Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Merhabalar,
Ben de bişey danışmak istiyorum sizlere. Bu ay adetimin 5.günü yani adetim bittiği gün eşimle korunmasız ilişki yaşadık. İlişkiden 2 gün sonra yumurtlama belirtilerim başladı kasığımdan bacağıma giren bir ağrı ve yumurta akı gibi akıntım oldu normalde adet döndüm 27,28 gün civarında olurdu ama bu ay 22 gün sonra adet olmuştum yani muhtemelen erken yumurtlama olmuştu bu ay da erken yumurtlama olduysa hamile kalma ihtimalim var sanırım. bu ay çok değişik belirtilerim var özellikle göğüslerim çok acıyor normalde adet döneminde bile acımazdı resmen süt kanallarımı hissediyorum emzirdiğim dönemlerde hisserdim bu acıyı. bu şekilde hamilelik belirtisi yaşayan var mı göğüsleri bu şekilde acıyan? kaşıklarım ve belimde de ağrı var adetime de 9 gün kaldı.

Tabii ki olabilir. Bence bi test alıp bakabilirsin artık yeteri kadar gecikme olmuş

Adete 6 gun var. Biraz gogus agrim var ve kol altlarimdan basliyo sisler icindeki sertlik buyuyo sanki. Ayaklarimi ates basiyodu simdide suratim yaniyo kipkirmizi oldum resmen. Bide dun iliski oldu iliskiden sonra sag kasigimda ortaya dogru bi batma oldu hala bugune kadar devam etti ara ara kramp gibi sanci gibi siddetlendi durdu. Yorgunluk hissimde var. Akintim var ama asiri degil normal orta derecede. Sizce bebek varmidir?

Benimde iliskiden 2 gun sonra goguslerim agrimaya basladi ve sari akinti artti normalde adetten 2.3 gun once olurdu ama daha once baslamasi suphelendirdi bel agrim.oldu ama bunlar devamli degildi ara ara geldi hep karin alt kisminda basinc doluluk hissi oluyordu sag ve sol yunurtalik kisimlarina arada agri girdi normalde yaptigim seyleri yaptigimda sizlama hissettim koku hassasiyeti artti ruyalarim cok karisik ti devamli bunlar benim belirtilerimdii

Benimde yumurtlamadan hemen sonra başlayan bel ağrım sol kasık arım oldu ayrıca kirpik karışmasınıda yaşadım:) hafif göğüs ağrım ve göz bebeklerin büyümesi oldu.adetten 5 gün önce deli gibi karnım şişince ertesi günü eşimin ısrarıyla idrat testinde hemen cıktı:))

Benimde şuan adetim 5 gün geçti 2 gün geçtiğinde idrar testi yaptım ama negatif çıktı pazartesi kan versem acaba varsa çıkarmı bende belirti yaşıyorum ilk defa geçen ay gecikmeli adet olmuştum bide bu ay geciktim

Kan testinde kesin çıkıyor canm için rahat etsin bence.

Acaba varmı bilmiyorum haziran ayında bir kaybım oldu bebeğim karnimda öldü 2 buçuk aylıkken hala acısını unutamadım bı bebeğim olursa anca acisı biraz diner sen hamilesin dua eder misin benim için Rabbim hayrinan doğmayı nasip eder insAllah canım

İnşallah cnm ederim herseyin en iyi vaktini ve hayırlısını Allah bilir hiç tasa yapma elinizde olan şeyler değil bunlar cnm.

Sağol canım Allah razı olsun tasa değil de adet olmayınca insan ister istemez umutlaniyo

Kızlar acaba burda ikinci çizgi öğreniliyormuşsunuz 5 gün var adete ama dayanamadım

Eklentiler

• image.webp
    20 KB · Görüntüleme: 170
Mrb arkadaşlar bende geçen ay 18 ocakta regl oldum. Bu ay şubatın 11 inde test yaptım pozitif çıktı arkadaşlar henüz doktora gitmedim yanılma payı var mı acaba erken göstermiş olabilir mi şiddetli kasık ve bel Ağrı'sı oldu daha günüme var oysa merak içindeyim

Eklentiler

• image.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 139

Testi tekrarlamanizda fayda var yada direk kana gitmelisiniz yinede emin olmaniz lazim

Yanılma payı genelde olmuyor çıktıysa vardır caanm:) benimde erken çıktı ama bende gitmedim biraz beklicez kese faln oluşssun diye

Merhaba yardımcı olun lütfen. .
10 gecikmem var ve sanki her an regl olacakmışım gibi kasık bel karin ağrım var. Sadece normalde olan göğüs hassasiyeti yok. Sgk'm olmadığı için doktora gidemiyorum. Ara ara bulantı a olmuyor değil ama hiç birşey bilmiyorum. İki yıllık evliyim ama olmadığı için umudum yok bir yandan da. Lütfen tecrübeli arkadaşlar bir ses verin

Kızlar mrhba. Ben bugün gebelik testi yaptım ve pozitif Allahıma çok şükür. Buradan hep belirtileri okuyordum ve bende hamile kaldıgım zaman yazıcam demiştim. Benim ilk olarak göğüslerim şişti. Ucunda renk değişikliği acı vs olmadı sadece gögüs dolgunlaşır adet öncesi agrı olur ya o şekildeydi. uykum çok geldi yorgunluk hissi oldu bi de bikaç gün iştahım arttı fakat şimdi pek yok. Kasıklarıma ve rahmime anlık sancılar girdi. Baş agrısı oldu ve hala devam ediyor. Ara ara da baş dönmesi ama en fazla 4 kere olmuşturAdetim geçeli de 4 gün oldu. Akıntım yok denecek kadar azdı. Bende hep akıntı olacagını düşünüp hamile oldugumu hiç düşünmedim. Akıntıya takılı kalmayın. Birde ateşim hep düşük benim 36,2-36,4 civarı. Yardımcı olabildiysem ne mutlu. Allahım tüm isteyenlere nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…