Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

kızlaar ne yapıcağımı şaşırdım bana fikir verebilir misiniz adet günüme 2 gün var ama bendeki tüm belirtiler hamilelik belirtileri gibi bu sbh test yaptım negatif acaba psikolojik mi bu belirtiler yoksa gerçekten gidip kan testi yaptırmalı mıyım yksa beklemeli miyim napıcağımı gerçekten şaşırmış durumdayım

Tatlım valla eşini bekleme rn yakın eczaneden al hiç olmaz nöbetçi eczaneler oluyo ordan al ama gebeysen bile senin hormonlarına bakılmak için kan testi isticek doktorlar canım alışman lazım

Tatlım valla eşini bekleme rn yakın eczaneden al hiç olmaz nöbetçi eczaneler oluyo ordan al ama gebeysen bile senin hormonlarına bakılmak için kan testi isticek doktorlar canım alışman lazım
Ya cift cizgi cıksında gerisi umurumda olmaz canım ya. Catlıyorum meraktan yerimde baskası olsa coktan gidip almıştı. Ya bende arada bi karın kaşıntısı olmaya basladı ama derinin içinde kaşınıyo kaşısamda içten kaşıntı gibi oluyo

Teşekkürler canım üstüne görme denen şey 1 kez mi olur arkadaşım gebeligini 3.5aylikken farketmiş adet oluyordum ben diyor
Rica ederim canım da ben ilk defa hayatımda enden duyuyorum hamileylen adet görüpte hamile llduğunu bilmeyeni valla bu üstüne görme zaten yerleşme kanaması oluyo canım ğstüne görme adetten daha az kan oluyo bi ped dolmıcak şekilde leke leke oluyo ama adet uzun süreli ve ağır kanlı sürüyo canım burdan anlayabilirsin farkı zatenn

Konuyu takip ettiysen eger herkes adet gununu bekliyo canım bence beklemelisin çünkü ben 11 gun gecti adetimden hala bi belirti yok belirtiler hemen olmaz canım.

Ay onu bende yaşıyorum özellikle karnımın olduğu yer çok kaşındı ve dün gece heryerimi kaşıntı bastı valla anlamadım ben. Kız ben koşa koşa gitmiştim eczane uzakta olsa gider hemen alırdım valla çok sabırlısın:)

Tatlım 2 günün kalmış zaten bencede en doğrusu beklemen bazı kadınlarda günü geçiyo test yapıyo negatif çıkıyo adet olup olmamana bağlı herşey sabret iki gün daha belli olur herşey canım baktın gğnğn geçiyo kan testine gidersin

Hahahaha catlıyorum aslında da napim yanılmakta istemiyorum. Sorma bana da öyle oldu sabah uyumuşum eşim gidince uyanmama yakın kaşıntı bastı kollarım karnım omuzum

Hahahaha catlıyorum aslında da napim yanılmakta istemiyorum. Sorma bana da öyle oldu sabah uyumuşum eşim gidince uyanmama yakın kaşıntı bastı kollarım karnım omuzum
Ben bile merak ettim çok kızaynen kollarım bacaklarım sırtım omzum karnımm uyandırdı kaşıntı gece beni deli etti

Ben bile merak ettim çok kızaynen kollarım bacaklarım sırtım omzum karnımm uyandırdı kaşıntı gece beni deli etti
Hahahaha valla bilmiyorum çift çıkarsa beni kimse tutamaz :) kızlar benim gibi sabırlı degıl 2gun 10gun kalmış belirti oluyo diyolar ah bi bilseler benim yasadıklarımı kafalarına takmazlar sende takma ben hiç takmıyom merakta ediyorum catlıycam akşam olsunnnnn :)

Her yerde öyle yaziyorda arkadaşımın öyle demesi iyice kafa karıştırdı yani hiç mi farketmedin dedim 3.5aylıkken farkettigini söyledi. Şimdi kızlar bu üstüne görme olayı 1kez olur dimi 2.ayda da olur mu bu lekelenme.?

Canım bunları kafana takma bak sonra delirirsin rüyalarına girer psikolojin alt üst olur kafanı rahatlatmak için bizim gibi git limonla olan testi yap

Valla kuzum sen çok fazla sabırlısın benim şki gün geçse beklemem kan testine giderdim ben adetim geçmeden bile çok gittim ama artık adet gwcikmesi olmadan çok kaptırmamayı seçiyorumm bi geciksin bi iki gün hemen tester

Canım bunları kafana takma bak sonra delirirsin rüyalarına girer psikolojin alt üst olur kafanı rahatlatmak için bizim gibi git limonla olan testi yap
Bencede çok takmaman gerek bu kadar çok şüpheleniyosan bida kan testi yaptır bişey çıkmadıysa yoktur yani

Benim sabırlı olmam önceden yasadığım hayal kırıklıkları üzüntülerim yoksa bende durmam ilk defa gecikti ve hiç bi agrım sızım yok yanı canım bugun test almaya calışıcam inşallah cift cizgiyi gorurum

Bende öift çizgi çıkıp hemen arkasından adet olduğum zamanlar oldu:)) benfe o yğzden gğnğnğn geçmesini beklicem inşallah kalbine göre verir allah canım

Bende öift çizgi çıkıp hemen arkasından adet olduğum zamanlar oldu:)) benfe o yğzden gğnğnğn geçmesini beklicem inşallah kalbine göre verir allah canım
İnşallah canım inşallah sen gecmeden yapmışsın benim 12 gün olucak nerdeyse hala olmadım. Rabbim hepimize nasip eder inşallah. Ben hiç çift çizgiyi görmedim o yuzden cift cizgiyi gorup bide kan testi yaptırıcam eşim inanmam ben diyodu kan testi yaptırırım sana diyodu bakalım inşallah cift cıkarda o kol agrısına da razıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…