Kızlar mrhba. Ben bugün gebelik testi yaptım ve pozitif Allahıma çok şükür. Buradan hep belirtileri okuyordum ve bende hamile kaldıgım zaman yazıcam demiştim. Benim ilk olarak göğüslerim şişti. Ucunda renk değişikliği acı vs olmadı sadece gögüs dolgunlaşır adet öncesi agrı olur ya o şekildeydi. uykum çok geldi yorgunluk hissi oldu bi de bikaç gün iştahım arttı fakat şimdi pek yok. Kasıklarıma ve rahmime anlık sancılar girdi. Baş agrısı oldu ve hala devam ediyor. Ara ara da baş dönmesi ama en fazla 4 kere olmuşturAdetim geçeli de 4 gün oldu. Akıntım yok denecek kadar azdı. Bende hep akıntı olacagını düşünüp hamile oldugumu hiç düşünmedim. Akıntıya takılı kalmayın. Birde ateşim hep düşük benim 36,2-36,4 civarı. Yardımcı olabildiysem ne mutlu. Allahım tüm isteyenlere nasip etsin
Çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin inş
Belirtin var mı
Benmde öyleydi 4 gün kala yaptım cıktı sende 2 gün bekle yap cıkmazsa bi daha tekrarlarsın.Arkadaşlar 7 aydır bebek istiyorum ama kısmet olmadı artık kabullendim gibi bişeydi ama günlerdir meme ağrısı çekiyorum ama öyle böyle değil uyku bile uyuyamıyorum ağrısından ve ucunda kırmızı kabarcıklar oluştu damarlar belli oluyor ayrıca son iki gündür karnım epey şiş gaz şikayetim var ve sol kaburgama yakın bir şişkinlik oluşuyor sanki patlayacak gibi hissediyorum adetime 6 gün var test yaptım negatif sizce boşa mı heveslendim yoksa bu belirtilere göre umut var mı?
Teşekkür ederim sende nasıl belirtiler vardıBenmde öyleydi 4 gün kala yaptım cıktı sende 2 gün bekle yap cıkmazsa bi daha tekrarlarsın.
Göğüs agrısı ve kabarcıklar vardı birde aniden karnım şişti yemediğim halde ama ağrı kaburga da değil karnın alt kısmı yani kasıkta olmalıTeşekkür ederim sende nasıl belirtiler vardı
Canım benim de çok benzer belirtilerim vardı inşallah hamilesindir :) adetin geçmeden test yapma benden tavsiyeArkadaşlar 7 aydır bebek istiyorum ama kısmet olmadı artık kabullendim gibi bişeydi ama günlerdir meme ağrısı çekiyorum ama öyle böyle değil uyku bile uyuyamıyorum ağrısından ve ucunda kırmızı kabarcıklar oluştu damarlar belli oluyor ayrıca son iki gündür karnım epey şiş gaz şikayetim var ve sol kaburgama yakın bir şişkinlik oluşuyor sanki patlayacak gibi hissediyorum adetime 6 gün var test yaptım negatif sizce boşa mı heveslendim yoksa bu belirtilere göre umut var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?