Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

kızlar merhaba hep sizleri okuyordum ilkkez yazmak istedim. Benim adetime daha 6 gün var. Ancak bu ay farklı hissediyorum psikolojik olabilir diye korkuyorum da. Çünkü geçen ay 8 gün gecikmiştim ve umutlanmıştım sonrası malum gözyaşı. 19 ocakta iki damla kırmızı akıntı geldi sonra kurudum normal akıntım dahi yok.

İnş hayırlı haberi alırsın. Akıntı varsa ben olabileceğini düşünüyorum. Ablam hamileliklerinde yogun akıntı yaşıyodu. Bazı kişilerde de olmayabiliyor ama genelde oluyor yazılanlardan da anladıgım bu. Ablam bide adet agrısı gibi agrı oldugunu söylemişti kasıgında

Kan testi yaptır canım. Kafan rahat olsun

Ben ilişkiden hemen sonra ella kullandım ama yine de şüphe ediyorum bugün adet olmam lazımdı olmadım bi haftadır göğüslerimde şişkinlik var hergün daha çok ağrıyor dün kasıklarım inanılmaz ağrıyordu kesin adet oldum olcam dedim bacaklarım da sızlıyordu ama olmadım bugün sabah uyandım normal uykumu almış bi şekilde tekrar uyuyakalmışım 4 saat uyumuşum hala uykum var hamile miyimdir acaba acayip korkuyorum umarım değilimdir ve bian önce adet olurum(

Psikolojik olabilir ama yine de emin olmak için test yaptırman gerekiyor. Kan testi daha net sonuç verir.

ya benim adetim 3 gün gecikti mide bulantım vardı evde test aldım yaptım çift çizgi çıktı akşam kanamam oldu doktora gittim kan testi yaptı beta hcg 1,8 çıktı adetim devam ediyor ama mide bulantım ve baş dönmem var acaba kan testinde bir yanılma olabilir mi hamile olabilir miyim

Merhaba .. benimde 3 gün gecikti adetim kasiklarmda adet ağrısı değilde çok batmalar oluyo midemde yanma halsizlik var hiç adet gecikmem olmazdı test yaptm bugün negatif hayırlısı olsun hakkimizda ..

Yaklaşık bir ay önce hsg filmi çektirdim ve bu filmden sonra hamile kalma ihtimalinin yüksek olduğunu yine burda okumuştum....Kendi adıma zor bir ihtimal olduğunu düşündüm gerçi hala düşünmekteyim ama adetim 2 gün gecikti , hafif baş dönmelerim ve ufak ufak bulantılarım var halsizlik ve ellerimde his kaybıda cabası....Sizce gebe olma ihtimalim var mı??? Test için kaç gün beklemeliyim..????

Hayat ne garip.kimi insallah adet olmam Hamile olurum diyor siz de ins adet goryrym demissiniz:) hayirlisi olsun.

selam arkadaşlar. İnşallah Bu Cuma günü hatrına herkesin duaları kabul olur.
benim bi sorum var gecenlerde de yazmıstım. sanki adet olacakmışım gibi karnım ve belim agrıyor. kasık agrım azaldı ama bel agrım arttı mesela uzandıgımda bile cok agrıyor. bu arada adetime 10 gün var. adet belirtisi gibi sanki ama gögüslerime dokunamıyorum bile çok agrıyor. normalde gögüs agrım adetime 2 gün falan varken agrır.

Şimdi gebelik testi yapsam çıkar mı?

Mrb cnm. Ben bugün idrar testiyle öğrendim belirgin ikinci cizgiyi gördüm ve adetime 2 gun var. Senin belirtilerin cok erken bu belirtileri ben 3 gündür yasiyorum öncesi hersey normal ates basmasi ve kasikta batma haricinde.. insallah bekledigin gibi olur ama bence cok erken test yapip moralini bozma.

tesekkur ederim canım. Hayırlı olsun inşallah sağ salim alırsın bebisini kucagina

Kızlar bişey sorcam bugün kanamam oldu kahve rengi doktoruma gittim kesede bi sıkıntı yoktu çok şükğr hatta büyümüştü bile etrafındada kanama yoktu bi ilaç verdi günde bi kere kullanmam için şuan kanamam yok ama sağ kasığımda bacağıma kadar belime kadar vuran bi ağrı var korkmalımıyım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…