Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Tatlım kan testine gitsenee

demeye utanıyorum hastane de
Bişey demek zorunda değilsin ki özel hastaneye gidip labarptuvara hamilelik testi yaptırcam diceksin doktora görünmek istiyo musunuz diye sorcaklar hayır diceksin kan verceksin bi iki saat sonra sonuç çıkcak kağıtta negatif yada pozitif yazıyo zaten 10 yada 20 tl bişey

Peki yaş sıkıntı oluyo mu ben kayıtlara geçsin istemiyorum orda adım soyadım felan bu mümkün mü?

Peki yaş sıkıntı oluyo mu ben kayıtlara geçsin istemiyorum orda adım soyadım felan bu mümkün mü?
E yani kimliğini alıp kayıt yapıyolar ama yaş ne olur bilemem. Ama bence sende bişey yok boşuna evham yapıyosun saçma yani bişey olcağını sanmıyorum senin anlattığın şeyden. Biz evliyiz tam ilişki olmasına rağmen olmuyo zevk suyundan bişey olmaz Korkuyosan bida dikkat et

Aynen ablacım kan testi riskli zaten birdaha tövbe evliliğe kadar adet sonrası kahverengi siyaha çalan akıntı normal mi? Gebelikle alakası yoktur dimi

Aynen ablacım kan testi riskli zaten birdaha tövbe evliliğe kadar adet sonrası kahverengi siyaha çalan akıntı normal mi? Gebelikle alakası yoktur dimi
Yok canım yok o adetle ilgili bişey üşütmüşsündür eski kandır içinde kalan yada iltihap falan dökmüşsündür

Kizlarrrr 3 gundur sol yumurtaligimda batma oldu simdi batma yok adet agrisi gibi hafif bi agri var hamilelik belirtisi olabilir mi goguslerimde herhangi bi belirti yok ama

Arkadaşlar pko var bende doktora gittim bugun bayadır deniyoruz olmuyor tedaviye başlamak istiyorum dedim benden direkt rahim filmi istedi fiyatı 500 tl doktorun istediği normal mi? Tedaviye başlamadan önce ilk aşama hemen rahim filmi mi

Hadi hayırlısı
kızlar bugün adet olmam gerekiyordu hala kırmızı yok az önce küçük abdestimi yaptım kalkarken yumurta akı kıvamında şeffaf sümüksü çektikçe uzayan kocaman bir akıntı lok diye elime düştü resmen çok endişelendim ne bu şimdi anlayamadım hamilelik belirtilerinin arasında byle bişi var mı yardımcı olun lütfen :/

ayni sey bendede oluyo ben 14gundur adet olmadim ve beyaz akinti adet olmadan oncede oluyodu suandada oluyo benim pek bilgim yok bu konuda ama biraz daha bekle birkac gun gecikmeler olabiliyor

canım merhaba ben dün gece testi aldım ve yaptım negatif çıktı moralim bozuldu yine ama belkide testin markası kötüydü bi 10 gün daha bekleyip tekrar test yapıcam
Hadi kuzum ya( ben de üzüldüm şimdi. Tatlım bak bence bırak beklemeyi falan ne kadar zorlansanda kan testine git mutlaka net herşeyi açıkça öğrenirsin böylece beklemenede gerek kalmaz boş yere ünitlenmenede hem adet olmaman hamilelikten değilse iyi bişey değil yani cabım erteleme git doktora iyiliğin için hem beyninin iyiliği için hem sağlığının

Canım benim niyeee bekliyosunuzzzzz adet olmadıysanız koşa koşa kan testine gidin beniç geçse hemen giderdim seninkide normal değil hiç canım ya hamilelik ya ciddi bi hastalık iltihap sende baktır kendinee hemennn

ah ah kan verebilsemde gitsem. cok moralim bozuldu sen onca zaman bekle ve sonuc negatif.s.s nasil uzuldum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…