Çok istiyorum bendeAmin sen düşünmüyor musun bebis
İnşallah canımTez zamanda olur inşallah
10 gün falan olmuştu bende leylaİlişkiden kaç gün sonra bu belirtiler başlıyor kızlar ?
Anladım canım nasıl oldu belirtilerin10 gün falan olmuştu bende leyla
Kasıklarım hiç ağrımazdı hastalıktan önce yada yakınken çok ağrıdı midem bulanmaya başladı ama ben şimdi ufak ufak yine haatalanıyorum ama geçen ay gibi siyah geliyorAnladım canım nasıl oldu belirtilerin
Canım geçmiş olsun bende bekarken polikistik over vardı tam geçtimi bilmiyorum ama evlenmeden 3 ay önce evlendikten 3 ay sonra 6 aydır düzene bindi bende 3 aylık evliyim3 ay önce dusuk yaptım 1 ay bekledik sonra yumurtam kiste donustu onu eritmek için doğum kontrol hapı kullandım. D.k hapini gününden önce bıraktım 21 aralikta adetim oldu. Bir hafta sonra doktora gittik yumurtaların çok küçük bu ay biraz zor görünüyor ama yinede deneyin dedi ( pco var). İki gündür aşırı gaz kasık agrim var ağrı assalara iniyor. İlk hamilelikte de ilk belirtim bu şekildeydi adet olacakmisim gibiydi. Adete daha bir hafta var ( düzenli değil tabi ) bilemiyorum umutlanmak istemiyorum ihtimal çok küçük çünkü
İnşallah geçmiştir bende de hep pco vardı. Sukur çok beklemeden hamile kalmistim ama kaybettikCanım geçmiş olsun bende bekarken polikistik over vardı tam geçtimi bilmiyorum ama evlenmeden 3 ay önce evlendikten 3 ay sonra 6 aydır düzene bindi bende 3 aylık evliyim
Benim de kaşıkların ağrıyor mişdem bulanıyor ama daha erken siye oraya bağlamak istemiyorumKasıklarım hiç ağrımazdı hastalıktan önce yada yakınken çok ağrıdı midem bulanmaya başladı ama ben şimdi ufak ufak yine haatalanıyorum ama geçen ay gibi siyah geliyor
Amin canım rabbim isteyen herkese tez zamanda bebiş verir inşallah sende üzülme zamanı gelince gelir kucağına bebeğin inşallahİnşallah geçmiştir bende de hep pco vardı. Sukur çok beklemeden hamile kalmistim ama kaybettiknisana kadar deneyecegiz eğer hamile kalamazsam nisanda klomene baslayacagiz. Allahım kucagimizi boş birakmasin dusugun acısını anca yeni bir bebek dindirir
Bende idrar testi negatif çıkınca umutlanmıyorum artıkBenim de kaşıkların ağrıyor mişdem bulanıyor ama daha erken siye oraya bağlamak istemiyorum
Hamile değil misin sen canım :)Bende idrar testi negatif çıkınca umutlanmıyorum artık
Yok canım keşke olsaydımHamile değil misin sen canım :)
Ahh keşke...Yok canım keşke olsaydım
Tatlım ya çok üzüldüm ama ben demiştimm bu kadar gecikmesi iyi değil kuzum doktora gittin mi://bende yeni girebildim canım 3gün önce adet oldum malesef:/
yok canım gitmedim ben üzülmedim fazla ya alıştım çünkü artık bunlara. sende üzülme bi dahaki ay inşallah allah ikimize ve herkese nasip eder inşallahTatlım ya çok üzüldüm ama ben demiştimm bu kadar gecikmesi iyi değil kuzum doktora gittin mi://
İnşallah herşeyin hayırlısı aşkımmyok canım gitmedim ben üzülmedim fazla ya alıştım çünkü artık bunlara. sende üzülme bi dahaki ay inşallah allah ikimize ve herkese nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?