Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Kızlar gebeligim bugün sonlandı 6 günluk bir sevinç yasamism parçalar da geldi

Üzülme olur mu? Belki sağlıksız bir bebekti. Olur yine canım
Bu arada bi önce ki msjımı bu iletini görmeden yazmıştım. Kusura bakma lütfen

Kimyasal gebelikmis düşmesi daha iyiymiş doktor dusur dedi kromozomda bozukluğu yada icimde yavrum gelisememis.

herşeyin hayırlısı sağlıksız bir gebelik hem senin için hem yavrun için dha kötü olurdu kendini çok yıpratma rabbime sığın hayırlı zamanda hayırlı hamilelikler ve evlatlar nasip etsin bol bol dua et zikir çek ve rabbimin 99 ismini ezberle derim emin ol tam teslimiyet yapınca rabbim gerçekten ol deyince olduruveriyor ümitsizliğe de sakın kapılma tevekkül et rabbim tez zamanda hayırlısıyla tüm hamilelik bekleyenlerin ve hamile olanların kucağını doldursun

Tecrübeli hamişler hamilelikteki mide bulantısı için kesin çözümünüz varmı ?

Slm kizlar aranizda yeniyim sizlere sorum olucakti 7 gun adetim geciyor evde 3 farkli idrar testi yaptim pozitif sonuc aldim kan tahlili verdim sonuc 0.1 negatif dediler ben simdi hamilemiyim deilmiyim lutfen yardimci olun banaa

Eklentiler

• IMG_20170204_113455.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 75
Kizlarrrr lutfennn acill cevap verin kafam cok karistii
Testlerin hepsinin markası aynı mı canım? Farklı günlerde yapıp koyulaşma varmı hiç? Bu testlerde pozitifte yanılma payı nerdeyse yok denecek kadar az doğru şekilde yapıldığında ama kesin sonuç kan testi. Yeni bi yerde tekrarla bence

Testlerimi farkli yerlerden aldim hep pozitif cikiyor kan da negatif cikti anlamadim tatlimm kafam cok karisik

Testlerimi farkli yerlerden aldim hep pozitif cikiyor kan da negatif cikti anlamadim tatlimm kafam cok karisik
Bu arada testlerini görmedim ama bi yerlerde okumuştum adete çok yakın yada adet zamanı yapılan testler silik olarak pozitif verebiliyormuş sanırım idrara bazı parçacıklar karışıp

Bu arada testlerini görmedim ama bi yerlerde okumuştum adete çok yakın yada adet zamanı yapılan testler silik olarak pozitif verebiliyormuş sanırım idrara bazı parçacıklar karışıp
Ben simdi hamilemiyim deilmiyim onu anlayamiyorum

Merhaba
Ben her ay yaklaşık 1 hafta 10 gün gecikmeli olarak adet gören biriyim bu ay ise son iki haftadır kasıklarım da batma ve kasılmalar vardı şuanda bu batmaları karnımda hissetmeye başladım ve elimi o bölgeye bastırdığımda hafif hareketlenmelerhissediyorum bu hafif hareketlenmeyi eşim bile hissetti şuanda 12 gün reglm geçmiş durumda hamile olma ihtimalim varmı sizce lütfen yardımcı olur musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…