6 olduysa yükselebilir canım. İki günde bir kan ver takip et kendini. Tabi bu arada ağır kaldırma, strese girme, kendine dikkat et.kizlar merhaba carsamba gecesi beta hcg 0.9 du bugun 6 olmus. ne diyorsunuz benim gibi olup yukselen var mi ? yaptigim ovulasyon testine gore adet gunum yarin.
6 olduysa yükselebilir canım. İki günde bir kan ver takip et kendini. Tabi bu arada ağır kaldırma, strese girme, kendine dikkat et.
Can'ım eğer pembe lekelenme olduysa bi doktora görünmende fayda var. Hem de kan değerine tekrar baktırırsın çünkü 6 riskli bir değer.tsk ederim cnm :) hafif bir pembe lekelenme oldu ama bakalim. Allah 'tan umut kesilmez. hayırlısı olsun. hafif stres var tabii ki :)
Can'ım eğer pembe lekelenme olduysa bi doktora görünmende fayda var. Hem de kan değerine tekrar baktırırsın çünkü 6 riskli bir değer.
bende yeni girebildim canım 3gün önce adet oldum malesef:/Tatlımmm bu aralar hiç giremedim baya yoğundum telefona bakamadımda hiçç:))) kuzum çok üzüldüm ya keşke böyle olmasaydı gebelik yoksa adet olmaman iyi bişey değil canım bence artık doktors gidip kontrollerden geç:/
Merhaba canım bence adetin geçince test yap insallah hamilesin dirArkadaşlar ben yeni üyeyim herkese merhaba ben 3 aylık evliyim 6 aydır adetim düzenliydi ama iki aydır devamlı siyah adetim oluyor vede öncekiler gibi ağrım yok adetimden 3 gün önce idrar testi yaptım negatif çıktı hamile olabilirmiyim
Canım ama adetim şuan var gibi siyah geliyor ama az az ağrısız midem bulanıyor 4 gün önce idrarda yoktuMerhaba canım bence adetin geçince test yap insallah hamilesin dir
Tamam çok sağol canım geçen ayda böyle olmuştu inşallah bebiş vardır hayırlısıylaBi kaç gün bekle belki adet oluuorsundur
İnşallah hepimiz bu ay hamileyizdir benimde 6 günüm varTamam çok sağol canım geçen ayda böyle olmuştu inşallah bebiş vardır hayırlısıyla
Sende mi bebek istiyorsun inşallah hayırlısıyla canımİnşallah hepimiz bu ay hamileyizdir benimde 6 günüm var
2 yıllık evliyim allah nasip ederse deli gibi istiyorum aylardır uğraşıyoruzSende mi bebek istiyorsun inşallah hayırlısıyla canım
İnşallah allah gönlüne göre verir canım biz aslında korunuyoruz ama eşim arada geri çekilme ile korunuyor bende şüphelendim o yüzden2 yıllık evliyim allah nasip ederse deli gibi istiyorum aylardır uğraşıyoruz
Çok üzüldüm canım rabbim inşallah en kısa zamanda evladını verir kucağına hayırlı haberlerini bekliyorumİnşallah seninde allah gönlüne göre versin Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın cok zor
Evet geçmez gerçekten inşallah vardır canımİnşallah 6 gün var bekleyince de günler geçmek bilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?