Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Biraz fazla kafaya takıyorum sanırım. Aslında 6 aylık evliyim denemeyede yeni başladık ama yine de takıyorum
Ben 5 yıllık evliyim. 6-7 aydır deniyoruz. Eğer yaşın müsait ve herhangi bir sağlık problemin yoksa hiç kafana takma valla böyle yaparak kendimize zarar veriyoruz. Ben sana diyorum bunları ama bende senin gibiyim canım

33 yaşındayım o yüzden aceleciyim biraz. Hormon testlerimin gayet iyi oldugunu söyledi doktorum. 6 ay dene olmszsa rahim filmi çekeriz dedi. Birde yumurtlamanı hiç hesaplama seni strese sokar. Haftada 3 kez ilişki yeterli dedi. 1 gün arayla dene dedi

Ben de 31 yaşındayım bizim yaşımızda geçecek korkumuz olduğu için stres 2 katına çıkıyor. Ben de sanırım adet oluyorum. Yumurta takibini ovulasyonla yapıyorum hep 13. Günü kırmızı çift çizgi çıkıyor. Anneme söylüyorum bizim zamanımızda onlar yoktu senden duyuyorum garip garip şeyleri diyor

Bende 3 gün gecikmeyle adet oldum. Bizim umutlar gelecek aya kızlar
yumurtlama Ocak 1 ve 6 olarak görünüyo hesaplamada biz ayın 3nde birlikte olduk olmama ihtimali imkansız ama Allah işte vermeyince olmuyo üzülüp kalıyoruz her ay aynı durum hüsran napıcam bilemedim

yumurtlama gunune falan inanmiyorum cunku yumurtlama haftamda birliktelik yasamadkgim halde hamile kaldim. o hafta esim kaza.gecirmisdi. stres yumurtanizin buyumesini engelliyor. her seyi akisina birakip bebisinizin size gelmesini beklemek en mantiklisi

nasil oluyo peki daha önce 3 yıl önce 20 ocakta adet olmuştum ve 30 ocakta eşimle birlikte olduk sonra bir sonraki ay adet olmamıştım ve 1 gün geçince test yapmıştım hamile kaldım bende anlayamadım yumurtlama tarihim ne zaman aslinda

bende qdetten hemen sonra iliskilerim oldu ondan hamile kaldim galiba tabi bende emin degilim cunku o haftadan sonrada iliskilerim oldugu icin bisiy diyemiycem.adetlerim duzensizdir yumurtlama gunlerim degisiyor galiba

bende qdetten hemen sonra iliskilerim oldu ondan hamile kaldim galiba tabi bende emin degilim cunku o haftadan sonrada iliskilerim oldugu icin bisiy diyemiycem.adetlerim duzensizdir yumurtlama gunlerim degisiyor galiba
adetim her ay en fazla 2 gun ya önce ya sonra oluyo yani 3o gün arayla oluyo her ay yumurtlama günü değişiyo mu yani..en iyisi doktora gideyim neden böyle kist yok başka bi sorun yok hamile kalmamam icin sebep yok yani erkek spermlerimi kalitesiz acaba

olabilir cnm hep kendinde sorun arama hayat bu kac yillik evlisin ona gore bakiyor doktorlar

mesela simdi yumurtlama günü 6 Şubat gösteriyo ben 8 şubatta birlikte oldum diyelim hamile kalma şansım nedir bu durumda
cnm sperm 7 gun canli kalabiliyor o yuzden o gun olmasa bile ondan once olsa bile hamile kalma sansin oluyor. o gun yumirtlama yuksek

cnm sperm 7 gun canli kalabiliyor o yuzden o gun olmasa bile ondan once olsa bile hamile kalma sansin oluyor. o gun yumirtlama yuksek
yani 6 sında yumurtlama o gün ilişki yaşayamadık ama 2 gun sonra yaşadık diyelim yumurtlama dan o zaman hamile olamıyormuyuz.eşim o dönemler yanımda olamayaçak çünkü onu hesaplamaya calisiyorum

yani 6 sında yumurtlama o gün ilişki yaşayamadık ama 2 gun sonra yaşadık diyelim yumurtlama dan o zaman hamile olamıyormuyuz.eşim o dönemler yanımda olamayaçak çünkü onu hesaplamaya calisiyorum
vallahi kafayı yiycem cinsellik ten soğudum sadece bebeğim olsun istiyorum artık ona odaklanip yapıyoruz artık ya

vallahi kafayı yiycem cinsellik ten soğudum sadece bebeğim olsun istiyorum artık ona odaklanip yapıyoruz artık ya
canim benim sorunda burda zaten tamamen buna odaklanip bir seyler yasama strea yapma allah buyuktur. yumurtlamanin oldugu gunun haftasi onemli cnm hamile kalmissindir belkide geneldde o haftayi baz alorlae

Aynen hersey beyninizde bitiyo bebege odaklanirsan skti olur tamamen kafan rahat olcak yorgun olmicaksin ve eşin bosalinca bi sure kalkma ya sag tarafina yada sol tarafina yat bide en onemlisi hamile kalmak istiyosan folik asit kullanmalisin

Kızlar ne olur fikri olan cevap vermeden geçmesin. Sabah 2. İdrarımla elimde kalan son test ile denedim. Ve hafif eğik çok silik bir 2. çizgi belirdi hem de olması gereken bölmede değil hemen T çizgisinin yanında. Fotoğrafını yükledim. Ne olaki şimdi bu? Onlarca test yaptım ilk kez böyle birşey gördüm. Bu arada bugün bat günüm. Henüz gelen giden yok. Cevaplarınızı çok merakla bekliyorum.

Eklentiler

• PicsArt_01-21-07.53.04.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 100
canim benim sorunda burda zaten tamamen buna odaklanip bir seyler yasama strea yapma allah buyuktur. yumurtlamanin oldugu gunun haftasi onemli cnm hamile kalmissindir belkide geneldde o haftayi baz alorlae
keşke bilmeden istemeden yapsak odaklanmaşak.bu düşünceye girdiğimizden beri böyle durum hamile değilim canım dediğim gibi yumurtlama döneminde birliktelik yasadim ama olmadı bugun adet oldum allah yardımcımız oldun bi gün bu düşüncelerle kendimi üzecegim aklıma bile gelmemişti olmayanları duyardım üzülürdüm. ama kendi başına gelince insan anlıyormuş kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…