- 1 Aralık 2016
- 76
- 62
- 3
Hamileyiimmmmmmm :) :) allahım sizde tatdirsin bu mutlulugu :) :) :)Sonucunu mıtlaka yaz çok merak ettim.
Ayy gercekmiii allahimm anali babali buytsun darisi bize inşallahHamileyiimmmmmmm :) :) allahım sizde tatdirsin bu mutlulugu :) :) :)
allah saglikli evlat versin cnm cok sevindim :))Hamileyiimmmmmmm :) :) allahım sizde tatdirsin bu mutlulugu :) :) :)
Canımmm hyırlı olsun allah sağ saşim kucağına almayı nasip etsin inşallah sen şimdiden bol bol uyu uykuya doy. Bir de biZe belirtilerini bi yazıver hele.Hamileyiimmmmmmm :) :) allahım sizde tatdirsin bu mutlulugu :) :) :)
Nolur bizlere de dua etKızlar adetime 6 gün kala 76.43 çıktı hamileyim dua edin olmayanlara da allah versin inş
Hayırlı olsn cnm belirtilerin neydi yaza blr msnKızlar adetime 6 gün kala 76.43 çıktı hamileyim dua edin olmayanlara da allah versin inş
Hayırlı olsn cnm belirtilerin neydi yaza blr msn
canim hayirli olsun allah tum isteyenlere nasip etsin. benim adetim araligin 23undeydi ama bugune kadar hala olmadim test yapmistim negatif cikmisti tekrar test yapmayi dusunuyorum belirtilerini ve aldigin testin markasini yazarmisin ?Hamileyiimmmmmmm :) :) allahım sizde tatdirsin bu mutlulugu :) :) :)
bu konuda hic bi bilgim yok canim ama doktora git kafana cok takiliyorsaArkadaşlar adetim biteli 5 gün oldu hala göğüslerim dokununca cok acıyor özellikle uçları ama hamime değilim Emin'im prolaktin hormonun mu yükseldi acaba hormon bozukluğuyla uğraşmaktan bıktım nasıl düzeltebilirim kendimi yardımcı olun lütfen yumurtalıklarımda çok agrıuor korkuyorum Bebek sahibi olmak istiyorum böyleyken olamam mı
ben burdayimkizlar nerdesiniz ya?
herkes bi susmus ya kayiplara karismislar bizden basks kimseden ses cikmiyo :)ben burdayim
napsin millet cocuk derdinde hihi :)))herkes bi susmus ya kayiplara karismislar bizden basks kimseden ses cikmiyo :)
rabbim herkese verir insallah.napsin millet cocuk derdinde hihi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?