Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Diğer belirtiler den de bahseder misiniz bu arada hayırlı uğurlu olsun Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Öncelikle gebeliğiniz hayırlı olsun dört gün önce yada daha öncesinde test yapmış mıydınız

Hayır yapmadım testi bu sabah ve emin olmak için öğleden sonra tekrarladım ikiside belirgin şekilde koyuydu

Adetim 4/5 gün falan sürüyo. 8. Günden itibaren gün aşırı bazende ara vermediğimiz günler oldu. En son 17 ocakta adet olmuştum. Özellikle yumurtladıgımı tahmin ettiğim 1-2-3 şubatta ilişki oldu. O günlerden birinde kaldım diye tahmin ediyorum

Yumurtlama gününden önce kesin ilişki olsun. Bu benim fikrim şans daha fazla oluyor. 31 inde ovu. testi yapmıştım çok koyuydu. Daha yumurtlamamıştım tahmininen 29-31-1-2-4 ilişki oldu. Sonra çok düzenli olmadı arkadaşlar

bu ayin 15 i son yumurtlma gunumdu takivime gore . o gun sag kasigimda hafif agrim vardi.ardindan iki gun sol belime agri giriyordu inceden igne batmasi seklinde.ben ustuttugumu dusunuyorum cunku o siralar adetime 12 gun falan vardi
bugunse hic bi agrim yok.sadece yogun kivamli bi akintim var rengi ne beyaz ne sari.kirli beyaz gibi
bugunden itibaremse adetime 9 gun var
bana bi akil verin kizlar bu belirtiler ne demek oluyo cok mu erken

Iyi günler. Adetime 6 gün var. Ama belimde ve kasıklarımda ağri var. Daha once adet agrisi cekmezdim. Ve miğdem bulanıyor ara ara yutkunuyorum. Sizce hamilelik olabilir mi

Arkadaşlar 7 aydır bebek istiyorum ama kısmet olmadı artık kabullendim gibi bişeydi ama günlerdir meme ağrısı çekiyorum ama öyle böyle değil uyku bile uyuyamıyorum ağrısından ve ucunda kırmızı kabarcıklar oluştu damarlar belli oluyor ayrıca son iki gündür karnım epey şiş gaz şikayetim var ve sol kaburgama yakın bir şişkinlik oluşuyor sanki patlayacak gibi hissediyorum adetime 6 gün var test yaptım negatif sizce boşa mı heveslendim yoksa bu belirtilere göre umut var mı?

Benmde öyleydi 4 gün kala yaptım cıktı sende 2 gün bekle yap cıkmazsa bi daha tekrarlarsın.

Adetim 14 gün geçti ve dün kahve rengi kan geldi bugün adet belirtilerinin hepsi var başım beni sarsacak kadar çok dönüyor. Bunun sebebi ne olabilir? Çok şiddetli ağrım var. Kanama da adet kanaması gibi çok yoğun artık.

Adetime 6 gün var. Kasıklarimda belimde agri var. Migdem de bulaniyor. Kan testi yaptm 0.27 cikti. Idrar testinde de 2. Cizgi silik cikti. Sizce adet doneminden sonrami belli olur

Adetime 6 gün var. Kasıklarimda belimde agri var. Migdem de bulaniyor. Kan testi yaptm 0.27 cikti. Idrar testinde de 2. Cizgi silik cikti. Sizce adet doneminden sonrami belli olur

Canım benim de çok benzer belirtilerim vardı inşallah hamilesindir :) adetin geçmeden test yapma benden tavsiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…