umarım guzel haber alırsın canım yaa baska ne gbi belirtilerin varYok tatlım 7 günüm vardı bugünden sonra 6 günüm kalıyo bakıcaz bakalım:) bi iki gündür beynim çok sersem gözlerim ve başım ağrıyor bide arada bi gözlerimde ışık çakması oluyo anlamadım gittii. İnşallah bu ay tutar çok istiyorum yaa:))
Umarım canım umarım inş sende en yakın zamanda isteğine kavuşursunn. Geçen ay ayın 10unda adet oldum Sonra yumurtlama günlerimi takip ettim adetten 11 gün sonra yumurtlama akıntım geldi baya ayın 21iydi sanırsam canım 21i ve 22si yumurta akı gibi uzayan akıntım çoktu iki gün üst ğste ilişki denedik 23ünde 24ünde 25inde falan hep o uzayan akıntım devam etti önceden bi gün gelirdi o akıntı bu sefer çok oldu anlamadım neyse o ilişkilerden iki gün sonra göğüs uçlarım acımaya başladı sadece uçları hassaslşmıştı ve acıyodu daha sonra çok yemek yemeye başladım doymuyo gibiydim valla ve karnım çok şişti gaz var bağırsaklarım şişti galiba anlamadım sonra göğüslerimin tamamı acıyor şimdi geceleri özellikle bacak bel ağrısı var kasıklarım geçenlerde daha fazlaydı şimdi çok nadir arada bıçak batması gibi oluyo. İdrarımda tortular var o ne ile ilgili hiç bilmiyorum. Ve tansiyonum düşüyo arada başım dönüyo 9a 5 oluyo tansiyonum hiç düşmezdi önceden. Dünden beride hep gözlerim yanıyor uyumak istiyorum halsiz sersemim ensemden beri sıcaklık basıyo ruh halim dengem çok bozuk canım valla bunlar hamilelikten mi bilmiyorum ama beni şüphelendiren ilk göğüs uçlarımın 15 gün önceden acımaya başlaması birde tansiyonum. Ama çokta ümitli değilim valla hastada olabilirim ayın 9unda olmam lazımmm bakalım canım başını ağrıttım senindeumarım guzel haber alırsın canım yaa baska ne gbi belirtilerin var
canım ne bas agrıtmasıUmarım canım umarım inş sende en yakın zamanda isteğine kavuşursunn. Geçen ay ayın 10unda adet oldum Sonra yumurtlama günlerimi takip ettim adetten 11 gün sonra yumurtlama akıntım geldi baya ayın 21iydi sanırsam canım 21i ve 22si yumurta akı gibi uzayan akıntım çoktu iki gün üst ğste ilişki denedik 23ünde 24ünde 25inde falan hep o uzayan akıntım devam etti önceden bi gün gelirdi o akıntı bu sefer çok oldu anlamadım neyse o ilişkilerden iki gün sonra göğüs uçlarım acımaya başladı sadece uçları hassaslşmıştı ve acıyodu daha sonra çok yemek yemeye başladım doymuyo gibiydim valla ve karnım çok şişti gaz var bağırsaklarım şişti galiba anlamadım sonra göğüslerimin tamamı acıyor şimdi geceleri özellikle bacak bel ağrısı var kasıklarım geçenlerde daha fazlaydı şimdi çok nadir arada bıçak batması gibi oluyo. İdrarımda tortular var o ne ile ilgili hiç bilmiyorum. Ve tansiyonum düşüyo arada başım dönüyo 9a 5 oluyo tansiyonum hiç düşmezdi önceden. Dünden beride hep gözlerim yanıyor uyumak istiyorum halsiz sersemim ensemden beri sıcaklık basıyo ruh halim dengem çok bozuk canım valla bunlar hamilelikten mi bilmiyorum ama beni şüphelendiren ilk göğüs uçlarımın 15 gün önceden acımaya başlaması birde tansiyonum. Ama çokta ümitli değilim valla hastada olabilirim ayın 9unda olmam lazımmm bakalım canım başını ağrıttım seninde
