Canım senin işte baya karışıkmış:) ama şimdi 2 kasımda adet olmuşşsun 2 aralıkta olman gerekirken adetin bi kaç gün öne gelmiş sadece. Şimdide olmamışsın daha bence bi iki gün daha bekle olmazsan hamilelik için baktırabilirsin kanda
Ay kuzum öyle deme heycanlanıyom:)) valla kuzum beyaz akıntım krem gibi var hep ıslak oram afedersin dolu dolu gelmiyoda ama geliyo yinede. Bakalım inş hayal kırıklığına uğramam. Bende öyle sanıyodum valla ama allah vermiyosa mutlaka bir hayır vardır ama dualarımı bi gün kabul ediceğine inanıyorummm:))
Ye ekşiyi dogur ayseyi cnm insallah ya bklyrm seniKız gecenin bu saatinde canım durduk yere turşu çekti turşu yiyip durdumvalla bu ay çıkmazsa çok üzülcem herhalde hep ümitleniyorum. İnş güzel haberler verebilirim canım mutlaka yazarım zatenn
canım bnde karbonatlı olanı yaptım ama sonuc negatif dun kan testi yaptım hala adet oladım sekız gun ıcınde adet olmazsam doktorum gel tekrar test yapalım dedi sen de gıt bı kan testı yap canımkizlar bana yardimci olurmusunuz limonla ve karbonatla olan testi yaptim simdi ve limon dibe coktu karbonat kopurdu sizde hamilemiyimdir bilenler yardimci olsun lutfen
Canım ilişkide ağrı varsa enfeksiyon falan olabilir sen doktora görün benceeKizlar adetim olali 7 gun oldu ve sol kasigimda agri esimle iliski sonrasi iliskide batma ve agri oluyor sebebi neydiki =( bacaklarima kadar vurdu sanki adet goruomusum gibi
Tatlım duvarına mesaj yazmıştım görmedin sanırım:) ben limonla olanı yaptım limonun suyuda dibe çöktü bende de kuzum konuştuğumuzun sabahı yaptımmcanim merhaba bi kac gundur giremedim naptin testi ? ben hala adet olmadim
Tatlım hala daha adet olmamışsın kesinlikte artık test yaptır daha bekleme benceeeekizlar bana yardimci olurmusunuz limonla ve karbonatla olan testi yaptim simdi ve limon dibe coktu karbonat kopurdu sizde hamilemiyimdir bilenler yardimci olsun lutfen
Bugünde olmazsan yarın kanda baktır canım eğer hamilelik yoksa sorununa baktırırsın tedavi olmuş olursun hemteşekkür ederim halada gelmedi
İnşallah canım benim aminn inşallah bu ümitler boşa çıkmaz allahın izniyle görcez bakalım:))minacım sabret inş guzel sonuclanır bnm akımtım sarı rankteydi senın kı beyazmıs işaretler gebelşk gbi gorunuyo biraz daha sabret canım rabbım dualarımızı kabul eder
Canım yaYe ekşiyi dogur ayseyi cnm insallah ya bklyrm seni
Nasıl anlıyolarmış ilk defa duydummPeki bu ovulasyon testleriyle hamile olduğunu anlayanlar varmış normalden daha erken anlaşılıyormuş benim yumurtlama günüm geçeli yaklaşık bir hafta oldu belli olur mu sizce
Bnm yumurtlamadan sonra 13. Gun test yapcm erkn yumurtladm da adeti bklmcm 13. Gunde tam bu ayin 11i nasil heyecn var zmnda gcmyo umut yok ama heyecn var 15 aydr hep umutluydum hic olmadiCanım yaallah hayırlısını versin valla sabırsızlanıyorum gelsede günüm öğrensem artık
Canım umudunu hiç bi zaman kaybetme çünkü allah ol derse olur allah yaratcak karnımızda bebişleri ne zaman bizim için hayırlıysa ozaman olur bende bir yıldır ümitliyim ve hala da ünitliyim olmazsa yine de ümidimi kaybetmem çünkü allah dua edenin duasını geri çevirmez duasında ısrarcı olanıda sever sabrın sonu selamet sen kalpten iste elbet bi gün nasip olur kuzum:))Bnm yumurtlamadan sonra 13. Gun test yapcm erkn yumurtladm da adeti bklmcm 13. Gunde tam bu ayin 11i nasil heyecn var zmnda gcmyo umut yok ama heyecn var 15 aydr hep umutluydum hic olmadi
Bu ay umudumda tukendi
kan testı yaptırabilsem koşa koşa gidicem canımda yaptıramıyorum.canım bnde karbonatlı olanı yaptım ama sonuc negatif dun kan testi yaptım hala adet oladım sekız gun ıcınde adet olmazsam doktorum gel tekrar test yapalım dedi sen de gıt bı kan testı yap canım
Eczaneden idrar testi al canım?kan testı yaptırabilsem koşa koşa gidicem canımda yaptıramıyorum.
Birde idrardada gebelik çıkarsa mutlaka sana kan testi yapcaklar doktorlar canım:/kan testı yaptırabilsem koşa koşa gidicem canımda yaptıramıyorum.
Ya eczaneden alcamda eşim denk getiremiyoki bu akşam alırız dedi ya bakalım inşallah alırda bende meraktan ölmem. Kan gormekte falan sorunum yokta kolumda tik gibi bisey oldu biri dokunduğunda çok kötü oluyorum midemle oyun oynuyolar sanki o yuzden kan veremiyorumBirde idrardada gebelik çıkarsa mutlaka sana kan testi yapcaklar doktorlar canım:/
Kaç yaşındasın canımm? Bide sözlüm dedi düğün ne zaman:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?