- 18 Ocak 2017
- 42
- 18
- 38
- 39
adetime 15 gun var bende aynı şeyleri yaşıyorum canım göğsüme dokunamıyorum kasiklarimda hafif ağrı sık idrara çıkma..ama daha adetime 5 gün var merak ediyorum ..bi kaç gündür göğüslerimde şişlik hissediyorum zaten test için erken mi onu bilemedim test yapip olumsuz sonuc görmek istemiyorumm bi yandan da cok merak ediyorum ne yapsam bilemedimm
Benim ilk hamileligimde ilk belirtim kasık agrisiydi yürürken bile zorlaniyordum. Bi batma oluyordu iki büklüm oluyordum sadece bu belirti vardı. Ya adetim olacak ya usuttum diyordum. Sonra goguslerim sisti ve çok acidi çamaşır dokundukca sanki kesiliyormus gibi hissediyordum. Goguslerde işin içine girince hamile olduğumu anladım hamileyim diyerek test yaptım silik çizgi çıkmıştı. Hamileyim diyerek hastaneye gitmiştim. Biliyor musun hossediyorsun hamile olduğunu kendin anlıyorsun. Hatta hiç unutmam hamileyim demeden o gün gece uykum boyunca bi ses hamilesin dedi sabaha kadar buyudum uyandım o sesi duydumkızlar günaydınnnbu ay ilk defa vücut ısısı yöntemini kullandım. eşimle bebek denememizde 3. ayımız. tabloma göre 25 ocakta regl olmam gerekiyor. herhangi bi belirtin var mı derseniz göğüs uçlarım çok acıyor dokunamıyorum. geçen ay da olmuştu ama böyle değildi. onun haricinde şeffaf , bazen de bej renkli akıntım var, ara ara regl olacakmışım gibi ağrı ama regle göre baya hafif.. şimdilik bunlar var. sizlerin belirtileri neler ? bat ınıza kaç gün var ?
kızlar günaydınnnbu ay ilk defa vücut ısısı yöntemini kullandım. eşimle bebek denememizde 3. ayımız. tabloma göre 25 ocakta regl olmam gerekiyor. herhangi bi belirtin var mı derseniz göğüs uçlarım çok acıyor dokunamıyorum. geçen ay da olmuştu ama böyle değildi. onun haricinde şeffaf , bazen de bej renkli akıntım var, ara ara regl olacakmışım gibi ağrı ama regle göre baya hafif.. şimdilik bunlar var. sizlerin belirtileri neler ? bat ınıza kaç gün var ?
23 aralıkta hasta olduysan adetine 3 4 gün var acaba yalnıs mi yazdınya bişey sorucam size 23 Aralık adet günüm eşimle Ocak 3 te birlikte olduk.adetime daha 15 gun var ama gögüslerim inanılmaz aciyolar sık idrar ve ve bazende kaşık ağrısı yaşıyorum hamile olabilirmi yim adetle beraber 11 .günde birlikte olmuş oluyorum 14. gun diyolar yumurtlama ama bilemedim hamile hissediyorum test icin erken sizcede olabilirmiyim bu belirtilerle
evet pardon yanlış yazmışım ama bu belirtiler daha geçen hafta başladı23 aralıkta hasta olduysan adetine 3 4 gün var acaba yalnıs mi yazdın
Yazdım ben bende 23 aralıkta hasta oldum adetten sonra 12 ile 16 gün arası yumurtlama tarihimddi yani 2 ve 6 ocak arası sen yumurtlama tarihinde ilişki yaşamışsın söylediğin belirtilerin aynısı bende de varlütfen bana cevap yazarmisiniz bu belirtilerle ilgili
Yazdım ben bende 23 aralıkta hasta oldum adetten sonra 12 ile 16 gün arası yumurtlama tarihimddi yani 2 ve 6 ocak arası sen yumurtlama tarihinde ilişki yaşamışsın söylediğin belirtilerin aynısı bende de var
Kız aynı benimde bir haftadır öyle goguslerim çok şişti yürürken bile ağrıyor sık idrar bel agrisievet pardon yanlış yazmışım ama bu belirtiler daha geçen hafta başladı
Rüyamda gördüm bir iki kez hamile olduğumu :)inşallah oyleyizdiryani hamile hissediyomusun bu değişiklikler sende de varmı peki
sürekli ağlıyorum eşiminde sinirlerini bozdumKız aynı benimde bir haftadır öyle goguslerim çok şişti yürürken bile ağrıyor sık idrar bel agrisi
ayy ya cok evindim umarım öyleyizdir.ama su beklemek çok zorRüyamda gördüm bir iki kez hamile olduğumu :)inşallah oyleyizdir
Nasıl 12 ocak çıkıyor bende 23 aralıkta hasta oldum 5 ocak çıkıyor amasürekli ağlıyorum eşiminde sinirlerini bozdumbel ağrısı çok az oluyo ama merdiven çıkarken tikaniyorum falan ovulasyon hesaplamada 3 adet dönemine göre yumurtlama tarihi 12 ocak çıkıyo ama vallahi anlayamadin canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?