Olsun üzülme herşeyde bir hayır vardır. Sağlık olsun sen moralini yüksek tut. Rabbim ol dedi mi olur önünde dağ duramazyok belirtim falan olmadi zaten umidimde yoktu o yuzden bekledim baya olmamos
Ayy pardon ben diğer testten sandim. adetin duzenliyse yumurtlama günün aşsa yukarı tahmin ediliyor. Bu günlerin dışındaysa belki gebeliği gosteriyordur.Yok canım gebelik testi değil ovulasyon testim silikti
Düzenli adetim 13 . Gün yumurtlama günüm. Bugün bat bakalım hayırlısıAyy pardon ben diğer testten sandim. adetin duzenliyse yumurtlama günün aşsa yukarı tahmin ediliyor. Bu günlerin dışındaysa belki gebeliği gosteriyordur.
aynn cnm kismet bir tane oglum var cok sukur 1 yasina gircek bu ayin 22sinde. allah hic olmayanlara nasip etsin ins. sanada :) ilkg gebeligimde belirtilerim vardi ama mide bulantilarim olmusdu hafif hafif nasil diyim durup dururken ay midem bulandi diyordum hep dalga geciyorlardi calisdkgim yerde hamilemisin die bende ay yok diyordum:)) meger hamileymisim birde istahim acilmisdi benim boyle kaymak ustune acika surup yiyordum baya baya a101 den alip :) ama hic anlamadim bir sabah tansiyonum dusdu ve o zaman dank etti. cunku benim adetim gecikmisdi ama duzensiz oldugum icin konduramamisdimOlsun üzülme herşeyde bir hayır vardır. Sağlık olsun sen moralini yüksek tut. Rabbim ol dedi mi olur önünde dağ duramaz
Benim de bir gün gecikti normalde adetim hiç gecikmez. Midem bulanıyor ama öyle öğürtü değil sadece bir garip belki psikolojik. Karnım aç ama yemek yemek istemiyorum. Bugünde geçsin yarın olmazsam kan tahlili yaptırıcam canım. Of ne tuhaf bir duygu hamileyim diyemiyorsun hamile değilim diyemiyorsun. Bir yandan çok kaptırmamaya bakıyorum kendimi yoksa sonra çok üzülürümaynn cnm kismet bir tane oglum var cok sukur 1 yasina gircek bu ayin 22sinde. allah hic olmayanlara nasip etsin ins. sanada :) ilkg gebeligimde belirtilerim vardi ama mide bulantilarim olmusdu hafif hafif nasil diyim durup dururken ay midem bulandi diyordum hep dalga geciyorlardi calisdkgim yerde hamilemisin die bende ay yok diyordum:)) meger hamileymisim birde istahim acilmisdi benim boyle kaymak ustune acika surup yiyordum baya baya a101 den alip :) ama hic anlamadim bir sabah tansiyonum dusdu ve o zaman dank etti. cunku benim adetim gecikmisdi ama duzensiz oldugum icin konduramamisdim
insallah vardir cnm benim kisiden kisiye degisir belirtiler o yuzden bisiy diyemiycem :) haberlerini bekliyorum idrar tahlili genelde 1 hafta gecmesi gerekiyor kan tahlili yaptir istersenBenim de bir gün gecikti normalde adetim hiç gecikmez. Midem bulanıyor ama öyle öğürtü değil sadece bir garip belki psikolojik. Karnım aç ama yemek yemek istemiyorum. Bugünde geçsin yarın olmazsam kan tahlili yaptırıcam canım. Of ne tuhaf bir duygu hamileyim diyemiyorsun hamile değilim diyemiyorsun. Bir yandan çok kaptırmamaya bakıyorum kendimi yoksa sonra çok üzülürüm
Ben hasta oldumbu kadarına pes dogrusu suan 2 hırkayla oturuyorum kız ınsallah hamıleyızdır
Varmı bişeyler baktın miBenim de bir gün gecikti normalde adetim hiç gecikmez. Midem bulanıyor ama öyle öğürtü değil sadece bir garip belki psikolojik. Karnım aç ama yemek yemek istemiyorum. Bugünde geçsin yarın olmazsam kan tahlili yaptırıcam canım. Of ne tuhaf bir duygu hamileyim diyemiyorsun hamile değilim diyemiyorsun. Bir yandan çok kaptırmamaya bakıyorum kendimi yoksa sonra çok üzülürüm
Kan testi yaptırdım 0.100 çıktı. Moralim bozuldu hala adet olmadım 2gün gecikti pofffVarmı bişeyler baktın mi
hastalandin mi yanir bende çok üzüldüm hamile olduğumu sanmisim
hoşgeldin aramıza daha çok varmis senindeMerhaba arkadaşlar sürekli sizi takip ediyorum aranızayeni katıldım. Bende bebek istiyorum ve bat 17 şubat
Hoşgeldin canım. Sana tavsiye çok kendini dinleme. Hayırlısı olsunEvet malesef yeni regl oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?