- 26 Ocak 2017
- 42
- 25
- 38
- 37
Bugün yaptım maalesef negatif çıktı moralim bozuldu ve şimdide memem sanki yavaş yavaş indi o kadar üzgünüm ki sırf hamile kalmak için 6 kilo aldım bütün moralimi motivasyonumu ona bağladım artık hayatıma konsantre olacam inşallah herşeye geç kaldım gibi bugün bütün negatiflikler benim olduCanım benim de çok benzer belirtilerim vardı inşallah hamilesindir :) adetin geçmeden test yapma benden tavsiye
Bat ne zamandı canım testi erken mi yaptın acaba? Hiç üzülme önünde güpgüzel bir ay seni bekliyor topla enerjini :))Bugün yaptım maalesef negatif çıktı moralim bozuldu ve şimdide memem sanki yavaş yavaş indi o kadar üzgünüm ki sırf hamile kalmak için 6 kilo aldım bütün moralimi motivasyonumu ona bağladım artık hayatıma konsantre olacam inşallah herşeye geç kaldım gibi bugün bütün negatiflikler benim oldu
Pazar günü olmam gerekiyor yani 6 gn erken yaptım belirti görünce umutlandımBat ne zamandı canım testi erken mi yaptın acaba? Hiç üzülme önünde güpgüzel bir ay seni bekliyor topla enerjini :))
Tam C nin altında çıkmalı test bozuktur belkiArkadaşlar merhaba. Benim kasıklarimda ve belimde agrilarim var. Migdem de bulaniyor. Adetime 5 gün var. Test yaptim 2. Cizgi silik cıkti kan testimde cikmadi ama. Sizce hamile olabilir miyim. Ve 2. Cizgi t nin altinda beliren cizginin biraz yaninda cikti c nin altinda cikmadi yani
Yerleşme kanamasıda olabilir bunu göz önünde bulundur ben bir düşük yaptım karnım çok ağrıyordu kasıklarımda batıyordu bebeğim 3 haftalıktı kanamam fazla değildi benim başta sorun yapmamıştım ama malesefki düşük oldu.Dikkat et derim bi doktora gözükmelisinAdetim 14 gün geçti ve dün kahve rengi kan geldi bugün adet belirtilerinin hepsi var başım beni sarsacak kadar çok dönüyor. Bunun sebebi ne olabilir? Çok şiddetli ağrım var. Kanama da adet kanaması gibi çok yoğun artık.
ben göremedim canım....Burada çizgi var mı acaba
Geç döllenmiştir tekrar test yapyırAdetime 7 gun kala kasık ve bel agrilarim basladi. Kan ve idrar testimde cikmadi fakat normalde bu kadar agrim olmazdi. Adetimi 2 gun geciktim kasık agrim hala var ya. Sizce hamilelik midir ama kan ve idrarda cikmadi adet gunumden önxe yapmistim
Harika haber, Allah sağlıklı bir bebiş nasip etsin, nerde yaptırdın tüp bebeği?Ben tup bebek yaptırmıştım test günüme daha 2 gün vardı ama ben artik tutmayacak diye düşünüyorduminsaniyetininki transferden 2 gün sonra bacaklarım ağrımaya başladı ki ben adet olacağım zaman hep ağrır.kaşıklarım adet ağrısı gibiydi belim ağrıyordu .herkesin göğsü hassaslarmış benimki normaldi.Ümidi kestim normal hayatına geri dönmüştüm emin olmak içinde 2 gün önceden idrar testi yaptım 2 çizgi ve biri silik o zaman ağlamaya başladım dünyalar benim olmuştu hemen man tahlili yaptırdım sonuç pozitif Allah isteyen herkese versin cooook güzel bir duygu
Canım büyük ihtimal çok yeni kaç gün oldu yumurtlama zamanı yada adet tarihin ne zamanKızlar bugün kan testi yaptırdım 19 çıktı kaç haftalık oluyo
Canım benim adet tarihim 14 gün geçti geçen hafta doktor gebelik yok dedi bugünki testim silik çıkıca bende kana baktırayım dedim böyle çıktıCanım büyük ihtimal çok yeni kaç gün oldu yumurtlama zamanı yada adet tarihin ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?