Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

kahverengı cevresı bıraz büyüdü gibi o kdar sıstıkı ucu içine gitti göğsumun seklı degıstı valla uçları sıvrıldı

Kızlar benim yumurtlama günümde kahverengi leke geldi ayın 15 indeydi o günden sonra gögüs ve bel ağrısı yaşamaya başladım sizede de aynı şeyleri görünce sorayım dedim benimde gece üşümelerim var normalde sıcağı sevmem ama titriyorum Allah hiç birimizin kucağını boş bırakmasın tez Zaman'da doldursun hayırlısıyla

5 gun kaldı bır haftadır agrıyor bugunde sıs agır ma ağrısı biraz daha azaldı cok rahatsız etmıyor sımdı

evet kızlar yazılanlrı okuyorum da herkesin belirtisi neredeyse aynı . ben 8 ay hap ile korundum. 3 aydır korunmuyorum. belki de hormonalrım yeni yeni düzeliyordur bilemiyorum. hele ilk ay denememizde negatif gördüm ya o kadar ağladım ki. geçen ay daha rahat geçirdim. yani ilk aydaki kadar takmıyorum aslında şuan. belirtilerim de vardı kendimce kasık ağrısı göğüs uçlarında acı vs. ama bu ay farklı olan şey göğüslerimin geçen aya göre çok daha fazla ağrıması ve kasık ağrılarımın regl ağrısına benzemesi. tek umudum bu ikisi. bu ay da olmazsa ne yapalım zamanı değil demek ki diyip Allaha bırakıcam...

İnşallah hamilesindir canım. Ben de hiç kasık ağrısı yok bat bugün bakalım belirtiler psikolojik mi belli olacak bugün belim ağrıyor benim 5 gündür, üşüme var off çok zor beklemek

Amiiinnn inşallah. Yumurtlama gününde neden geldi acaba bununla ilgili hiç fikrim yok canım. İnşallah hamilesindir.

Ovulasyon da yaptım bu ay adetime 5 gün kala silikti 3-4 gün kala az belirgin oldu. Sonra yine silik böyle olup hamile olan var mı acabaaa
Silikse vardır kan tahlili yaptir hemen değerlerin önemli. Allah korusun dış gebelik vs oluyor hemen ogrenmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…