Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

kizlar merhaba carsamba gecesi beta hcg 0.9 du bugun 6 olmus. ne diyorsunuz benim gibi olup yukselen var mi ? yaptigim ovulasyon testine gore adet gunum yarin.

kizlar merhaba carsamba gecesi beta hcg 0.9 du bugun 6 olmus. ne diyorsunuz benim gibi olup yukselen var mi ? yaptigim ovulasyon testine gore adet gunum yarin.
6 olduysa yükselebilir canım. İki günde bir kan ver takip et kendini. Tabi bu arada ağır kaldırma, strese girme, kendine dikkat et.

6 olduysa yükselebilir canım. İki günde bir kan ver takip et kendini. Tabi bu arada ağır kaldırma, strese girme, kendine dikkat et.

tsk ederim cnm :) hafif bir pembe lekelenme oldu ama bakalim. Allah 'tan umut kesilmez. hayırlısı olsun. hafif stres var tabii ki :)

tsk ederim cnm :) hafif bir pembe lekelenme oldu ama bakalim. Allah 'tan umut kesilmez. hayırlısı olsun. hafif stres var tabii ki :)
Can'ım eğer pembe lekelenme olduysa bi doktora görünmende fayda var. Hem de kan değerine tekrar baktırırsın çünkü 6 riskli bir değer.

Can'ım eğer pembe lekelenme olduysa bi doktora görünmende fayda var. Hem de kan değerine tekrar baktırırsın çünkü 6 riskli bir değer.

bugun 11 olmuş. doktor su an tam gebelik saymadığı için bişi demedi. pztsiye kadar bekle bakalım adet olucan mı dedi. sanırım olucam. hayırlısı Allah 'tan .

Arkadaşlar ben yeni üyeyim herkese merhaba ben 3 aylık evliyim 6 aydır adetim düzenliydi ama iki aydır devamlı siyah adetim oluyor vede öncekiler gibi ağrım yok adetimden 3 gün önce idrar testi yaptım negatif çıktı hamile olabilirmiyim

Merhaba canım bence adetin geçince test yap insallah hamilesin dir

Sen daha 3 aylık evlisin sitres yapma çok kafana takma tez zamanda olur inşallah ben ilk 3 ayımda hamile kaldım ama malesef düşük yaptım

İnşallah seninde allah gönlüne göre versin Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın cok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…