Tabii ki olabilir. Bence bi test alıp bakabilirsin artık yeteri kadar gecikme olmuşMerhaba
Ben her ay yaklaşık 1 hafta 10 gün gecikmeli olarak adet gören biriyim bu ay ise son iki haftadır kasıklarım da batma ve kasılmalar vardı şuanda bu batmaları karnımda hissetmeye başladım ve elimi o bölgeye bastırdığımda hafif hareketlenmelerhissediyorum bu hafif hareketlenmeyi eşim bile hissetti şuanda 12 gün reglm geçmiş durumda hamile olma ihtimalim varmı sizce lütfen yardımcı olur musunuz
Kan testinde kesin çıkıyor canm için rahat etsin bence.Benimde şuan adetim 5 gün geçti 2 gün geçtiğinde idrar testi yaptım ama negatif çıktı pazartesi kan versem acaba varsa çıkarmı bende belirti yaşıyorum ilk defa geçen ay gecikmeli adet olmuştum bide bu ay geciktim
İnşallah cnm ederim herseyin en iyi vaktini ve hayırlısını Allah bilir hiç tasa yapma elinizde olan şeyler değil bunlar cnm.Acaba varmı bilmiyorum haziran ayında bir kaybım oldu bebeğim karnimda öldü 2 buçuk aylıkken hala acısını unutamadım bı bebeğim olursa anca acisı biraz diner sen hamilesin dua eder misin benim için Rabbim hayrinan doğmayı nasip eder insAllah canım
Yanılma payı genelde olmuyor çıktıysa vardır caanm:) benimde erken çıktı ama bende gitmedim biraz beklicez kese faln oluşssun diye
cevap verecek kimse yok mu bakmaktan şaşı oldumKızlar acaba burda ikinci çizgi öğreniliyormuşsunuz 5 gün var adete ama dayanamadım
Ben baktm görünmüyor cnm ama en ufak bi kırmızılık var demektir 3 4 gün sonra tekrar dene.cevap verecek kimse yok mu bakmaktan şaşı oldum
Kızlar mrhba. Ben bugün gebelik testi yaptım ve pozitif Allahıma çok şükür. Buradan hep belirtileri okuyordum ve bende hamile kaldıgım zaman yazıcam demiştim. Benim ilk olarak göğüslerim şişti. Ucunda renk değişikliği acı vs olmadı sadece gögüs dolgunlaşır adet öncesi agrı olur ya o şekildeydi. uykum çok geldi yorgunluk hissi oldu bi de bikaç gün iştahım arttı fakat şimdi pek yok. Kasıklarıma ve rahmime anlık sancılar girdi. Baş agrısı oldu ve hala devam ediyor. Ara ara da baş dönmesi ama en fazla 4 kere olmuşturAdetim geçeli de 4 gün oldu. Akıntım yok denecek kadar azdı. Bende hep akıntı olacagını düşünüp hamile oldugumu hiç düşünmedim. Akıntıya takılı kalmayın. Birde ateşim hep düşük benim 36,2-36,4 civarı. Yardımcı olabildiysem ne mutlu. Allahım tüm isteyenlere nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?