Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Benimde bu ay baya verimliydi ama eşim benden daha çok o aşamada stres yapıyor ilişkiden sonra da stres sırası bana geliyor. Adet olucam mı acaba hamilemiyim diye dolaşıyorum.

eger bugun hasta olmassan erken gebelık testı al ecznede satlıyor 6 gun kala sonuc verıyor sbah ılk ıdrarında yap ve ınsallah çıft cızgıyı gör

Benimde bu ay baya verimliydi ama eşim benden daha çok o aşamada stres yapıyor ilişkiden sonra da stres sırası bana geliyor. Adet olucam mı acaba hamilemiyim diye dolaşıyorum.
evet mlesef hepımız aynı durumdayız aklımızdan atamıyoruz hiç bır problem olmasa bıle sıtres en buyuk engelleyıcı ve ilişki yasarkan hamıle kalmayı dusunmemek gerekıyormus

eger bugun hasta olmassan erken gebelık testı al ecznede satlıyor 6 gun kala sonuc verıyor sbah ılk ıdrarında yap ve ınsallah çıft cızgıyı gör

Bende öyle düşündüm ay inşallah adet olmam siz de olmazsınız inşallah. Kendime dua ederken tüm bebek isteyenlere de dua ediyorum. Adetim hiç gecikmez hatta saati bile şaşmaz inşallahhh ya

benım bu ay son bu ayda olmassa tedavıye baslıycam bu ay ben hastaneye gıttım hersey normal dedı gınede asılama onerdı ve maddı durumumun ıyı olup olmadıgını sordu anlamadım alttan muayene bıle etmedı bende gıtmekten vazgectım

evet mlesef hepımız aynı durumdayız aklımızdan atamıyoruz hiç bır problem olmasa bıle sıtres en buyuk engelleyıcı ve ilişki yasarkan hamıle kalmayı dusunmemek gerekıyormus

Ah mümkün mü canım düşünmemek istemeden hamile kalanlara imrenir oldum.
5 yıla yakındır evliyim şimdiki aklım olsaydı hiç korunmazdım.

Bende öyle düşündüm ay inşallah adet olmam siz de olmazsınız inşallah. Kendime dua ederken tüm bebek isteyenlere de dua ediyorum. Adetim hiç gecikmez hatta saati bile şaşmaz inşallahhh ya
rabbım agzından ısıtsın söylediklerini

Ne kadar oldu denemeye başlayalı hemen dr gitme biraz paraya dökülmüş bu iş
Benim görüncem ilk bebeğini tüp bebekle yaptı 2. Si kendiliğinden istemeden bi kerede oldu. Stres yapmamk çok önemli ama

Ah mümkün mü canım düşünmemek istemeden hamile kalanlara imrenir oldum.
5 yıla yakındır evliyim şimdiki aklım olsaydı hiç korunmazdım.
bende daha 2 yıldır evlıyım esım sorun yapmıyor rabbım nasıp ederse olur dıyor aama kayınvalıdemler sankı hıc cocugum olmıycak gıbı davranıyorlar yada 10 senedır olmuyor gıbı davranıyorlar onlara simdilik ıstemıyoruz dıyoruz hastaneye gıttıgımı flan onlara soylemıyorum

Benim görüncem ilk bebeğini tüp bebekle yaptı 2. Si kendiliğinden istemeden bi kerede oldu. Stres yapmamk çok önemli ama
bende uzuldüm dırek parayı sordular

ben 3 ayımda hamıle kaldım ama dusuk yaptım cok düzenli olarak 4 aydır denıyorum

etrafımdakı herkesın bebegı var herkes hamile hep bebek konusuyorlar kımseyle bunu paylasamıyorum insanlar cok bilinçsız davranıyor sürekli laf sokuyorlar psıkolojım baya bozuldu bu ay fazla kımseyle gorusmedım cok rahattım

sorma sekıllerı su sekılde sizzin nıye olmuyor kız nıye yapmıyorsunuz cumlenın cahıllıgıne bakarmısın

Ben de bursalıyım ama istanbulda yaşıyorum. Ne zaman bursaya gitsem dr gittin mi git dr deyip duruyorlar. Bozuluyorum ben de hamile kalana kadar da gitmicem diyorum.

rabbimden hayırlısını istiyorum sabredıyorum rabbım kimsenın kucagını bos bırakmasın kimseyı bu dertle sınamasın

ben tanıdıklarıml bu konuyu hiç konuşmuyorum düşünmüyoruz şuan bu bizim namahremımız bu konuyla alakalı soru sormayın dıye kızdım bı kere kayınvalıdem bayadır hiç sormuyor

ben tanıdıklarıml bu konuyu hiç konuşmuyorum düşünmüyoruz şuan bu bizim namahremımız bu konuyla alakalı soru sormayın dıye kızdım bı kere kayınvalıdem bayadır hiç sormuyor
Bende istemiyormuşuz gb davranıyorum ne zaman olursa olur Allaha bıraktım diyorum
Bu arada göğüslerin de ağrı var mı kahverengi yerleri nasıl
Benim kenarları acıyor kahverengi yerleri sanki büyümüş gb de bilemedim valla ya ben yanılıyoda olabilrşm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…