Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

İnşallah görğrsün canım benim ben iki defa gördümmm ikisindede adet oldum hemen arkasından. Oyğzden günüm geçmeden daha test mest yapmam:) ama senin kadar 10 gün bekleyemem kız ben 2 gün geçse 3. Günü gider baktırırımm:)))

Bende beklemezdimde emin olmak için bu kadar bekledim hayırlısı ya inşallah vardır

Vay be şaşırdımm bilmiyodum denedin mi sen hiç

Benim adetime bir haftadan fazla var 30 aralık yumurtlama tarihimdi en erken ne zaman belli oluyor diye merak ettim ama adetime iki gün kala deneyeceğim. Pek umutlu değilim sebebini bilmiyorum iki hamilelik yaşadım ikisinde de hissetmiştim kısmet bakalım

Hayırlısı olsun canım

kızlar dün akşamdan beri sanki adet sancısı gbi vurup biten bi ağrı var lavaboya gdiyorum kahverengi akıntı geliyo peçeteye bugünde devam ediyo nedir bu ilk defa böyle bişi başıma geliyo bilen biri var mı

kızlar dün akşamdan beri sanki adet sancısı gbi vurup biten bi ağrı var lavaboya gdiyorum kahverengi akıntı geliyo peçeteye bugünde devam ediyo nedir bu ilk defa böyle bişi başıma geliyo bilen biri var mı

Sevgili arkadaşlar merhaba fikirlerinizi bekliyorum ben hamile kalmak istiyorum adetlerim cok düzensiz en son adetim 10 Kasım'da olmustum şimdiki adetimde 3gün önce başladı Bebek istiyoruz ateş ölçme yöntemini deniyorum yumurtlamadan sonra ateşim yükseldi yumurtlama gününden tam bir hafta sonra adet oldum fakat ateşim düşmedi bugun adetim 3.günü hala ateşim düşmedi ve ilk iki gün cok yoğun adet gördüm fakat bugun azaldı baya adetim bunub nedeni nedir ? Göğüslerimdeki acı hassasiyet hala geçmedi normalde adet olunca geçerdi normalde ateş ölçme yöntemine göre ateşimde düşmüş olmadı Laz'ım ama hiç düşmedi beden olabilir fikirlerinizi söylermişsiniz

Merhaba hocam biz nişanlım ile 9 Kasım da sürtünme ile ilişkiye girdik zevk suyundan şüphelendik 29 kasımda adet oldum üstüne görmeden şüphelendik ve bir sonraki adet tarihine kadar 10 a yakın idrar testi yaptık negatif çıktı 2. Adetimide 30 aralıkta gördüm birtürlü emin olamıyorum gebe olup olmadığımdan kan testide yaptıramıyorum sanki karnım şişiyor gibi sizce hamilelik söz konusu mudur ilişki üzerinden 2 ay geçti testte çıksa çıkar mıydı?

Kesinlikle çıkardıı bence hiç kafanı yorma canım

Canım bi kere bendede öyle oldu yerleşme kanaması falan sandım ama iki gün leke geldi sonra kana döndü adet oldum yani o yğzden yoğunlaşcakmı kesilcek mi bekle bakalım. Bide sende kis falan varmıydı

kizlaar yardim edin biz nişanlım ile 9 Kasım da sürtünme ile ilişkiye girdik zevk suyundan şüphelendik 29 kasımda adet oldum üstüne görmeden şüphelendik ve bir sonraki adet tarihine kadar 10 a yakın idrar testi yaptık negatif çıktı 2. Adetimide 30 aralıkta gördüm birtürlü emin olamıyorum gebe olup olmadığımdan kan testide yaptıramıyorum sanki karnım şişiyor gibi sizce hamilelik söz konusu mudur ilişki üzerinden 2 ay geçti testte çıksa çıkar mıydı?

Bide nişanlısınız hiç mi bişey bilmiyorsunuz gerçekten bu tarz sorular karşısında hayretler ediyorum çok korkuyorsanız en kötü kan testi yaptırın çok acayip

Canım bi kere bendede öyle oldu yerleşme kanaması falan sandım ama iki gün leke geldi sonra kana döndü adet oldum yani o yğzden yoğunlaşcakmı kesilcek mi bekle bakalım. Bide sende kis falan varmıydı
kis vardı ama dha önce hiç böyle bi durum olmamıştı şuanda kesildi ne düşüneceğimi bilemiyorum yarın adet olmam gerekiyor bakalım nolucak :/ he bide sürekli yumurta akı kıvamında akıntı geliyor yoğun sizce hamilelik belirtisi mi bunlar bilgisi olan arkdaşlar yardımcı olabilirler mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…