bu ay hepımıze bebek getırır ınsallahkızlar bi de 1-2 saat önce adet olucakmışım gibi ağrım tekrar oldu yarım saat kadar sürdü. ve aynı zamanda sol kasığımda batma şeklinde ağrı oldu sonra geçti. şuan bişey yok. göğüslerim aynı şekilde acıyor. bakalım ilk defa bu ay böyle oluyor. bu ay da olmazsa çok üzülücem
adet tarıhın ne zzamanbenim de idrarım 2 gündür koyu canım su da içiyorum aslında anlamadım
25 ocak canımadet tarıhın ne zzaman
ay çok yakınmış tarihler debızımde 23 ocak
amın canım ınsallahay çok yakınmış tarihler deinşallah güzel haberler veririz birbirimize
hadi bakalım inşallahh güzel haber alırız5 gunum kalmıs
belırtılerı okuyorum hepımızın aynı yaMerhaba kızlar
Benim de bat bugün inşallah olmam
Göğüs ağrısına gelince 2 ay öncesinde adetime 10 gün kala kasık ağrısı ama öyle böyle değil nasıl batıyordu. Göğüslerim 10-12 gün önceden acıyordu. Uyku hali filan sonra adet oldum. 2 gün kendime gelemedim. Çok inanmıştım. Bu ay bat a 5 gün kala ağrıdı göğüslerim kasıklarımda ağrı filan yok.. uykuya gelirsek gece geç yatıyorum 4-5 gb sabah kalkamıyorum ama normalde de bundan farklı değildir. Bu sabah idrarım koyu ve koku vardı.
Bakalım adet olacakmıyım ha bide bu ay çok üşüdüm
ben de öyle yapıyordum ama bu ay vücut ısımı ölçtüm . bugun adetten bu yana 23. günüm. ateş tabloma göre 23 ünde regl olmam gerekiyor. ama hangi taraftan yumurta atılıyorsa o taraftaki kasıkta kramp gibi ağrı oluyor ya. o ağrım tabloya göre 2 gün sonra oldu.o yüzden 25 i diye hesapladım ben deyumurtlama gunumu hesaplıyorum
Sizin de mi böyle beklemek çok kötü ya sürekli wc deyim ha adet oldum ha olacam diyebelırtılerı okuyorum hepımızın aynı ya
Forumlara baktım da ovulasyonda çift çizgi çıkıp hamile kalan olmuş ama çift çizgi çıktı halde adet olanda var. Kafayı yicem yaadete 5 gun kala yumurtlama olmaz dıye bılıyorum ama adetten sonra kı ıkıncı hafta yumurtlama oluyor
soyledıgın belırtıler bende de aynı yanı cok sasırıyorum okuyorum aynı ben dıyorum bende bır kac gundur 3 4 gıbı uyuyorum 2 de 3 de anca kalkabılıyorum usuyorum lvobaya gıdıyorum 15 20 dk sonra tekrar gelıyorSizin de mi böyle beklemek çok kötü ya sürekli wc deyim ha adet oldum ha olacam diye
Sigara içiyorum strese girdim azaltmak yerine daha çok içiyorummm
ovulasyonu bılmıyorum pek bı tek yumurtlama gunumu hesaplıyorum bu ay garantı olsun dıye 2 gunde bır ılıskı yasadım olmustur ınsallahForumlara baktım da ovulasyonda çift çizgi çıkıp hamile kalan olmuş ama çift çizgi çıktı halde adet olanda var. Kafayı yicem ya
Okuduklarıma göre hamilelik belirtisi diyorlar. Ama benim 2 ay önce sol kasığım çok ağrımıştı kesin hamileyim diye dolaşıodum. Kan testi yaptırdım. O ay negatif çıktı hemşireye bile olamaz ben hamileyim ya demiştim. Sanırım psikolojikte olabiliyor. Kaptırmak istemiyorum kendimi ama olmuyor işte insanın elinde değil.benım sol kasıgımda aagrı var bu ne olabılır sence bununla ılgılı bır bılgın vsrmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?