Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

ah ah kan verebilsemde gitsem. cok moralim bozuldu sen onca zaman bekle ve sonuc negatif.s.s nasil uzuldum ya
Valla kuzum çok haklısın gecikipte negatif olması kötğ kuzum verirken bakmazsın kan olan yerine hissetme bile hissetmiyosun piskolojik kafana takma canımm. Ama bence sağlığından önemşi değil kan vermek hamile değilsen adetinin bu kadar gecikmesi iyi değil ki canım

ama teste de guvenmedim ya. test almadan once kramplar basladi testi yaptim negatif cikti ama yinede devam ediyo kramplar cozemedim. biraz bekliycem.

ama teste de guvenmedim ya. test almadan once kramplar basladi testi yaptim negatif cikti ama yinede devam ediyo kramplar cozemedim. biraz bekliycem.
Keşke ikitane alsaydın almışken. Sen bilirsin bekle bakalım hayırlısı olsun inş. kötü bi hastalığın çıkmaz

Keşke ikitane alsaydın almışken. Sen bilirsin bekle bakalım hayırlısı olsun inş. kötü bi hastalığın çıkmaz
yok ya bi hastaligim cikmaz biraz bekliyim bakalim. ama sanki degisiklik var gibi bende cunku bi gunde 3kez uyku uyunurmu ya ? esimle surekli bi tartisma halindeyim anlayamadim. gecen gunlerdede durduk yere burnum kanadi internetten arastirdim gebelik belirtisinde burun kanamasida var

İnşallah hamilesindir canımm allah üzmesin kimseyi

ayni sey bendede oluyo ben 14gundur adet olmadim ve beyaz akinti adet olmadan oncede oluyodu suandada oluyo benim pek bilgim yok bu konuda ama biraz daha bekle birkac gun gecikmeler olabiliyor
hayırlısı artık bekliyorum bakalım inş rabbim isteyen herkese verir kan testi yaptırınca sonucu buraya yazarım kızlar :)

Canım benim niyeee bekliyosunuzzzzz adet olmadıysanız koşa koşa kan testine gidin beniç geçse hemen giderdim seninkide normal değil hiç canım ya hamilelik ya ciddi bi hastalık iltihap sende baktır kendinee hemennn
pazartesi ilk işim bu olucak allah korusun hamile değilsem bile neyse tedavi onu yaparım hamile olmayı çok istiyorum ama rabbim en hayırlı zmn ne zmnsa o zmn nasip etsin bana ve herkese

amin canim amin cok uzuluyo insan bu surecte ya etrafinda cocuk olunca dahada uzuluyor insan
Evet valla öyle daha fazla üzülüyo daha çok istiyo. Benim böyle adet olmayan 5 6 ayda bir olan bi arkadaşım vardı düzensizdi adetleri 10 yıldır çocuğu olmuyo o yüzden bi rahatsızlık olmaz inş

Mrb arkadaşlar 3 aylık evliyim. Bebek istiyoruz eşimle. En son 23 aralıkta adet oldum ve bittikten 6 gün sonra 28-29 aralıkta Tekrar 3 ve 4 şubatta birlikte olduk. Hamile kalma şansım nedir ilk belirtileri nasıl olur bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim

Canım evet rahim filmi istenir hemen ben1,5 yıldır tedavi görüyorum ve artık tüp bebeğe başlıcaz bu tedaviler için rahim filmi şart kanalların tıkalımı DİE bakıyolaar..

Canım evet rahim filmi istenir hemen ben1,5 yıldır tedavi görüyorum ve artık tüp bebeğe başlıcaz bu tedaviler için rahim filmi şart kanalların tıkalımı DİE bakıyolaar..
Rahim filmi çektirmek istemesem çektirmeden tedavi olsam olmaz mı ben çok korkuyorum bayılanlar oluyormus cok stres oldum çektirmek şart mı acaba ayrıca tesekkür ederim cevabındaki için canım

Tatlım 12. Ve 13. Gğnlerde ilişki yaşamışsın 14 ve 15 gğnlerde yumurtlama tarihlerin olması lazım düzenli adet görüyorsan spermler sağlıklı ve canlı kalırsa bi iki gün içerde hamile kalma şansın vardır azda olda tabi bide herkesin belirtileri çok farklı ayrıca belirti yaşamadan hamile kalanda var bi sürü belirti yaşayıp kalamayanda var biz ne desek yalan olurr

Rahim filmi çektirmek istemesem çektirmeden tedavi olsam olmaz mı ben çok korkuyorum bayılanlar oluyormus cok stres oldum çektirmek şart mı acaba ayrıca tesekkür ederim cevabındaki için canım
Tatlım ben çektirdim bi kaç ay önce. Bayılttırcaksın kendini tabi canlı canlı yapmıyolar özellerde devlette yaptırma tabi bendende 500 tl aldılar

Evet valla öyle daha fazla üzülüyo daha çok istiyo. Benim böyle adet olmayan 5 6 ayda bir olan bi arkadaşım vardı düzensizdi adetleri 10 yıldır çocuğu olmuyo o yüzden bi rahatsızlık olmaz inş
insallah canim cok saol ya o kadar zaman benimle konustuk destekledin rabbim senin gonlune gore versin allah insallah bi cocuk nasip eder hepimize

insallah canim cok saol ya o kadar zaman benimle konustuk destekledin rabbim senin gonlune gore versin allah insallah bi cocuk nasip eder hepimize
Çok sağol canım benim ne demekk insani duygularr:)) cümlemizin gönlüne göre versin inşallah canım ne yazıkki adet oldum daha yenii iki gün öne geldii

Çektirmezsen tedavine bağlanmaz zaten başlansada hiç sağlıklı olmaz bende çakildim Şişli echomar hastanesinde hic acı duymuyorsun rutin jinekolojik muayene kadar basit muhakkak yaptırki sağlıklı bir tedavi sürecine giresin canım bemim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…