Kaç gün var bat a benim de ilk önce şişmişti sonra ağrımaya başladıcok agırlastı
Kızlar benim yumurtlama günümde kahverengi leke geldi ayın 15 indeydi o günden sonra gögüs ve bel ağrısı yaşamaya başladım sizede de aynı şeyleri görünce sorayım dedim benimde gece üşümelerim var normalde sıcağı sevmem ama titriyorum Allah hiç birimizin kucağını boş bırakmasın tez Zaman'da doldursun hayırlısıyla[/QUOTE
adet tarıhın ne zaman döllenme oldugu zaman leke gelebılırmıs dıye bılıyorum ınsallah hamılesındır
evet kızlar yazılanlrı okuyorum da herkesin belirtisi neredeyse aynı . ben 8 ay hap ile korundum. 3 aydır korunmuyorum. belki de hormonalrım yeni yeni düzeliyordur bilemiyorum. hele ilk ay denememizde negatif gördüm ya o kadar ağladım ki. geçen ay daha rahat geçirdim. yani ilk aydaki kadar takmıyorum aslında şuan. belirtilerim de vardı kendimce kasık ağrısı göğüs uçlarında acı vs. ama bu ay farklı olan şey göğüslerimin geçen aya göre çok daha fazla ağrıması ve kasık ağrılarımın regl ağrısına benzemesi. tek umudum bu ikisi. bu ay da olmazsa ne yapalım zamanı değil demek ki diyip Allaha bırakıcam...
Amiiinnn inşallah. Yumurtlama gününde neden geldi acaba bununla ilgili hiç fikrim yok canım. İnşallah hamilesindir.Kızlar benim yumurtlama günümde kahverengi leke geldi ayın 15 indeydi o günden sonra gögüs ve bel ağrısı yaşamaya başladım sizede de aynı şeyleri görünce sorayım dedim benimde gece üşümelerim var normalde sıcağı sevmem ama titriyorum Allah hiç birimizin kucağını boş bırakmasın tez Zaman'da doldursun hayırlısıyla
Doktor kötü bişey söylemedi ama amin Can'ım hepimiz inşallahAmiiinnn inşallah. Yumurtlama gününde neden geldi acaba bununla ilgili hiç fikrim yok canım. İnşallah hamilesindir.
inşallah canım. mide bulantım koku hassasiyetim yok . eğer onlar da başlarsa tmm dicem. gerçi olsun da ben bulantıya da razıyımBu arada mide bulantısı koku hassasiyeti olan var mı?
Aynen valla yeter ki olsun beklemekten başka çaremiz yokinşallah canım. mide bulantım koku hassasiyetim yok . eğer onlar da başlarsa tmm dicem. gerçi olsun da ben bulantıya da razıyım
Belki adetliyken içerde biraz akıntı kalmıştır o dur. Dr biley demediyse kötü birşey yoktur canımDoktor kötü bişey söylemedi ama amin Can'ım hepimiz inşallah
Belki adetliyken içerde biraz akıntı kalmıştır o dur. Dr biley demediyse kötü birşey yoktur canımDoktor kötü bişey söylemedi ama amin Can'ım hepimiz inşallah
Üzüldüm canım 2 aydır adet mi olmadın? Belirtin var mıydı?hamile degilmisim doktora gittim iki ay oldu simdi sokturucu kullanicam))
Silikse vardır kan tahlili yaptir hemen değerlerin önemli. Allah korusun dış gebelik vs oluyor hemen ogrenmelisinOvulasyon da yaptım bu ay adetime 5 gün kala silikti 3-4 gün kala az belirgin oldu. Sonra yine silik böyle olup hamile olan var mı acabaaa
yok belirtim falan olmadi zaten umidimde yoktu o yuzden bekledim baya olmamosÜzüldüm canım 2 aydır adet mi olmadın? Belirtin var mıydı?
Yok canım gebelik testi değil ovulasyon testim siliktiSilikse vardır kan tahlili yaptir hemen değerlerin önemli. Allah korusun dış gebelik vs oluyor hemen ogrenmelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?