Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Nasıl 12 ocak çıkıyor bende 23 aralıkta hasta oldum 5 ocak çıkıyor ama
Nasıl 12 ocak çıkıyor bende 23 aralıkta hasta oldum 5 ocak çıkıyor ama
evet sadece son ay olarak bakınca bende de öyle çıkıyo 2 ve 6 ama işte son 3 ayın adetlerine baktım Aralık ayında normalde düzenli olan adetim bir hafta gecikince heralde öyle sonuç çıkmıştır diye dusundum

Öncekilere bakma inşallah adet olmassin inşallah basın döner miden bulanır sisko göbekli bi kız olursun :)

okuyorum surekli bende moral bulmak icin burda yazilanlari iste :)bide ben geceleri uyuyamıyorum .ama gündüzleri çok geç yataktan içiyorum öğlen 2 3 oluyo hamilelik uyku yapar diyolar sende varmı bu durum ..

Öncekilere bakma inşallah adet olmassin inşallah basın döner miden bulanır sisko göbekli bi kız olursun :)
ayy olsun da bebegim farketmez tombul olayım he bide spor salonuna gidiyorum göğüs ağrım ondan bile olabilir diye düşündüm ama kocaman oldu valla sütyen takamıyorum

okuyorum surekli bende moral bulmak icin burda yazilanlari iste :)bide ben geceleri uyuyamıyorum .ama gündüzleri çok geç yataktan içiyorum öğlen 2 3 oluyo hamilelik uyku yapar diyolar sende varmı bu durum ..
Koz yemin ediyorum aynı dün gece 4 5 gibi uyudum 3 4 gündür öyle içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor

ayy olsun da bebegim farketmez tombul olayım he bide spor salonuna gidiyorum göğüs ağrım ondan bile olabilir diye düşündüm ama kocaman oldu valla sütyen takamıyorum
Ya remen bende olan şeylerin hepsini söyledin soktadayim :)bende bir haftadır sutyen kullanmıyorum ve bunlar benim adet belirtilerimde değil o yüzden daha çok ümitliyim

Ya remen bende olan şeylerin hepsini söyledin soktadayim :)bende bir haftadır sutyen kullanmıyorum ve bunlar benim adet belirtilerimde değil o yüzden daha çok ümitliyim
adet doneminde goguslerde ağrı bu kadar zaman önce başlamıyo ve ben sütyen takınca banyo yaparken yürürken o dönemde bu kadar zorlanıyodum yani bir hafta dir hamilelik şüphesi yaşıyorum bende canım ya allah ım hakkımızda hayırlısı neyse onu kısmet etsin bizlere

İnşallah canım inşallah yatakta dönerken falan bile ağrıyor bide dün ile bugün ağrısı biraz daha az onuda anlamadım

İnşallah canım inşallah yatakta dönerken falan bile ağrıyor bide dün ile bugün ağrısı biraz daha az onuda anlamadım
aynen sağa sola döner ken yatakta vallahi elimle tutup çeviriyorum..ama az falan değildir o sen öyle hissediyorsundur Valla baya agriyo yani adetten değil bu durum yani

Benim evin yanında özel hastane var her ay gidip kan testi yaptırıyorum utanıyorum artık tanindim

Burda ki doktorlara ben söylüyordum 1 hafta öncesinde yaptiriyordum olursa çıkar diyip yapıyorlardı yani haklısın geçince zaten sende yapar öğrenirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…