Tatlım kan testine gitseneekis vardı ama dha önce hiç böyle bi durum olmamıştı şuanda kesildi ne düşüneceğimi bilemiyorum yarın adet olmam gerekiyor bakalım nolucak :/ he bide sürekli yumurta akı kıvamında akıntı geliyor yoğun sizce hamilelik belirtisi mi bunlar bilgisi olan arkdaşlar yardımcı olabilirler mi
Bişey demek zorunda değilsin ki özel hastaneye gidip labarptuvara hamilelik testi yaptırcam diceksin doktora görünmek istiyo musunuz diye sorcaklar hayır diceksin kan verceksin bi iki saat sonra sonuç çıkcak kağıtta negatif yada pozitif yazıyo zaten 10 yada 20 tl bişeydemeye utanıyorum hastane de
Peki yaş sıkıntı oluyo mu ben kayıtlara geçsin istemiyorum orda adım soyadım felan bu mümkün mü?Bişey demek zorunda değilsin ki özel hastaneye gidip labarptuvara hamilelik testi yaptırcam diceksin doktora görünmek istiyo musunuz diye sorcaklar hayır diceksin kan verceksin bi iki saat sonra sonuç çıkcak kağıtta negatif yada pozitif yazıyo zaten 10 yada 20 tl bişey
E yani kimliğini alıp kayıt yapıyolar ama yaş ne olur bilemem. Ama bence sende bişey yok boşuna evham yapıyosun saçma yani bişey olcağını sanmıyorum senin anlattığın şeyden. Biz evliyiz tam ilişki olmasına rağmen olmuyo zevk suyundan bişey olmaz Korkuyosan bida dikkat etPeki yaş sıkıntı oluyo mu ben kayıtlara geçsin istemiyorum orda adım soyadım felan bu mümkün mü?
Aynen ablacım kan testi riskli zaten birdaha tövbe evliliğe kadar adet sonrası kahverengi siyaha çalan akıntı normal mi? Gebelikle alakası yoktur dimiE yani kimliğini alıp kayıt yapıyolar ama yaş ne olur bilemem. Ama bence sende bişey yok boşuna evham yapıyosun saçma yani bişey olcağını sanmıyorum senin anlattığın şeyden. Biz evliyiz tam ilişki olmasına rağmen olmuyo zevk suyundan bişey olmaz Korkuyosan bida dikkat et
Yok canım yok o adetle ilgili bişey üşütmüşsündür eski kandır içinde kalan yada iltihap falan dökmüşsündürAynen ablacım kan testi riskli zaten birdaha tövbe evliliğe kadar adet sonrası kahverengi siyaha çalan akıntı normal mi? Gebelikle alakası yoktur dimi
bu hafta bi geçsin die düşündüm bakalım nolucak beklemekte fayda var sonra üzülmek istemiyorum :/Tatlım kan testine gitsenee
Hadi hayırlısıbu hafta bi geçsin die düşündüm bakalım nolucak beklemekte fayda var sonra üzülmek istemiyorum :/
canım merhaba ben dün gece testi aldım ve yaptım negatif çıktıBekliyoruz canımmm gğzel haberlerini
canım adetine kaç gün var ?Kizlarrrr 3 gundur sol yumurtaligimda batma oldu simdi batma yok adet agrisi gibi hafif bi agri var hamilelik belirtisi olabilir mi goguslerimde herhangi bi belirti yok ama
Canim 3 haftada 1 oluyorum ben 12 gun falan varcanım adetine kaç gün var ?
daha gunune var adet belirtileri butun hepsi adetin gecmeden umutlanma. benim 14gun gecti adetim hala bi belirti yok ve test yaptim dun negatif o yuzden adetin gectikten sonra suphelenmeye baslaCanim 3 haftada 1 oluyorum ben 12 gun falan var
kızlar bugün adet olmam gerekiyordu hala kırmızı yok az önce küçük abdestimi yaptım kalkarken yumurta akı kıvamında şeffaf sümüksü çektikçe uzayan kocaman bir akıntı lok diye elime düştü resmen çok endişelendim ne bu şimdi anlayamadım hamilelik belirtilerinin arasında byle bişi var mı yardımcı olun lütfen :/Hadi hayırlısı
ayni sey bendede oluyo ben 14gundur adet olmadim ve beyaz akinti adet olmadan oncede oluyodu suandada oluyo benim pek bilgim yok bu konuda ama biraz daha bekle birkac gun gecikmeler olabiliyorkızlar bugün adet olmam gerekiyordu hala kırmızı yok az önce küçük abdestimi yaptım kalkarken yumurta akı kıvamında şeffaf sümüksü çektikçe uzayan kocaman bir akıntı lok diye elime düştü resmen çok endişelendim ne bu şimdi anlayamadım hamilelik belirtilerinin arasında byle bişi var mı yardımcı olun lütfen :/
Hadi kuzum yacanım merhaba ben dün gece testi aldım ve yaptım negatif çıktımoralim bozuldu yine ama belkide testin markası kötüydü bi 10 gün daha bekleyip tekrar test yapıcam
Canım benim niyeee bekliyosunuzzzzz adet olmadıysanız koşa koşa kan testine gidin beniç geçse hemen giderdim seninkide normal değil hiç canım ya hamilelik ya ciddi bi hastalık iltihap sende baktır kendinee hemennnkızlar bugün adet olmam gerekiyordu hala kırmızı yok az önce küçük abdestimi yaptım kalkarken yumurta akı kıvamında şeffaf sümüksü çektikçe uzayan kocaman bir akıntı lok diye elime düştü resmen çok endişelendim ne bu şimdi anlayamadım hamilelik belirtilerinin arasında byle bişi var mı yardımcı olun lütfen :/
ah ah kan verebilsemde gitsem. cok moralim bozuldu sen onca zaman bekle ve sonuc negatif.s.s nasil uzuldum yaHadi kuzum ya( ben de üzüldüm şimdi. Tatlım bak bence bırak beklemeyi falan ne kadar zorlansanda kan testine git mutlaka net herşeyi açıkça öğrenirsin böylece beklemenede gerek kalmaz boş yere ünitlenmenede hem adet olmaman hamilelikten değilse iyi bişey değil yani cabım erteleme git doktora iyiliğin için hem beyninin iyiliği için hem sağlığının
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?