
- 3
Ozman birbirimize haber edelim sonucu tamam mi canim inşallah hamile oluruz allahimBende aynı senin gibiyim 15 gün önceden göğüslerim ağrıdı şimdi kasık bel göğüs hepsi ağrıyo göğüs uçlarımda sızlama var çok fena ve 9 gün var adetimee
Canım iki ay boyunca üst üste adet gördüysen üstüne görme falan olmaz benim bildiğim kadarıyla bi kere olur bu iki aydır adet gibi kan geliyorsa korkmana gerek yok çok şüpheleniyosan idrar testi al yap ama negatiftir adetten bi gün öncede kanda çıkar mutlaka bence kafana takma eminim bişey yoktur ama bidaha korun benceKizlar ben 2 aydir tetikteyim size bise danisacam sozlumle yaklasik 2 ay once hehafta bir kez birlikte olduk 2 aydir hamilelik belirtisiyle geziyorum ustune gorme olayi kafami cok karistirdi 2 aydir adette goruyor ustune gorme degilse eger.. 15 aralikta adet oldum bir gun once de kan testi yaptirdik negatif citi adetten 1gun once kan testi dogru sonuc verir dimi29 aralikta ultrasona girdim hadi kan testi yanlis diyelim ultasonda da kontrolde bise olsa gorunrdu dimi aklimi oynatacam kizlar anne olmayi cok istiyorum ama cok cok cok erken suan. Suan gouslerim belim ve kasiklarim agriyor yumurtlama donemi diye kasik agrin olur dedi doktor yumurtlama doneminde gogus kasik ve bel agrisi ceken var mi
Tamam tatlım inşşallah hamişizdir allah en hayırlı zamanda nasip etsin hepimizee inşallahta hayırlısı bu ayadırrr haberleşiriz:)))Ozaman bir
Ozman birbirimize haber edelim sonucu tamam mi canim inşallah hamile oluruz allahim
Canım iki ay boyunca üst üste adet gördüysen üstüne görme falan olmaz benim bildiğim kadarıyla bi kere olur bu iki aydır adet gibi kan geliyorsa korkmana gerek yok çok şüpheleniyosan idrar testi al yap ama negatiftir adetten bi gün öncede kanda çıkar mutlaka bence kafana takma eminim bişey yoktur ama bidaha korun bence
Inşallah inşallah ikimizde hamile olalim cok dua edicem :) canim senin suan bel ve kasık agrin var mi benim varda birde azar azar beyaz akintim oluyor seninde öylemi ?Tamam tatlım inşşallah hamişizdir allah en hayırlı zamanda nasip etsin hepimizee inşallahta hayırlısı bu ayadırrr haberleşiriz:)))
Evet tatlım bazı kadınlarda yumurtlama gününde göğüs hassasiyetide oluyo bide ama en çok kasıklar ağrır benimde öyle oluyo yumurtlama günümü kasıktan ve akıntımdan anlıyorummÇok teşekkür ederim canım ya gogus kasık ve belde agriyinca panik olduk biz yumurtlama döneminde bu hassasiyetlik normal mi peki sözlümde araştırmış yumurtlama döneminde vücut kendini doğuma hazırlıyor gibi olurmuş dedi doğru mu
İnşallah canımm aminn bende ediyorum:)) bel kasık ara ara benimde beyaz akıntıda çok az az geliyo değişik yapışkan gibi sendede öyle miiInşallah inşallah ikimizde hamile olalim cok dua edicem :) canim senin suan bel ve kasık agrin var mi benim varda birde azar azar beyaz akintim oluyor seninde öylemi ?
Tatlım doktora gidip durumunu anlat neden adet göremediğine baksın kis mi var başka bişey mi var neden düzensiz doktorda anlarsın bidaha yaptır emin olmak için kan testi kesin çıkar dicem ama iki son sonra yaptırmışsın kanamadan oda dünden önceki güne denk geliyo ben sanmıyorum çıkardı kanda bence jinekoloğa muayene olMerhaba. Adetim son 3 ayda sürekli düzensizdi.Önce 28 günde oldum. Sonra 23 en son da 20 günde olmuştum. Aralığın 1'i son regl'imin başlangıcıydı. Her neyse aralığın 28'inde kahverengi kanamam oldu. Regl diye düşündüm ama lekelenme şeklinde oldu. Peçeteye bazen geliyor bazen gelmiyor. Cuma günü kan tahlili yaptım negatif çıktı. Ondan önce idrarda da denemiştim Zaten. Durum şu, ben kendimi adet görmüş kabul etmeli miyim? Bebek istiyorum ama adetim düzene girmedikçe yumurtlama gününü hesaplamam zor. Geçirdiğim şey regl değil de yerleşme kanamasıysa kanda çıkması zaman alır mı? Kanamayı geçirdiğim günden 2 gün sonra gittim test yaptırdım. Bazı kürler denemek istiyorum regl boşalsın diye ama etraftan yerleşme kanamasıdır kanda sonradan çıkabilir diyenler olunca garantiye almak istedim. Fikri olan var mı?
