Tamam canım tesekkür ederim internette biraz araştırınca okuduklarım korkutmuştu beniÇektirmezsen tedavine bağlanmaz zaten başlansada hiç sağlıklı olmaz bende çakildim Şişli echomar hastanesinde hic acı duymuyorsun rutin jinekolojik muayene kadar basit muhakkak yaptırki sağlıklı bir tedavi sürecine giresin canım bemim
olsun canim en azindan kafan rahatlamistir en kisa zamanda hamile haberlerini duyariz insallah. ben hala olmadim. uzulme adetinden sonra yumurtlama gunlerine kadar 1ay ugras bence ve duayi eksik etme rabbim en uygun zamanda verir insallahÇok sağol canım benim ne demekk insani duygularr:)) cümlemizin gönlüne göre versin inşallah canım ne yazıkki adet oldum daha yenii iki gün öne geldii
Yok canım öyle çok takmıyorumm olursada allahtandır olmazsadaa herşeyin hayırlısı:)) senden ne zaman alıypruz güzel haberleri bakalımmolsun canim en azindan kafan rahatlamistir en kisa zamanda hamile haberlerini duyariz insallah. ben hala olmadim. uzulme adetinden sonra yumurtlama gunlerine kadar 1ay ugras bence ve duayi eksik etme rabbim en uygun zamanda verir insallah
cnm ustune gorme olup olmadigini anca testle.ogrenebilir yada doktor muayenesi ile. ama ustune gorme die bir sey var benim yengem en son kizina ustune gormus anlamamisdiTeşekkürler canım üstüne görme denen şey 1 kez mi olur arkadaşım gebeligini 3.5aylikken farketmiş adet oluyordum ben diyor
canim bu benim yeni hesabim diger hesabi kapattirdim burdan yazmaya devam edicem kusura bakma yazamadim anca vaktim oldu. rabbim izin verirse insallah olurda bi an once haberlerimi duyarsiniz :)Yok canım öyle çok takmıyorumm olursada allahtandır olmazsadaa herşeyin hayırlısı:)) senden ne zaman alıypruz güzel haberleri bakalımm
canim ben boyle kramplari cok yasadim ama soyle bisey var kramlar agrilar alta dogru ilerlerdi bende adet olcagimi anlardim. suandada ayni agrilari cekiyorum arada bi saplaniyo agri sonra geciyo adet olmuyorum.Arkadaşlar tam rahmimin ortasına kasıklarıma yumurtalıklarıma değil tam rahmimin ortasına rahim boşluğunun ortasına cok keskin bir iğne batması gibi bir acı oldu adet olcağı zaman böyle bir durum yaşayan var mı aranızda ?
İnşallah tatlımm:))canim bu benim yeni hesabim diger hesabi kapattirdim burdan yazmaya devam edicem kusura bakma yazamadim anca vaktim oldu. rabbim izin verirse insallah olurda bi an once haberlerimi duyarsiniz :)
Ama olması lazim adet olman lazim çünkü sonucta yumurta mutlaka çatladi bunu biliyrouz bunu dışarı atmasi lazim tutmadiyda o yuzden sen bir iki gun daha bekle olmazsan yine yap test belki vardır aman dikkatli ol canimben yaptim negatif cikti ama hala gelen gidrn yok duzensizlik yasiyorum galiba
yok kiz sanmiyom benim duzenszliklerimde oluyordu bekrknde oyledir senin nasil ciktiAma olması lazim adet olman lazim çünkü sonucta yumurta mutlaka çatladi bunu biliyrouz bunu dışarı atmasi lazim tutmadiyda o yuzden sen bir iki gun daha bekle olmazsan yine yap test belki vardır aman dikkatli ol canim
rabbim tum isteyenlere nasip eder insallah tatlimİnşallah tatlımm:))
benim oldu bulanma ve mide yanmasi dehsettiKizlar benimde 2 hafta var bata simdi belirti olmaz dimi
Sonucunu mıtlaka yaz çok merak ettim.Kizlaaaar test ytim silik çizgi çıktı nirmalde.hic cikmazdi bugün 15 gün kan verdim sonuc bekliyorum eger hamileysem size belirtileri yazarim :) allahim hepimize nasip etsin yarabbim icinde benide ayirmasin
15 gunmu gecti sizinKizlaaaar test ytim silik çizgi çıktı nirmalde.hic cikmazdi bugün 15 gün kan verdim sonuc bekliyorum eger hamileysem size belirtileri yazarim :) allahim hepimize nasip etsin yarabbim icinde benide ayirmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?