- 18 Ocak 2017
- 42
- 18
- 38
- 39
Nasıl 12 ocak çıkıyor bende 23 aralıkta hasta oldum 5 ocak çıkıyor ama
evet sadece son ay olarak bakınca bende de öyle çıkıyo 2 ve 6 ama işte son 3 ayın adetlerine baktım Aralık ayında normalde düzenli olan adetim bir hafta gecikince heralde öyle sonuç çıkmıştır diye dusundumNasıl 12 ocak çıkıyor bende 23 aralıkta hasta oldum 5 ocak çıkıyor ama
Öncekilere bakma inşallah adet olmassin inşallah basın döner miden bulanır sisko göbekli bi kız olursun :)evet sadece son ay olarak bakınca bende de öyle çıkıyo 2 ve 6 ama işte son 3 ayın adetlerine baktım Aralık ayında normalde düzenli olan adetim bir hafta gecikince heralde öyle sonuç çıkmıştır diye dusundum
okuyorum surekli bende moral bulmak icin burda yazilanlari iste :)bide ben geceleri uyuyamıyorum .ama gündüzleri çok geç yataktan içiyorum öğlen 2 3 oluyo hamilelik uyku yapar diyolar sende varmı bu durum ..evet sadece son ay olarak bakınca bende de öyle çıkıyo 2 ve 6 ama işte son 3 ayın adetlerine baktım Aralık ayında normalde düzenli olan adetim bir hafta gecikince heralde öyle sonuç çıkmıştır diye dusundum
ayy olsun da bebegim farketmez tombul olayım he bide spor salonuna gidiyorum göğüs ağrım ondan bile olabilir diye düşündüm ama kocaman oldu valla sütyen takamıyorumÖncekilere bakma inşallah adet olmassin inşallah basın döner miden bulanır sisko göbekli bi kız olursun :)
Koz yemin ediyorum aynı dün gece 4 5 gibi uyudum 3 4 gündür öyle içimden hiç bir şey yapmak gelmiyorokuyorum surekli bende moral bulmak icin burda yazilanlari iste :)bide ben geceleri uyuyamıyorum .ama gündüzleri çok geç yataktan içiyorum öğlen 2 3 oluyo hamilelik uyku yapar diyolar sende varmı bu durum ..
kahvaltı yaparken midem bulanıyor bitek ama onun dışında mide bulantısı okul yaşamıyorum bide bünyem gucludur ondan diyorum heraldeKoz yemin ediyorum aynı dün gece 4 5 gibi uyudum 3 4 gündür öyle içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor
Ya remen bende olan şeylerin hepsini söyledin soktadayim :)bende bir haftadır sutyen kullanmıyorum ve bunlar benim adet belirtilerimde değil o yüzden daha çok ümitliyimayy olsun da bebegim farketmez tombul olayım he bide spor salonuna gidiyorum göğüs ağrım ondan bile olabilir diye düşündüm ama kocaman oldu valla sütyen takamıyorum
adet doneminde goguslerde ağrı bu kadar zaman önce başlamıyo ve ben sütyen takınca banyo yaparken yürürken o dönemde bu kadar zorlanıyodum yani bir hafta dir hamilelik şüphesi yaşıyorum bende canım ya allah ım hakkımızda hayırlısı neyse onu kısmet etsin bizlereYa remen bende olan şeylerin hepsini söyledin soktadayim :)bende bir haftadır sutyen kullanmıyorum ve bunlar benim adet belirtilerimde değil o yüzden daha çok ümitliyim
İnşallah canım inşallah yatakta dönerken falan bile ağrıyor bide dün ile bugün ağrısı biraz daha az onuda anlamadımadet doneminde goguslerde ağrı bu kadar zaman önce başlamıyo ve ben sütyen takınca banyo yaparken yürürken o dönemde bu kadar zorlanıyodum yani bir hafta dir hamilelik şüphesi yaşıyorum bende canım ya allah ım hakkımızda hayırlısı neyse onu kısmet etsin bizlere
aynen sağa sola döner ken yatakta vallahi elimle tutup çeviriyorum..ama az falan değildir o sen öyle hissediyorsundur Valla baya agriyo yani adetten değil bu durum yaniİnşallah canım inşallah yatakta dönerken falan bile ağrıyor bide dün ile bugün ağrısı biraz daha az onuda anlamadım
kan testi yaptırmaya gittim Dr.öyle dedi ama Açil e gittim 1 gün geçsin dedi ee zaten ni gün geçince İdrarda da çıkıyo dedim kızdım geldim bende ama adetim geçsin idrar testi yapcam evde çıkarsa Dr gitcemKan testi mi yaptircan
2 yıl oldu canım sen pekiNe kadarlık evlisin
bende öyleyim yanımda hastane evet her ay gidiyorum ka testi yaptırıyorum 2 gun sonra adet oluyorum vallaBenim evin yanında özel hastane var her ay gidip kan testi yaptırıyorum utanıyorum artık tanindim
inanmıyorum bende ilk üç ayımda kürtaj olmuştum yaa şaka gibisin sen yaBende iki yıl oldu ben evlenince 3 ayimda hamile kaldım öğrendim bir hafta sonra düşük yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?