İnşallah görğrsün canım benim ben iki defa gördümmm ikisindede adet oldum hemen arkasından. Oyğzden günüm geçmeden daha test mest yapmam:) ama senin kadar 10 gün bekleyemem kız ben 2 gün geçse 3. Günü gider baktırırımm:)))İnşallah canım inşallah sen gecmeden yapmışsın benim 12 gün olucak nerdeyse hala olmadım. Rabbim hepimize nasip eder inşallah. Ben hiç çift çizgiyi görmedim o yuzden cift cizgiyi gorup bide kan testi yaptırıcam eşim inanmam ben diyodu kan testi yaptırırım sana diyodu bakalım inşallah cift cıkarda o kol agrısına da razıyım
Bende beklemezdimde emin olmak için bu kadar bekledim hayırlısı ya inşallah vardırİnşallah görğrsün canım benim ben iki defa gördümmm ikisindede adet oldum hemen arkasından. Oyğzden günüm geçmeden daha test mest yapmam:) ama senin kadar 10 gün bekleyemem kız ben 2 gün geçse 3. Günü gider baktırırımm:)))
Nasıl anlıyolarmış ilk defa duydumm
Hadi bakalım hayrlısı bizide çatlattın meraktan öğrenince haber ver:))Bende beklemezdimde emin olmak için bu kadar bekledim hayırlısı ya inşallah vardır
Vay be şaşırdımm bilmiyodum denedin mi sen hiçOvulasyon testi yumurtlama zamanında olduğu gibi adet gününe yakın yine koyu oluyormuş deneyip onaylayan baya kişi varmış
Vay be şaşırdımm bilmiyodum denedin mi sen hiç
Hayırlısı olsun canımBenim adetime bir haftadan fazla var 30 aralık yumurtlama tarihimdi en erken ne zaman belli oluyor diye merak ettim ama adetime iki gün kala deneyeceğim. Pek umutlu değilim sebebini bilmiyorum iki hamilelik yaşadım ikisinde de hissetmiştim kısmet bakalım
merak etme canim haber vericem kesinlikla bende catladim nobetci eczane bulamadim bu cevrede sabahda esim yetisemiyo mecbur yarin aksama kaldiHadi bakalım hayrlısı bizide çatlattın meraktan öğrenince haber ver:))
Bekliyoruz canımmm gğzel haberlerinimerak etme canim haber vericem kesinlikla bende catladim nobetci eczane bulamadim bu cevrede sabahda esim yetisemiyo mecbur yarin aksama kaldi
ay insallah canim ya insallah bu kez yanilip uzulmek istemiyorum yaBekliyoruz canımmm gğzel haberlerini
Kesinlikle çıkardıı bence hiç kafanı yorma canımMerhaba hocam biz nişanlım ile 9 Kasım da sürtünme ile ilişkiye girdik zevk suyundan şüphelendik 29 kasımda adet oldum üstüne görmeden şüphelendik ve bir sonraki adet tarihine kadar 10 a yakın idrar testi yaptık negatif çıktı 2. Adetimide 30 aralıkta gördüm birtürlü emin olamıyorum gebe olup olmadığımdan kan testide yaptıramıyorum sanki karnım şişiyor gibi sizce hamilelik söz konusu mudur ilişki üzerinden 2 ay geçti testte çıksa çıkar mıydı?
Canım bi kere bendede öyle oldu yerleşme kanaması falan sandım ama iki gün leke geldi sonra kana döndü adet oldum yani o yğzden yoğunlaşcakmı kesilcek mi bekle bakalım. Bide sende kis falan varmıydıkızlar dün akşamdan beri sanki adet sancısı gbi vurup biten bi ağrı var lavaboya gdiyorum kahverengi akıntı geliyo peçeteye bugünde devam ediyo nedir bu ilk defa böyle bişi başıma geliyo bilen biri var mı
Merhaba hocam biz nişanlım ile 9 Kasım da sürtünme ile ilişkiye girdik zevk suyundan şüphelendik 29 kasımda adet oldum üstüne görmeden şüphelendik ve bir sonraki adet tarihine kadar 10 a yakın idrar testi yaptık negatif çıktı 2. Adetimide 30 aralıkta gördüm birtürlü emin olamıyorum gebe olup olmadığımdan kan testide yaptıramıyorum sanki karnım şişiyor gibi sizce hamilelik söz konusu mudur ilişki üzerinden 2 ay geçti testte çıksa çıkar mıydı?
demeye utanıyorum hastane deBide nişanlısınız hiç mi bişey bilmiyorsunuz gerçekten bu tarz sorular karşısında hayretler ediyorum çok korkuyorsanız en kötü kan testi yaptırın çok acayip
kis vardı ama dha önce hiç böyle bi durum olmamıştı şuanda kesildi ne düşüneceğimi bilemiyorum yarın adet olmam gerekiyor bakalım nolucak :/ he bide sürekli yumurta akı kıvamında akıntı geliyor yoğun sizce hamilelik belirtisi mi bunlar bilgisi olan arkdaşlar yardımcı olabilirler miCanım bi kere bendede öyle oldu yerleşme kanaması falan sandım ama iki gün leke geldi sonra kana döndü adet oldum yani o yğzden yoğunlaşcakmı kesilcek mi bekle bakalım. Bide sende kis falan varmıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?