Canım benim geçmiş olsun .. sıkma canını lütfen..Kızlar gebeligim bugün sonlandı 6 günluk bir sevinç yasamism parçalar da geldi
Allah razı olsun. Sen de sağlıkla kavuş yavrunaAmin canım insallah rabbim sizlerede nasip etsin hep inanıyorum dua ediyorum burda o kadar çok insan warki sürekli birbirimize dua ediyoruz.ümidinizi yitirmeyin
Üzülme olur mu? Belki sağlıksız bir bebekti. Olur yine canımKızlar gebeligim bugün sonlandı 6 günluk bir sevinç yasamism parçalar da geldi
Kimyasal gebelikten sonra hamile kalmak daha kolay oluyormuş diye okumuştumKimyasal gebelikmis düşmesi daha iyiymiş doktor dusur dedi kromozomda bozukluğu yada icimde yavrum gelisememis.
herşeyin hayırlısı sağlıksız bir gebelik hem senin için hem yavrun için dha kötü olurdu kendini çok yıpratma rabbime sığın hayırlı zamanda hayırlı hamilelikler ve evlatlar nasip etsin bol bol dua et zikir çek ve rabbimin 99 ismini ezberle derim emin ol tam teslimiyet yapınca rabbim gerçekten ol deyince olduruveriyor ümitsizliğe de sakın kapılma tevekkül et rabbim tez zamanda hayırlısıyla tüm hamilelik bekleyenlerin ve hamile olanların kucağını doldursunKızlar gebeligim bugün sonlandı 6 günluk bir sevinç yasamism parçalar da geldi
Testlerin hepsinin markası aynı mı canım? Farklı günlerde yapıp koyulaşma varmı hiç? Bu testlerde pozitifte yanılma payı nerdeyse yok denecek kadar az doğru şekilde yapıldığında ama kesin sonuç kan testi. Yeni bi yerde tekrarla benceKizlarrrr lutfennn acill cevap verin kafam cok karistii
Testlerimi farkli yerlerden aldim hep pozitif cikiyor kan da negatif cikti anlamadim tatlimm kafam cok karisikTestlerin hepsinin markası aynı mı canım? Farklı günlerde yapıp koyulaşma varmı hiç? Bu testlerde pozitifte yanılma payı nerdeyse yok denecek kadar az doğru şekilde yapıldığında ama kesin sonuç kan testi. Yeni bi yerde tekrarla bence
Bu arada testlerini görmedim ama bi yerlerde okumuştum adete çok yakın yada adet zamanı yapılan testler silik olarak pozitif verebiliyormuş sanırım idrara bazı parçacıklar karışıpTestlerimi farkli yerlerden aldim hep pozitif cikiyor kan da negatif cikti anlamadim tatlimm kafam cok karisik
Bu arada testlerini görmedim ama bi yerlerde okumuştum adete çok yakın yada adet zamanı yapılan testler silik olarak pozitif verebiliyormuş sanırım idrara bazı parçacıklar karışıp
Ben simdi hamilemiyim deilmiyim onu anlayamiyorumBu arada testlerini görmedim ama bi yerlerde okumuştum adete çok yakın yada adet zamanı yapılan testler silik olarak pozitif verebiliyormuş sanırım idrara bazı parçacıklar karışıp
Yeniden kan testi yaptırın en kesin sonucu bu verecektir. Yanlış pozitif sonuç almış olabilirsinizBen simdi hamilemiyim deilmiyim onu anlayamiyorum
Tskler tatlim yakin zamnda yine kan tahlili yaptircam zaten.Yeniden kan testi yaptırın en kesin sonucu bu verecektir. Yanlış pozitif sonuç almış olabilirsiniz
Biraz daha bekleyip farkı bir yerde tekrar kan testi yaptırın. İnşallah hamilesindirTskler tatlim yakin zamnda yine kan tahlili yaptircam zaten.
İnsalh canim bnm insalh sizlerde hamilesinizdir rabbim sizlerede nasip etsinB
Biraz daha bekleyip farkı bir yerde tekrar kan testi yaptırın. İnşallah hamilesindir
Amin. İnşallahİnsalh canim bnm insalh sizlerde hamilesinizdir rabbim sizlerede nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?