Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Ayy pardon ben diğer testten sandim. adetin duzenliyse yumurtlama günün aşsa yukarı tahmin ediliyor. Bu günlerin dışındaysa belki gebeliği gosteriyordur.
Düzenli adetim 13 . Gün yumurtlama günüm. Bugün bat bakalım hayırlısı

kızlar günaydın , benim regl olacak gibi sancım devam ediyor ara ara. sol kasığımdaki batma da devam ediyor. yoksa gerçekten regl mi olucam ya

kızlar günaydın. reglim bugün biticek ama dün kahverengi leke geldi baya bi pıhtı gibi bişey vardı anlayamadım reglinde böyle olan varmı ?

Olsun üzülme herşeyde bir hayır vardır. Sağlık olsun sen moralini yüksek tut. Rabbim ol dedi mi olur önünde dağ duramaz
aynn cnm kismet bir tane oglum var cok sukur 1 yasina gircek bu ayin 22sinde. allah hic olmayanlara nasip etsin ins. sanada :) ilkg gebeligimde belirtilerim vardi ama mide bulantilarim olmusdu hafif hafif nasil diyim durup dururken ay midem bulandi diyordum hep dalga geciyorlardi calisdkgim yerde hamilemisin die bende ay yok diyordum:)) meger hamileymisim birde istahim acilmisdi benim boyle kaymak ustune acika surup yiyordum baya baya a101 den alip :) ama hic anlamadim bir sabah tansiyonum dusdu ve o zaman dank etti. cunku benim adetim gecikmisdi ama duzensiz oldugum icin konduramamisdim

Benim de bir gün gecikti normalde adetim hiç gecikmez. Midem bulanıyor ama öyle öğürtü değil sadece bir garip belki psikolojik. Karnım aç ama yemek yemek istemiyorum. Bugünde geçsin yarın olmazsam kan tahlili yaptırıcam canım. Of ne tuhaf bir duygu hamileyim diyemiyorsun hamile değilim diyemiyorsun. Bir yandan çok kaptırmamaya bakıyorum kendimi yoksa sonra çok üzülürüm

insallah vardir cnm benim kisiden kisiye degisir belirtiler o yuzden bisiy diyemiycem :) haberlerini bekliyorum idrar tahlili genelde 1 hafta gecmesi gerekiyor kan tahlili yaptir istersen

Varmı bişeyler baktın mi

Ben daha hastalanamadim gerçi düzenli degildi. Dusukten sonra belki düzelmiştir diyordum. Belirtulerde azaldı kasık agrim usutmekten kaynaklandı sanırım. Hayırlısı

Bekliyorum hala bakalım adetim gecikmez ama moralimde bozuluyor. Başım ağrıyor fena halde
Hayırlısını versin Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin. Bu ay olmamasıdır belki hayırlı olan ne diyelim

Biraz fazla kafaya takıyorum sanırım. Aslında 6 aylık evliyim denemeyede yeni başladık ama yine de takıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…