Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

İlişkiden kaç gün sonra bu belirtiler başlıyor kızlar ?

3 ay önce dusuk yaptım 1 ay bekledik sonra yumurtam kiste donustu onu eritmek için doğum kontrol hapı kullandım. D.k hapini gününden önce bıraktım 21 aralikta adetim oldu. Bir hafta sonra doktora gittik yumurtaların çok küçük bu ay biraz zor görünüyor ama yinede deneyin dedi ( pco var). İki gündür aşırı gaz kasık agrim var ağrı assalara iniyor. İlk hamilelikte de ilk belirtim bu şekildeydi adet olacakmisim gibiydi. Adete daha bir hafta var ( düzenli değil tabi ) bilemiyorum umutlanmak istemiyorum ihtimal çok küçük çünkü

Canım geçmiş olsun bende bekarken polikistik over vardı tam geçtimi bilmiyorum ama evlenmeden 3 ay önce evlendikten 3 ay sonra 6 aydır düzene bindi bende 3 aylık evliyim

Canım geçmiş olsun bende bekarken polikistik over vardı tam geçtimi bilmiyorum ama evlenmeden 3 ay önce evlendikten 3 ay sonra 6 aydır düzene bindi bende 3 aylık evliyim
İnşallah geçmiştir bende de hep pco vardı. Sukur çok beklemeden hamile kalmistim ama kaybettik nisana kadar deneyecegiz eğer hamile kalamazsam nisanda klomene baslayacagiz. Allahım kucagimizi boş birakmasin dusugun acısını anca yeni bir bebek dindirir

Kasıklarım hiç ağrımazdı hastalıktan önce yada yakınken çok ağrıdı midem bulanmaya başladı ama ben şimdi ufak ufak yine haatalanıyorum ama geçen ay gibi siyah geliyor
Benim de kaşıkların ağrıyor mişdem bulanıyor ama daha erken siye oraya bağlamak istemiyorum

Amin canım rabbim isteyen herkese tez zamanda bebiş verir inşallah sende üzülme zamanı gelince gelir kucağına bebeğin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…