- 18 Ocak 2017
- 42
- 18
- 38
- 39
işte doğru soyluyoşunda canım bende onu diyorum yumurtlama dönemimde birliktelik yasadim ama olmadı yumurtlamam ne zaman yani hangi testler hangi günler doğru bi anlayamadim..hamile olsaydım adet olmazdım yani buguncanim benim sorunda burda zaten tamamen buna odaklanip bir seyler yasama strea yapma allah buyuktur. yumurtlamanin oldugu gunun haftasi onemli cnm hamile kalmissindir belkide geneldde o haftayi baz alorlae
Kızlar ne olur fikri olan cevap vermeden geçmesin. Sabah 2. İdrarımla elimde kalan son test ile denedim. Ve hafif eğik çok silik bir 2. çizgi belirdi hem de olması gereken bölmede değil hemen T çizgisinin yanında. Fotoğrafını yükledim. Ne olaki şimdi bu? Onlarca test yaptım ilk kez böyle birşey gördüm. Bu arada bugün bat günüm. Henüz gelen giden yok. Cevaplarınızı çok merakla bekliyorum.
Canım buyuk ihtimal hamilesin benimde cok silik cikmisti hatta ben negatif diye cope atmistim megese hamileumisimKızlar ne olur fikri olan cevap vermeden geçmesin. Sabah 2. İdrarımla elimde kalan son test ile denedim. Ve hafif eğik çok silik bir 2. çizgi belirdi hem de olması gereken bölmede değil hemen T çizgisinin yanında. Fotoğrafını yükledim. Ne olaki şimdi bu? Onlarca test yaptım ilk kez böyle birşey gördüm. Bu arada bugün bat günüm. Henüz gelen giden yok. Cevaplarınızı çok merakla bekliyorum.
Canim sen kac yillik evlisinkeşke bilmeden istemeden yapsak odaklanmaşak.bu düşünceye girdiğimizden beri böyle durum hamile değilim canım dediğim gibi yumurtlama döneminde birliktelik yasadim ama olmadı bugun adet oldum allah yardımcımız oldun bi gün bu düşüncelerle kendimi üzecegim aklıma bile gelmemişti olmayanları duyardım üzülürdüm. ama kendi başına gelince insan anlıyormuş kızlar..
3 yıllık evliyimCanim sen kac yillik evlisin
Bence sen bir doktora git canım en iyisini onlar bilir. İhmal etmekizlar merhaba size bisi sorucam. ayin 14. under beta 10 1,5 gun sonra 25 cikti betam. degerler dusuk oldugu icin kimyasal diye dusundum birde adet basladi adetimde baya yogun. bu arada kan pihtilasmam var. o gune kadar igne vurdum ve daha sonra biraktim. adet oldum diye . o gunden beri evde test yapiyorum test siliklesmeyip koyulasinca bugun test yaptirdim. ayin 21 i 135 cikti. hala adetim devam ediyor.benim durumumda olan var mi? igne de vurulmuyorum e bu kadar adetten sonra bisi olmaz heralde dimi?
Bence sen bir doktora git canım en iyisini onlar bilir. İhmal etme
Kesinlikle haklısın adetim hep düzenliydi 3 aydır korunmuyoruz adetim de 2 4 gün gecikmeler olduKızlar yumurtlama da bana göre hamilelik için en yüksek dönem o hesapladığımız dönemler. Diğer dönemlerde de hamile kalabilirsiniz. Bence öyle yani yanlışsa düzeltin. Eğer öyle olmasaydı kimse korunmazdı sadece o haftaya dikkat ederdi. Aşağı yukarı tahmin edebiliyoruz sonuçta.
Kasık ağrısı, akıntı yoğunluğu, şişlik filan
birde bu gecikmeler erken gelmeler filan rahimin sperme alışmasıyla alakalıymış
Yani bu zamana kadar korunduk spermi içeri almadık ama şimdi içeri girmesine izin veriyoruz.
Rahimde doğal olarak bir alışma sürecine giriyor. Yani umudunuzu kırmayın olacak bu iş inşallahh
İnşallah sonuca tez vakit ulaşırızKesinlikle haklısın adetim hep düzenliydi 3 aydır korunmuyoruz adetim de 2 4 gün gecikmeler oldu
İğneden sonra kaçıncı gün canım?Merhaba, 1.5 yildir evliyim 1 yildir bebek istiyoruz. Bu ay ilk defa klomen ve catlatma ignesi kullandim.dun adet tarihimdi uygulamadaki takvime gore ama henuz olmadim.sol kasik ve sirtima arada giren agrilar var.evde yapilan testler negatif, kanda cikar mi hemen
ustune gorme die bisiy var cnm olabilir bir test yaptir psikolojik de olabiliyor bazi belirtilerKızlar merhaba ben 19 ocakta adet oldum 23 ocakta olmam gerekiyrdu 2 gün oldu ve bitti ama benim iki gündür çok midem bulanıyor karnımda goguslerim de şiş hala böyle bişey yaşayıp hamile olduğunu öğrenen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?