amin cnm insallah cok guzel bir duygu allah herkese tattirsinrabbim herkese verir insallah.
Hamileyimmmmmm :) :)Sonucunu mıtlaka yaz çok merak ettim.
amin insallah ya insallah.amin cnm insallah cok guzel bir duygu allah herkese tattirsin
canim allah anali babali buyutsun belirtilerini ve testin markasini yazarmisinHamileyimmmmmm :) :)
Canim testin markasini hatirlamiyorum ama dikkat etmemisim heycandan kan verdim degerim 67.33 çıktı belirtilerim kasik agirim inne vurundygumdan beri hep vardi bide koku hassasiyeti oldu akvaryumun suyunu yeni değiştirmdigim halde taaa uzakdan balik kokusu alıyordum bhep burnum koku arıyordu :) sonra adet olacam sandim ama olmadim bunlar sorun varsa sorabilirsin yinecanim allah anali babali buyutsun belirtilerini ve testin markasini yazarmisin
cok gecmis hamile olsan cikardi bence bir doktora gitmelisin duzensizlik yasiyorsun cnm ihmal etme bebek istiyorsan.Merhaba. Yeni katildim araniza. Danismak istedigim konu var. 8 aylik evliyim. İlk zamanlar esim korunuyordu. Ama son 3 ay kadar korunmuyoruz. Sormak istedigin su. En son regl olma tarihim 30 kasim. Cok duzenli bi adet donemi yasamiyorum ama bu kadar gecmis olmasi da beni endiselendirmiyor degil. Cunku regl olmaya dair hic bir belirti yasamiyorm. 4 gun once laboquick hamilelik testi yaptim negatif cikti. Dun tekrar denedim tekrar negatif. Genis bi bilgim yok ne yapacagimi da bilmiyorum. Doktora gidip hayal kirikligi yasamak da istemiyorum. Lutfen bilgilerinizi benimle paylasirmisiniz.
Bebek illa da olsun diye umutlu degilim ama olsada cok mutlu olurum. Suan annem ameliyat olcak ve riskli bi ameliyat bende o kadar sıkıntı icinde doktora gitmeye cekiniyorum acikcasicok gecmis hamile olsan cikardi bence bir doktora gitmelisin duzensizlik yasiyorsun cnm ihmal etme bebek istiyorsan.
gecmis olsun cnm allah sanada nasip etsin ins. bebek istiyorsan gitmelisin cunku adet gormeden hamile kalma sansin az die dusunuyorum suanda ihmal etmeBebek illa da olsun diye umutlu degilim ama olsada cok mutlu olurum. Suan annem ameliyat olcak ve riskli bi ameliyat bende o kadar sıkıntı icinde doktora gitmeye cekiniyorum acikcasi
Galiba sıkıntılarım var evet. Bu ara akinti da cok geliyor. Tesekkur ederim onerinizi uygulayacagimgecmis olsun cnm allah sanada nasip etsin ins. bebek istiyorsan gitmelisin cunku adet gormeden hamile kalma sansin az die dusunuyorum suanda ihmal etme
Canımmmm hayırlı olsun allah sağ Salim kucağına almayınnasip etsinHamileyimmmmmm :) :)
canım çok teşekkür ederim çok mutlu oldum rabbi herkese nasip etsin inşallahCanim testin markasini hatirlamiyorum ama dikkat etmemisim heycandan kan verdim degerim 67.33 çıktı belirtilerim kasik agirim inne vurundygumdan beri hep vardi bide koku hassasiyeti oldu akvaryumun suyunu yeni değiştirmdigim halde taaa uzakdan balik kokusu alıyordum bhep burnum koku arıyordu :) sonra adet olacam sandim ama olmadim bunlar sorun varsa sorabilirsin yine
merhaba canım. yükselceğini sanmıyorum çünkü gebelik yok demek oluyo. internetten araştırdım öyle yazıyo 0.9 deger gebelik yok demek ve bu yüzden yükselmez. ama yinede yanlış bilgilendirmek istemem.kızlar mrb adet günüm dündü. olmadım. bugunde olmadım gittim test yaptırdım 0,9 cıktı her zaman 0,01 çıkar ama bilmiyorum. sizce yükselme ihtimali var mı?
Göğüslerde şişlik ve hassasiyet bide benim akıntım kesilir tamamenslm kızlar araniza yeni katildim öğrenmek istedığim bisey var gebelik belirtileri ne zaman baslar ve belirtiler nelerdir henüz adetime 1 hafta var fakat vücudumda farklı seýler hissediyorum test yapmak için erken mi daha beklesem mi
Tatlımmm bu aralar hiç giremedim baya yoğundum telefona bakamadımda hiçç:))) kuzum çok üzüldüm ya keşke böyle olmasaydı gebelik yoksa adet olmaman iyi bişey değil canım bence artık doktors gidip kontrollerden geç:/canım çok teşekkür ederim çok mutlu oldum rabbi herkese nasip etsin inşallah
Valla ben her ay belirti yaşıyom test yapıyom negatif günüm geçmeden daha hiç bişeye ğmitlenmem sende öyle yap bekleeebi kaç gündür göğüslerimde şişlik hissediyorum zaten test için erken mi onu bilemedim test yapip olumsuz sonuc görmek istemiyorumm bi yandan da cok merak ediyorum ne yapsam bilemedimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?