Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Merhaba arkadaşlar. Adetime on gunden fazla var. Ikı gun az az hafif kanlı akıntım oldu. Dr gittim alttan USG ile baktı rahim normal sıkıntı yok. Bir fitil verdi. Vajinal mikrop olabilir dedi. Fakat şimdi kasık ağrım var akıntım şeffaf oldu. İki oğlum var ve böyle birşey yaşamadım. Sağ kasığımda arada batma var. Erken döllenme olabilir mi?

Kızlar bu ay dualarım kabul oldu.inşallah rabbim sizlere de göstersin. son adetim ikinci günü bal cörekotu tarcina başladım sabahları aç karına bir çay kaşığı yada şeker kaşığı olarak kullandım adet günüm 26 sindaydi olmadim 27 sinde test yaptim çift çizgiyi gördüm ☺belirtilerimi yazayım sizlere bnim hiç adet donumume yaklaşınca göğüslerin agrimazdi adete iki gün kala hassaslasti oyle çok aman aman acımadı adete 10 gun kala 5 dakkada bir ozellikle aksamlari sık wc ye gitmeye başladım hafif konusurken migde bulantim wardi ama suan yok tiksinme yok ama ara ara icim bayiliyo arada ateş basmasi çok oluyodu usumede oldu anlamadım adete 10 gun kala yine sabah agzim kupkuru cöldeymisim gibi oluyodu bide iştahlı biri değilim sabah kahvaltısını bile canım ne zaman isterse yapardım aşırı sekilde çok açıkma oldu yiyorum 5 dakika gecikiyo tekrar acikiyorum birde rüya çok fazla görür olurdum bn rüya görmem gorsemde hatirlmazdim.buarada adet belirtileri yaşamadım normelde 10 gun kala kasık batmalari olurdu anlardim bu sefer olmadi adete iki gün kala sol bacak kasık altından itibaren aksamlari agrımaya başladı bide karin ağrım wardi.muayene olmuyorum daha kucuk die 10 gun beklicem çünkü doktorlar kese yi görebilmek için çok ugrasiyolarmis oyle baktirip düşük yapanlar warmis bu kadar kızlar bide karbonat testini adete 10 gun kala paso yaptim kopurme olmadi ama dibe çöküp yukarıya çıkmaya başladılar bilmiyorum onla ilgisi war mı

Bnde hic oyle kırmızı weya kahve leke tarzi gelmedi kisiden kisiye degisiyomus ama akıntısı olan biriyim zaten adete yakın gelirdi hasta olucam zannettim yine hüsran dedim ama bu sefer adet belirtisi değilmiş bnde paso bildiğin su geliyo adetime bir gün kala başladı.

Canım bende 27 sinde test yaptim ama 26 sı adet gunumdu 26 sindan buyana benimde sol tarafi da bacağına inen agrı acı tarzı birşey war ama bn daha muayene olmadim bir hafta bekleyip oyle doktora gidicem yerleşirken olurmuş o agrilar

Kızlar gebelik belirtisi olarak baş ağırısı yaşayan oldu mu hiç kaç gündür başım ağrıyor ama çok şiddetli değil ???

Merhaba. Ben yeni üye oldum ama sürekli takip ediyorum.
3 senedir hamile kalmaya çalışıyorum. 1 kez aşılama yaptım ve 1.5 sene tedavi gördüm. Daha sonra eşimin ileri hızlı sperm sayısının düşük olduğu ortaya çıktı. Eşim sigarayı bıraktı ve biz yeniden denemeye başladık.
Bu ay letu isimli bir ilacı yarım yamalak kullandım. Hesaplamalarıma göre 21 ocak ovulasyon tarihim. 19 20 ve 21 ocakta ilişki yaşadık. Benim yaklaşık 6 7 gündür çok feci belim ağrıyor ve kasıklarım ara ara batma şeklinde ağrıyor. Sabah uyanmak istemiyorum. Biraz yemek saatini kaçırsam anında bayılacak gibiyim. Ve ani hareketlerde başım dönüyor. Sabah karşı yada gün arasında ateş basıyor beni.Adete 4 gün var ve saat 2 -2:30 gibi sonuçlarım çıkacak. Dualarınız benle olsun nolur. Çok ama çok ihtiyacım var. Bende bir bebeğim olsun istiyorum.

