Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Tamam canım tesekkür ederim internette biraz araştırınca okuduklarım korkutmuştu beni

Çok sağol canım benim ne demekk insani duygularr:)) cümlemizin gönlüne göre versin inşallah canım ne yazıkki adet oldum daha yenii iki gün öne geldii
olsun canim en azindan kafan rahatlamistir en kisa zamanda hamile haberlerini duyariz insallah. ben hala olmadim. uzulme adetinden sonra yumurtlama gunlerine kadar 1ay ugras bence ve duayi eksik etme rabbim en uygun zamanda verir insallah

olsun canim en azindan kafan rahatlamistir en kisa zamanda hamile haberlerini duyariz insallah. ben hala olmadim. uzulme adetinden sonra yumurtlama gunlerine kadar 1ay ugras bence ve duayi eksik etme rabbim en uygun zamanda verir insallah
Yok canım öyle çok takmıyorumm olursada allahtandır olmazsadaa herşeyin hayırlısı:)) senden ne zaman alıypruz güzel haberleri bakalımm

Teşekkürler canım üstüne görme denen şey 1 kez mi olur arkadaşım gebeligini 3.5aylikken farketmiş adet oluyordum ben diyor
cnm ustune gorme olup olmadigini anca testle.ogrenebilir yada doktor muayenesi ile. ama ustune gorme die bir sey var benim yengem en son kizina ustune gormus anlamamisdi

Arkadaşlar tam rahmimin ortasına kasıklarıma yumurtalıklarıma değil tam rahmimin ortasına rahim boşluğunun ortasına cok keskin bir iğne batması gibi bir acı oldu adet olcağı zaman böyle bir durum yaşayan var mı aranızda ?

Yok canım öyle çok takmıyorumm olursada allahtandır olmazsadaa herşeyin hayırlısı:)) senden ne zaman alıypruz güzel haberleri bakalımm
canim bu benim yeni hesabim diger hesabi kapattirdim burdan yazmaya devam edicem kusura bakma yazamadim anca vaktim oldu. rabbim izin verirse insallah olurda bi an once haberlerimi duyarsiniz :)

canim ben boyle kramplari cok yasadim ama soyle bisey var kramlar agrilar alta dogru ilerlerdi bende adet olcagimi anlardim. suandada ayni agrilari cekiyorum arada bi saplaniyo agri sonra geciyo adet olmuyorum.

Kızlar bugün test yapacam olumsuz sonuc cikacagini biliyorum ama allahtan ümit kesilmez diye bir umut testi yapacam bugün 14 gun igneden sonraki

ben yaptim negatif cikti ama hala gelen gidrn yok duzensizlik yasiyorum galiba

ben yaptim negatif cikti ama hala gelen gidrn yok duzensizlik yasiyorum galiba
Ama olması lazim adet olman lazim çünkü sonucta yumurta mutlaka çatladi bunu biliyrouz bunu dışarı atmasi lazim tutmadiyda o yuzden sen bir iki gun daha bekle olmazsan yine yap test belki vardır aman dikkatli ol canim

Arkadaşlar merhaba benim adetlerim cok düzensiz yumurtlama günümden bir gün önce ilişkim ilişkinin üzerinden tam 6 gün sonra tam rahim boşluğuna rahmimin ortasına cok derin bir iğne batması hissi yaşadım bundan bir günn sonrada adet oldum adetim ilk 3gün yoğun geldimsonfa damla damla 5 gün sürdü fakat adet öncesi şişen acıyan göğüslerim hala düzelmedim hala deli gibi acıyor dokununca ayrıca yumrtlamadann sonra çıkan ateşimin normalde adet olunca düşmesi lazımmış ateşim de hala düşmedi hala yüksek ara ara kasıklarıma batmalar oluyor 3gün önce idrar testi yaptım negatif sizce bu durumda hamile olma ihtimalim var mı?

Merhaba arkadaşlar. Bir iki hafta önce beta hcg yaptırmısrım ilk 27 ikincisi 3 gün sonra 160 çıkmıstı. Bugün doktara geldik keseyi göremwdilwr. Ya dış gebelik ve ta gebelik bozulmuş dediler.2221 çıktı hcg. 2 gün sonra 2 ye katlanmazsa kürtaj yapılacak eğer hala hcg yüksek çıkarsa dış gebelik tedavisi olacakmış. Bu duruma benzer bişey yaşayan oldu mu? Benim şimdi bebeğim gerçekten yok mu?

Ama olması lazim adet olman lazim çünkü sonucta yumurta mutlaka çatladi bunu biliyrouz bunu dışarı atmasi lazim tutmadiyda o yuzden sen bir iki gun daha bekle olmazsan yine yap test belki vardır aman dikkatli ol canim
yok kiz sanmiyom benim duzenszliklerimde oluyordu bekrknde oyledir senin nasil cikti

Kizlaaaar test ytim silik çizgi çıktı nirmalde.hic cikmazdi bugün 15 gün kan verdim sonuc bekliyorum eger hamileysem size belirtileri yazarim :) allahim hepimize nasip etsin yarabbim icinde benide ayirmasin

Merhaba arkadaşlar bu ay klomen kullandım ve saglıklı ve aynı boyutta 3 4 tane yumurtam oluştu doktor çatlama iğnesi bile yapmadı kendiliğinden çatlar gerek yok Die bn 15. Gün yumrtmın çatladıgını hissettim ve o günlerde eşimle birliktelik oldu şimdi ise adetimr 10 gün var gögüslerim şişti ve hassasiyetlik var acaba adet belirtisi mi hamilelik mi kafam çok karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…