Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

bebek sahibi olmayı cok istıyoruz kasıklarımda batma var belde agrı var ayrıca arada midem bulanıyo ve midemde yanma hissi var

bebek sahibi olmayı cok istıyoruz kasıklarımda batma var belde agrı var ayrıca arada midem bulanıyo ve midemde yanma hissi var
Bizde çok istiyoruz canım. Allah hepimize en hayırlı zamanda nasip etsin. Benimde var aynı belirtiler midem çok az bulanıyo ama bende günümü bekliyorum çokta kaptırmıyorum kendimi sonra malum olmayınca insan çok üzülüyo. Regl gününe az kalmış idrar testini deneyebilirsin günün geçersede kan testine gidersin

ay gerçekten mi :) ne biliyim doktor ultrosonla bakıp kist var deyince ondan kaynaklı herhalde die düşünüp umudumu yitirmiştim şimdi yeniden canlandı çok tşk ederim bakalım 3 gün kaldı sabırsızlıkla bekliyorum bir tane dha belirti eklendi sık sık küçük tuvaletime çıkıyorum gece kalkmam normalde yoktur sürekli kalkıyorum bide çok susuyorum bilemedim bekliyorum test fln da yapmıyorum bakalım nolucak

inşallah bende çok istiyorum mucizem olur bende seninkini merak ettim 3 gün kaldı benm adetime henüz test fln yapmadım bakalım bekliyorum :) sende mutlaka yaz bende merak ettim :))

Tamam tatlım inşşallah hamişizdir allah en hayırlı zamanda nasip etsin hepimizee inşallahta hayırlısı bu ayadırrr haberleşiriz:)))
inşallah kızlar hayırlısı artık eğer hamile değilsem de kesin kafayı yiyorum bu gece rüyamda resmen tatlılaar profiteroller gördüm kaşık kaşık yiyordum allah sonumuzu hayır etsin

bence bekle bi sonraki adet gününü derim ben o zmnda baktın gördün aynı sıkıntı devam ediyor yada hiç kanaman olmuyor doktora gtmeni öneririm kan testi şart çünkü bazen idrar testlerine yanılma olabiliyormuş die duymuştum sonucunu mutlaka yaz cnm kardeşim inş. hamişsizdir

guzel dilegin icin tesekkur ederim :)) olmadi oyle olucak adet duzenszlikleride yasiyorum onceden beri oyle bisiyde olabilir. kasiklarima batmalarim oluyor gerci ama emin degilim adet de olmadim hala. sonucu yazarim.

inşallah bende çok istiyorum mucizem olur bende seninkini merak ettim 3 gün kaldı benm adetime henüz test fln yapmadım bakalım bekliyorum :) sende mutlaka yaz bende merak ettim :))
sanada allah nasip etsin ins. guzel haberlerini bekliyorum :)

Evet tatlım öylee. Yani doktor basit kist demiş sanırsam basit kistler her ay kadınlar olabilcek bişey regl günlerindede kayboluyo basşt kislerin ciddi belirtileri yoktur küçükseler ama çikolata kisti falan oluyor bunlar bi çok insanda değişik haller yaratabilir. Tatlım benim allah hayırlısını versin inş hamişiiizdiiir

kızlar merhaba benimde adetm kasımın 2sinde geldi ondan öncede hep 2-3-4 gibi geliordu bide kasımda 29nda geldi yani kasımda 2 kere adet olmuş oldum ve aralıkta gelmedi şimdi ocağın 2s oldu hala gelmedi sizde kasımda gördüğüm 3-4ü gibi gelenimi kıyaslayım yoksa 1 hafta erken gelen 29nda gelenimi? yoksa hamilelelik testimi yapmalıyım kafam çok karışık yardım bekliyorumm :)

inşallah ya inşallah hamişizdir haberini mutlaka bekliyorum bende haber veririm hmm bu arada adet günüme 3 gün var test yapsam çıkar mı

amin canım bu gun doktora gıttım kucuk kistlerin var dedı utrasyonda bktı gozukmez dedi zaten bhcg ve idrar tahlili verdim bakalım herseyın hayırlısı idrarda enfeksiyon olabilir dedi

amin canım bu gun doktora gıttım kucuk kistlerin var dedı utrasyonda bktı gozukmez dedi zaten bhcg ve idrar tahlili verdim bakalım herseyın hayırlısı idrarda enfeksiyon olabilir dedi
simdi zaten hayal kırıklıgı yaşıyorum canım inan o kadar kaptırdım ki kendimi

simdi zaten hayal kırıklıgı yaşıyorum canım inan o kadar kaptırdım ki kendimi
Canım benim bende bir yıldır her ay test al yap negatif ama insan yinede her ay ümit ediyo işte bi ümit tutarsa diye. Olsun kuzum küçük kisler önemli şeyler değil bende çok oluyo adet olmadan önce oluyo sonra adetle birlikte dökülüyo basit kis oldukları için onları kafama çok takma canım. Bende sürekli idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum hatta vajinal mantardan kurtulamıyodum bu aya kadar bu ay geçti bakalım. İdrar yollarımdan arada bi kan geliyodu çok yanarak yapıyorum sürekli idrar hissi oluyo ve az az yapabiliyorum. Kanama yanma geçti ama çok aşırı idrara çıkıyorum evlendiğimden beri. Ama tahlillere girdim ne enfeksiyon var ne başka bişey neden olduğunu anlamadım gitti. Kisleri takma kafana çok tatlım idrar yollarınıda takma bu hastalıkları olup bi sürü hamile kalan arkadaşım var. Allah istedikten sonra her türlü olur dua et ümidini kaybetmeden:) bide idrar yolu enfeksiyonu hamile kalıncada olabiliyo vücut direnci zatıfladığı için inşallah hamişsindir ama değilsende allahın bildiği birşey vardır illa:) Ne kadar süre evlisin bide kaç yaşındasın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…