Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Canım benim de çok benzer belirtilerim vardı inşallah hamilesindir :) adetin geçmeden test yapma benden tavsiye
Bugün yaptım maalesef negatif çıktı moralim bozuldu ve şimdide memem sanki yavaş yavaş indi o kadar üzgünüm ki sırf hamile kalmak için 6 kilo aldım bütün moralimi motivasyonumu ona bağladım artık hayatıma konsantre olacam inşallah herşeye geç kaldım gibi bugün bütün negatiflikler benim oldu

Bat ne zamandı canım testi erken mi yaptın acaba? Hiç üzülme önünde güpgüzel bir ay seni bekliyor topla enerjini :))

Ya kizlar 10 gun adetim gecikti adet oldum ve ilk gun cok agri cektim ama cok az kanamam oldu ilk gun bitcek sandim yani ama 4 gun surdu normalde bir hafta surer ve bu kadar az kanamam olmaz. Neyse adetim bitti ve goguslerim hala sis ve bugun gogus uclariminda sistigini fark ettim .cok gazim var. Karnim adet sancisi gibi agryo arada ama cok siddetli bi agri degil. Bacaklarimda cok agriyo. Halsizlik var 2 kez mide bulantimda oldu. Ama adetimden once test yaptim ve negatif cikti ama simdi gogus uclarimda sisince bi soriyim dedim. Korkuyorumda acaba gecikti baska bi hastalim falan mi var diye. Bunlar hakkinda bi bilgisi tecrubesi olan var mi nolur yardim edin cok heyecanliyim yaaaa

Arkadaşlar merhaba. Benim kasıklarimda ve belimde agrilarim var. Migdem de bulaniyor. Adetime 5 gün var. Test yaptim 2. Cizgi silik cıkti kan testimde cikmadi ama. Sizce hamile olabilir miyim. Ve 2. Cizgi t nin altinda beliren cizginin biraz yaninda cikti c nin altinda cikmadi yani

Tam C nin altında çıkmalı test bozuktur belki

Kizlar benim de sol ve sag kasigimda agri oluyor boyle bir anda baskı gibi oluyor sol bacagimda da agri oluyor... Goguslerim sisti ve dokundugumdahep sicak. Sabah da acik sari akintim oldu ardindan beyaz akinti gelmeye devam ediyor.bu sabah koyu idrarimda neyaz parcaciklar gordun kistmi var bebek mi bilmyrm bata 5 gunum var

Yerleşme kanamasıda olabilir bunu göz önünde bulundur ben bir düşük yaptım karnım çok ağrıyordu kasıklarımda batıyordu bebeğim 3 haftalıktı kanamam fazla değildi benim başta sorun yapmamıştım ama malesefki düşük oldu.Dikkat et derim bi doktora gözükmelisin

Adetime 7 gun kala kasık ve bel agrilarim basladi. Kan ve idrar testimde cikmadi fakat normalde bu kadar agrim olmazdi. Adetimi 2 gun geciktim kasık agrim hala var ya. Sizce hamilelik midir ama kan ve idrarda cikmadi adet gunumden önxe yapmistim

Burada çizgi var mı acaba

Eklentiler

• image.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 141
Anneler, anne adayları fikrinize ihtiyacım var çok kararsız kaldım. Benim en son adet günüm 16 Şubat. Belirti olarak adet gününden bir iki gün önce göğüslerim hafif şişer dokununca ağrı olur adet kanaması gelince geçerdi fakat şimdi farklı bir şey yaşıyorum bu sefer 16 Şubat adet günümden tam 6 gün önce göğüslerim gün gün hassaslaşıp şişti dokununca acıyo ve adetimi yaşadım 4 gün kısa sürdü kanama geldi göğüslerim geçmedi yumurtlama dönemini de geçirdim ama göğüslerimin hassaslığı şişliği geçmedi aksine pazar günü farkettim ilk defa damarlar belirgin haldeydi ve bugün çok daha belirgin çevresinden meme ucuna kadar yeşil yeşil damarlar ve kılcal damarlar gibi kırmızımsi şeylerde gözüküyo ve o kadar şiş haldeki sütyenimin yanlarından taşıyo ben bu belirtiyi ilk defa yaşıyorum ayrıca bi yandanda idrar enfeksiyonundan dolayı antibiyotik kullanıyorum o yüzden koru var içimde. Sizce hamile olabilirmiyim bi de bugun kan testi yaptirsam çıkar mı çok kararsız durumdayım

Geç döllenmiştir tekrar test yapyır

Ben tup bebek yaptırmıştım test günüme daha 2 gün vardı ama ben artik tutmayacak diye düşünüyorduminsaniyetininki transferden 2 gün sonra bacaklarım ağrımaya başladı ki ben adet olacağım zaman hep ağrır.kaşıklarım adet ağrısı gibiydi belim ağrıyordu .herkesin göğsü hassaslarmış benimki normaldi.Ümidi kestim normal hayatına geri dönmüştüm emin olmak içinde 2 gün önceden idrar testi yaptım 2 çizgi ve biri silik o zaman ağlamaya başladım dünyalar benim olmuştu hemen man tahlili yaptırdım sonuç pozitif Allah isteyen herkese versin cooook güzel bir duygu

Ben tup bebek yaptırmıştım test günüme daha 2 gün vardı ama ben artik tutmayacak diye düşünüyorduminsaniyetininki transferden 2 gün sonra bacaklarım ağrımaya başladı ki ben adet olacağım zaman hep ağrır.kaşıklarım adet ağrısı gibiydi belim ağrıyordu .herkesin göğsü hassaslarmış benimki normaldi.Ümidi kestim normal hayatına geri dönmüştüm emin olmak içinde 2 gün önceden idrar testi yaptım 2 çizgi ve biri silik o zaman ağlamaya başladım dünyalar benim olmuştu hemen man tahlili yaptırdım sonuç pozitif Allah isteyen herkese versin cooook güzel bir duygu

Harika haber, Allah sağlıklı bir bebiş nasip etsin, nerde yaptırdın tüp bebeği?

Canım büyük ihtimal çok yeni kaç gün oldu yumurtlama zamanı yada adet tarihin ne zaman
Canım benim adet tarihim 14 gün geçti geçen hafta doktor gebelik yok dedi bugünki testim silik çıkıca bende kana baktırayım dedim böyle çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…