Evet tatlım bazı kadınlarda yumurtlama gününde göğüs hassasiyetide oluyo bide ama en çok kasıklar ağrır benimde öyle oluyo yumurtlama günümü kasıktan ve akıntımdan anlıyorumm
Ne demek canım benim:) ben çok doktorlara gittin çok araştırma yaptık bilgi edindiklerimi söylüyorumm. Bazı kadınların yumurtlama zamanlarında mide bulantısı falan oluyo ama kusma olmuyo bence sen bida yaptır hamilelik testi kesin belli olur zaten. Eğer hamile kalmaktan korkup kafanda kurduysanda piskolojik olarak beyin kendi kendine yapıyo onları:)Saol canimsin ya vallahi içim bir nebzede olsa rahatladi. Arada bulantim kusmam oluyor diye kan değerlerine bi baktık birşeyler eksilmistir dedi evdekiler yarın ablamla gidip kan verecem sağlık ocağında değerlere bakılsın diye inşallah bise çıkmaz daha önceki gibi Rabbim bize de zamanında hayirlisini versin tüm isteyenler gibi
Ne demek canım benim:) ben çok doktorlara gittin çok araştırma yaptık bilgi edindiklerimi söylüyorumm. Bazı kadınların yumurtlama zamanlarında mide bulantısı falan oluyo ama kusma olmuyo bence sen bida yaptır hamilelik testi kesin belli olur zaten. Eğer hamile kalmaktan korkup kafanda kurduysanda piskolojik olarak beyin kendi kendine yapıyo onları:)
Canim inşallah hamileyizdirİnşallah canımm aminn bende ediyorum:)) bel kasık ara ara benimde beyaz akıntıda çok az az geliyo değişik yapışkan gibi sendede öyle mii
Yok tatlım üstüne görme adetten daha az oluyo öyle olma hayatta canım korkmana gerek yok bence olsaydı çıkardı:)Zaten paranoyağa bağladım iyice ya benim mide rahatsizligim vardı zaten stresten olmuştur belki yani inşallah.. Sözlum açısından da çok şanslıyım şimdiden çok sabırlı bana karşı ve çok anlayisli. Tekrar test yaptir dedin idrar testi yanlış sonuç verebiliyormus ama kan testi demi yanilabilir 14 aralıkta kan testi yaptık 18 aralıkta adet günümdü 15aralıkta adet oldum işte düzenliyor adetim dolu dolu 2 ped degistim affedersin de normalde birden fazla pıhtı atarken 2 aydır tek pıhtı oluyor adetimde üstüne görme böyle bise değil herhalde dimi
İnşallah canım aminnn günün gelince haber verirsin bende vericemEvet aynen
Canim inşallah hamileyizdir
Yok tatlım üstüne görme adetten daha az oluyo öyle olma hayatta canım korkmana gerek yok bence olsaydı çıkardı:)
Kaç yaşındasın canımm? Bide sözlüm dedi düğün ne zaman:)İnşallah Canım ya hazır olmayınca stresi ölduruyormus gerçekten heyecanını yaşamak varken korkusunu çekiyorumpişman oldum diyebilirim yani
adet olmussun cnm iki ped degismissin ustune gorme falan degildir yani mide bulantilarinda stresdendir.Zaten paranoyağa bağladım iyice ya benim mide rahatsizligim vardı zaten stresten olmuştur belki yani inşallah.. Sözlum açısından da çok şanslıyım şimdiden çok sabırlı bana karşı ve çok anlayisli. Tekrar test yaptir dedin idrar testi yanlış sonuç verebiliyormus ama kan testi demi yanilabilir 14 aralıkta kan testi yaptık 18 aralıkta adet günümdü 15aralıkta adet oldum işte düzenliyor adetim dolu dolu 2 ped degistim affedersin de normalde birden fazla pıhtı atarken 2 aydır tek pıhtı oluyor adetimde üstüne görme böyle bise değil herhalde dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?