- 18 Ocak 2017
- 42
- 18
- 38
- 39
tekirdag sen pekiSorma valla yasam ikizimi buldum nerde yaşıyorsun
Yok artikinanmıyorum bende ilk üç ayımda kürtaj olmuştum yaa şaka gibisin sen ya
düşük nedeni ne peki Dr ne dediBende iki yıl oldu ben evlenince 3 ayimda hamile kaldım öğrendim bir hafta sonra düşük yaptım
Bende sigara kullanıyorum eşimde kullanıyor malesefya bide bu aralar çok sigara içmeye başladım stresten biliyomusun okul içmezdim önce ama simdi bu düşüncelerle ne biliyim bi yandan korkuyorum ya hamileysem ya bebeğ
ayy allahtan kola falan içmiyorum ama ben yemek yemiyorum aç geziyorum yani resmen ..bide akintin oluyomu beyaz gün içinde ara sıra gelen bide idrarında koku oluyomuYa ben ilk hamileligimde çok bilincsizdim evliliğe alisamamistim sağlikli beslenemedim çok kola içiyordum
aynen banada onları söylemişti. bizde bu son birliktegimizde bir hafta falan birlikte olmadık dedik sperm kalitesi iyi olur falan bakalımSebep söylemedi spermler sağlıksız olabilir düşmesi iyi doğsa sakat olurdu falan dedi
buna hıç dıkkt etmedim ama rengi koyuayy allahtan kola falan içmiyorum ama ben yemek yemiyorum aç geziyorum yani resmen ..bide akintin oluyomu beyaz gün içinde ara sıra gelen bide idrarında koku oluyomu
aayıptır soylemesı ben adetım bıttıkten sonra gun asırı ilişki yasadık yumurtlama dönemı bıtene kadar devam ettık bu ay cok dkkat ettım cok umutluyumaynen banada onları söylemişti. bizde bu son birliktegimizde bir hafta falan birlikte olmadık dedik sperm kalitesi iyi olur falan bakalım
idrarın rengi koyu dimi o sıvı tüketimiyle alakalı da olabiliyomuş idrar kokuyomuş hamile iken akintar artyormuş bide üşüme yaşıyorum ben sürekli titriyorum üşümem kolay kolay sende oldunubuna hıç dıkkt etmedim ama rengi koyu
ayy hadi inşallah canım sabırsızlıkla bekliyorum. güzel sonuclariniaayıptır soylemesı ben adetım bıttıkten sonra gun asırı ilişki yasadık yumurtlama dönemı bıtene kadar devam ettık bu ay cok dkkat ettım cok umutluyum
bu kadarına pes dogrusu suan 2 hırkayla oturuyorum kız ınsallah hamıleyızdıridrarın rengi koyu dimi o sıvı tüketimiyle alakalı da olabiliyomuş idrar kokuyomuş hamile iken akintar artyormuş bide üşüme yaşıyorum ben sürekli titriyorum üşümem kolay kolay sende oldunu
bende senın canım rabbım dıleyen herkese nasıp etsınayy hadi inşallah canım sabırsızlıkla bekliyorum. güzel sonuclarini
evet benimde öyle testler herşey normal kist yok kitle yok vaginal herhangi bir sorun yok ama işte birazda allah ol demeyince olmuyo ki canimben bu ay hastaneye gitttim bana kan testı yaptı hersey normal dedi rahim fıılmı cektırmemı istedi korktum bende daha gıtmedım bu ay da bekleyım dedım eger bu ayda bısey olmassa subatta tedavıye baslıycam 3 aydır faaln da folık asıt kullanıyorum
benim de idrarım 2 gündür koyu canım su da içiyorum aslında anlamadımbuna hıç dıkkt etmedim ama rengi koyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?