Ay kuzum öyle deme heycanlanıyom:)) valla kuzum beyaz akıntım krem gibi var hep ıslak oram afedersin dolu dolu gelmiyoda ama geliyo yinede. Bakalım inş hayal kırıklığına uğramam. Bende öyle sanıyodum valla ama allah vermiyosa mutlaka bir hayır vardır ama dualarımı bi gün kabul ediceğine inanıyorummm:))canım ne bas agrıtmasıbu dediklerin hamilelik belirtisi kesinlikle inş bebiş vardır beyaz akıntın olması gebelik belirtisiymiş bel ve kasık agrısıda oylemiş adet gectıkten bı kac gun sonra bnce bi kan testi yaptır canım bnce gercekten bekleyiş ne zormuş bnde hamile kalmayı kolay sanıyordum yaaa rabbim buyuk
Günümü geçerse yaptırcam inşş testii canmmcanım ne bas agrıtmasıbu dediklerin hamilelik belirtisi kesinlikle inş bebiş vardır beyaz akıntın olması gebelik belirtisiymiş bel ve kasık agrısıda oylemiş adet gectıkten bı kac gun sonra bnce bi kan testi yaptır canım bnce gercekten bekleyiş ne zormuş bnde hamile kalmayı kolay sanıyordum yaaa rabbim buyuk
Arada kasik agrim oluyo ama cokta degil simsek gibi cakip geciyoSelam arkadaslar Rabbim tez zamnda herkese versin kuzusunu bir sorum olacak hamislerde hamis olmayi bklynlerde cevap verrse sevnrm Yumurtlamada gogus agrim oldu yum. Gecti bitti ama gogus agrisi bitmedi yasayaniniz varmi normalde bnm bat 16 ocak ama bn 10. Gun yumurtldm varmi yasayan lutfn
Canım normalde metal tadı hamilelik belirtisi diyolar ama 10dkklığına olup geçmişse bide bitek bu olduysa pek sanmıyorum canımBayanlar benim adetime daha var hiç bir hamilelik belirtsi yok ama bugün sabah uyandım ağzımda sanki metal bir tad on dk sonra geçti bidaha olmadı bu bir belirti olabilir mi sizce
Canım benimde senin gibi yumurtlamadan bi iki gün sonra göğüs ağrım başladı devam ediyo bende 11 12. Günlerimde yumurtladım sanırsam ve benim batta 9 ocak bekliyoruz bakalımSelam arkadaslar Rabbim tez zamnda herkese versin kuzusunu bir sorum olacak hamislerde hamis olmayi bklynlerde cevap verrse sevnrm Yumurtlamada gogus agrim oldu yum. Gecti bitti ama gogus agrisi bitmedi yasayaniniz varmi normalde bnm bat 16 ocak ama bn 10. Gun yumurtldm varmi yasayan lutfn
Cevap verdgn icin cooook tesekur exerm cnmCanım benimde senin gibi yumurtlamadan bi iki gün sonra göğüs ağrım başladı devam ediyo bende 11 12. Günlerimde yumurtladım sanırsam ve benim batta 9 ocak bekliyoruz bakalım
Canım benimde senin gibi yumurtlamadan bi iki gün sonra göğüs ağrım başladı devam ediyo bende 11 12. Günlerimde yumurtladım sanırsam ve benim batta 9 ocak bekliyoruz bakalım
ne demek canımm:)) aynı benimde öyle benim ilk uçlarından başladı sadece sonra diğer hepsi acımaya başladı kendi kendine arada batmalarda oluyo iki göğsümdede bakalım canım inş güzel haberler alırız:)))Cevap verdgn icin cooook tesekur exerm cnm
Iste bu gogus beni iskillendiriyor insallah hayirli cikar ikimizinde bzen batiyor bide dokununca agriyor
Tmm haber alinca etiketle mutlaka canm bnada umut olursun guzel haberler verne demek canımm:)) aynı benimde öyle benim ilk uçlarından başladı sadece sonra diğer hepsi acımaya başladı kendi kendine arada batmalarda oluyo iki göğsümdede bakalım canım inş güzel haberler alırız:)))
Kız gecenin bu saatinde canım durduk yere turşu çekti turşu yiyip durdumTmm haber alinca etiketle mutlaka canm bnada umut olursun guzel haberler ver
merhaba canim kac gundur giremedim. naptin testi falan ? ben hala adet olmadimKız gecenin bu saatinde canım durduk yere turşu çekti turşu yiyip durdumvalla bu ay çıkmazsa çok üzülcem herhalde hep ümitleniyorum. İnş güzel haberler verebilirim canım mutlaka yazarım zatenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?