Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

kızlar merhaba benimde adetm kasımın 2sinde geldi ondan öncede hep 2-3-4 gibi geliordu bide kasımda 29nda geldi yani kasımda 2 kere adet olmuş oldum ve aralıkta gelmedi şimdi ocağın 2s oldu hala gelmedi sizde kasımda gördüğüm 3-4ü gibi gelenimi kıyaslayım yoksa 1 hafta erken gelen 29nda gelenimi? yoksa hamilelelik testimi yapmalıyım kafam çok karışık yardım bekliyorumm :)

Canım senin işte baya karışıkmış:) ama şimdi 2 kasımda adet olmuşşsun 2 aralıkta olman gerekirken adetin bi kaç gün öne gelmiş sadece. Şimdide olmamışsın daha bence bi iki gün daha bekle olmazsan hamilelik için baktırabilirsin kanda

Arkadaşlar hamile kalmak cok istiyorum ateş ölçme yöntemini denedim benim vücut ısım genelde hep 35.4 çıkar yumurtlamadan sonra 35.8 ve 36.2 arasında çıkıyordu bugun sabah adet oldum ama vücut ısım düşmedi hala aynı duruyor. Neden böyle acaba ?? Bana yardımcı olurmusunuz lütfen hormon bozukluğu var o yüzden mi acaba

Belki bi kaç gün sonra eski haline dönebilir bu ateş konusunda hiç bir fikrim yok maleseff. ama hormon bozukluğun mu var hangileri bozuk yanii

Belki bi kaç gün sonra eski haline dönebilir bu ateş konusunda hiç bir fikrim yok maleseff. ama hormon bozukluğun mu var hangileri bozuk yanii
Polikistik over var hormonlarım bozuk olması gerektiği gibi değil lh hormonum cok yüksek falan adetimde cok düzensiz bazen iki ayda bir bazen 3 ayda bir bazen tam gününde bazende 5-6 boyunca hiç adet görmediğim oluyor

Hadi ya senin ki biraz zormuş çok geçmiş olsun canım benim bu konularla bi bilgim yok malesef

sana tavsiyem.her seyi akisina birak benimde polikistik over hastaligim var ayni senin gibi 6 7 ay olmazdim bir bebisim var ve suanda hamile kaldim die suphelerim var olmayada bilir. kafaya takma bak nasil oluyoe

sana tavsiyem.her seyi akisina birak benimde polikistik over hastaligim var ayni senin gibi 6 7 ay olmazdim bir bebisim var ve suanda hamile kaldim die suphelerim var olmayada bilir. kafaya takma bak nasil oluyoe
Herkesten bunu duyuyorum ama kafaya takmamayı başaramıyorum ben normalde de herşeyi cok düşünen bir insanım umursamaz olamıyorum nefret ediyorum bu huyumdan şimdi bu Bebek meselesi de her an aklımda

Kızlar benim bu bel ahrim hi ve kasiklaeim arada igne sapanirç eksilmedi canim bende polikistik over hst
canjm bende polikistik over hastasıyım suan 5 gun once yumurtam catladi iliski oldu beklemedeyim rica etsem sende bize belirtilerini yazarmisin lütfen kasik bel ağrın olmusmuydu akintn oluyormuydu

Herkesten bunu duyuyorum ama kafaya takmamayı başaramıyorum ben normalde de herşeyi cok düşünen bir insanım umursamaz olamıyorum nefret ediyorum bu huyumdan şimdi bu Bebek meselesi de her an aklımda
ne yap biliyormusun ben 6 ay korundum ilacla sonra biraktim iki ay amman olcakmi olmayacakmi belirtisi nedir bilmem ne arastir arastir durdum aman baktim bu boyle olmayacak kafaya tak tak dedim busra sen onu bekleme o gelicekse gelicek zaten kafamdan attim o dusunceyi calismiyordum işe girdim kendimi oyle kaptirdimki adet gunumu 15 gun gecmisim bende mide bulantilari olmaya basladi kuzenim bana diyo kiz hamilemisin is yerinden bile hamilemisin iki de bir miden.bulaniyor diyordu megersem.hamile.kalmisim haberim.yok :))) sende kafani mesgul edecek bir seyler.bul iş e girdigim ay hamile.kaldim ben sok gecirdim resmen

valla ben sana bisiy diyim mi cnm insallah bebisin olur hamilesindir. eger degilsen bu işin puf noktasi nedir bilmiyorum da yumurtlama gunu falan hic hesaplamadim yok vucut isisi bilmem neside bilmiyorum ayrica hic belirtim olmadi adet bile olcak gibi olmadim sadece.mide bulantim oldu o da zaten gunumu gecmisdim cnm.

allah razı olsun canım bnm yıne husran bnm ki aynen dedigin gbi ümit etmemek elde degil gebelik negatif cıktı ama doktor sekız gun sonra adet olmazsan gel dedi tekrar test yapalım ilac yazdı enfeksiyon için adetten sonra kullan dedi umarım en yakın surede sende guzel haberler alırsın canım bnm rabbim yardımcımız olsun bu arada yedı aylık evlıyım 25 yasındayım

Sağol canımm benimm allah hepimizden razı olsun inşşallah rabbim herkesin gönlüne göre versin:)) anladım canımm hem daha yeni evlenmişsin ilk evlendiğinde hep bunlar oluyomuş çünkü bende çekiyorum çok ciddi hastalık değil tatlım seninkiler yinede bende artı bide hpv virüsü var daha 19 yaşındayım ama yaşlı karılardan daha fena vücudum herhaldeayrıca bende idrar yolu enfeksiyonu oldum ama vajinadan gelen akıntımla ilgisi yoktuu ben genelde vajinal mantarda oluyorumdaa çok karıştı herşeyim artık hepsini saldım bitek hamile kalmayı bekliyom sende hastalıkları çok takma:)

canım bnm en iyisi artık kafaya takmamak umarım bu durumlar duzelir ikimiz içinde bende adet duzensizliği basladı evlendikten sonra nerdeyse ıkı aya yakın adet gormeye basladım doktorum hormon testi yapalım dedi bakalım artık .canım senin memleket neresi

adetin gectimi canım inş guzel haber alırsın yaa

Bende de herşey evlendikten sonra başladı canım dğzensizleşti sonra düzene girdi. Aynen tatlım en iyisi takmamak kafaya herşeyin bi zamanı vardır:)) canım ben zonguldak kdz ereğliliyim ama Sakarya/kocaalideyim artık eşimin tarafında. Sen nerelisin

adetin gectimi canım inş guzel haber alırsın yaa
Yok tatlım 7 günüm vardı bugünden sonra 6 günüm kalıyo bakıcaz bakalım:) bi iki gündür beynim çok sersem gözlerim ve başım ağrıyor bide arada bi gözlerimde ışık çakması oluyo anlamadım gittii. İnşallah bu ay tutar çok istiyorum yaa:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…