İnşallah hamilesindir canım. Dualarım seninle

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Sonucum 0.91.... kısmet
Biraz daha bekle adet günün geçsin tekrar yaptır. Umarım hamilesindir. Ümitsizliğe kapılma bu ay olmazsa birdaha ki ay olur vardır bir zamanı canım. Ben kendimi öyle motive ediyorum.

Kızlar adete 10 gun var . Ayakta iş yaparken çok belim ağrıyor ikiye ayrılıyor sanki. Birde kasıklarım şişiyo gibi oluyor dinlenince birsey yok. Gebelik belirtisi olabilir mi?

kızlar selamün aleyküm. 2 haftadır bir çok şikayetim var geçen reglimden hemen sonra
göğüslerim inanılmaz şişti dolgunlaştı
göğüs içinde beze beze bişiler oluşmaya başladı sonrasında göğüs uçlarım resmen genişledi komple bir sızı oldu ve damarlar resmen ortaya çıktı
alt karın bölgemde hafif hafif batma gibi sancılar olmaya başladı
sabahları çok zor uyanma
ve baş ağrısı arada bir olması
ve bel ağrısı
akıntım normalde olur fakat süt beyaza döndü
en son olarak bir kaç gündür kirpiklerim baya çapraz çapraz duruyor üst kirpiklerim kaşıma değmeye başladı
dün kuaföre gittiğimde kaşımı alırken kızın sadece dirseği göğsüme temas ediyor ondan bile canım yanıyor eşim de farkındaydı ve hamilesin içime öyle doğuyor diyordu dün akşam anneme göğüslerimi gösterdiğimde evet hamilesin kızım benimde sana ilk hamileliğimde göğüslerim aynı böyle olmuştu dedi
aslında daha regl günüme 5 gün var ama benmki 25 günde birde olabiliyor bazen bu hafta içi olmam gerek ama o kesin bugün eşim telefon açtı test al merak ediyorum diye ben almıcam beklicem biraz ddim ama benmde içimi kurt yemeye başladı ve gittim 3 tl lik test aldım ne kaybedicem diye düşünerek.. vee 2-3 dk sonra ikinci çizgi silikte olsa belirdi gözlerime inanamadım ve emin olmak için evime yakın olan tıp merkezine gittim kan verdim sonuç 2 saat sonra çıkar ddiler eve geldim bir saatini geçirdim geriye haldı bir saat ve bekliyorum biraz uzun oldu galiba okuduğunuz için teşekkürler sadece paylaşmak istedim sizlerle nolur dua edin sonucu alınca yazıcam

Hadi hayirlisi

Cmnm ssonuc cıktımı

kızlar kusura bakmayın yazamadım ancak müsait oldum evet canım çıktı değerim 32,05 çıktı dokturum evet hamilelik oluşmaya başlamış ama daha çok yeni dedi bide regl günümün gelmediğini fln söyledim o zmn normaldir bu değer cuma günü tekrar gel test yapalım değer yükseliyor mu diye ddi ultrosonla da baktı karnımdan yumurtalıklarım sapasağlam hiç bi sorun yok ddi gebelikte kullanılan vitamin ve folik asit verdi onları kullancam cumaya kadar bakalım sanırım oldu bu sefer eşimde bende çok mutluyuz ailelere şimdilik söylemicez 10 güne kadar herşey daha netleşir ddi doktor ama işte test yapılcak bu süreçte kesinleşince söylemek istiyoruz rabbim kucağıma sağlıkla almayı nasip etsin herkese evlat tadını tattırmayı nasip etsin inşallah bakalım cumaya kadar nasıl sabredicem bilmiyorum

Zaman geçiyoru bende senin gibi sabırsızlıklar bekliyordum şimdi 6 haftalık olduk

rabbim hayırlısıyla bizim ve tüm gebe arkadaşların sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin evlatlarımızı

gunaydin hayirli bir ay olsun insallah. bol gebisli bol bebisli bir ay olsun butun kk uyelerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…