Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

ya bide bu aralar çok sigara içmeye başladım stresten biliyomusun okul içmezdim önce ama simdi bu düşüncelerle ne biliyim bi yandan korkuyorum ya hamileysem ya bebeğ

Sebep söylemedi spermler sağlıksız olabilir düşmesi iyi doğsa sakat olurdu falan dedi

Ya ben ilk hamileligimde çok bilincsizdim evliliğe alisamamistim sağlikli beslenemedim çok kola içiyordum

Ya ben ilk hamileligimde çok bilincsizdim evliliğe alisamamistim sağlikli beslenemedim çok kola içiyordum
ayy allahtan kola falan içmiyorum ama ben yemek yemiyorum aç geziyorum yani resmen ..bide akintin oluyomu beyaz gün içinde ara sıra gelen bide idrarında koku oluyomu

aynen banada onları söylemişti. bizde bu son birliktegimizde bir hafta falan birlikte olmadık dedik sperm kalitesi iyi olur falan bakalım
aayıptır soylemesı ben adetım bıttıkten sonra gun asırı ilişki yasadık yumurtlama dönemı bıtene kadar devam ettık bu ay cok dkkat ettım cok umutluyum

ben bu ay hastaneye gitttim bana kan testı yaptı hersey normal dedi rahim fıılmı cektırmemı istedi korktum bende daha gıtmedım bu ay da bekleyım dedım eger bu ayda bısey olmassa subatta tedavıye baslıycam 3 aydır faaln da folık asıt kullanıyorum

kızlar bi de 1-2 saat önce adet olucakmışım gibi ağrım tekrar oldu yarım saat kadar sürdü. ve aynı zamanda sol kasığımda batma şeklinde ağrı oldu sonra geçti. şuan bişey yok. göğüslerim aynı şekilde acıyor. bakalım ilk defa bu ay böyle oluyor. bu ay da olmazsa çok üzülücem

idrarın rengi koyu dimi o sıvı tüketimiyle alakalı da olabiliyomuş idrar kokuyomuş hamile iken akintar artyormuş bide üşüme yaşıyorum ben sürekli titriyorum üşümem kolay kolay sende oldunu
bu kadarına pes dogrusu suan 2 hırkayla oturuyorum kız ınsallah hamıleyızdır

evet benimde öyle testler herşey normal kist yok kitle yok vaginal herhangi bir sorun yok ama işte birazda allah ol demeyince olmuyo ki canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…