Canım değerin iki hafta gecikme için çok düşük duruyor geç döllenme olmuş olabilir yada sağlıklı bi gebelik olmayabilir kimyasal düşük yada dış gebelik gibi (şuan ben yaşıyorum) o yüzden mutlaka bir dr görünmeni tavsiye ederim. Birde iki günde bir olan kan değeri önemli. İki kat artış olması gerek. Umarım geç döllenmedir canım hayırlısıyla Allah kucağına almayı da nasip eder. mutlaka dr görünmeyi ihmal etmeCanım benim adet tarihim 14 gün geçti geçen hafta doktor gebelik yok dedi bugünki testim silik çıkıca bende kana baktırayım dedim böyle çıktı
hayırlısı canım inşallah hamilesindirKızlar Yen'i katıldım sıkı takıpcınızım katılmaya karar verdım adetıme bıgun kala test yaptırdım ve negatıf çıktı ıkıgun gecmesıne rağmen hala adet olmadım umutlansam mı acaba bugun üçün gün ve kahverengi akıntı basladı normalde adetime yakin sancilanir ve islaklik hissederdim
test yaptırsana canımKızlarrr hala adet olmadım yarın 4 gün olacak çok heyecanlıyımmmama ara sıra adet sancım geliyor şüpheliyim 5.10 saniyeye geçiyor
Tatlım adet günüm yaptım negatif çıktı bende dedim ki Çarşamba yapacağım birdahaki :)test yaptırsana canım
kan testi mi? idrar testi ise davm et tabii yapmaya.Tatlım adet günüm yaptım negatif çıktı bende dedim ki Çarşamba yapacağım birdahaki :)
inşallah vardır hamişlik :)Tatlım adet günüm yaptım negatif çıktı bende dedim ki Çarşamba yapacağım birdahaki :)
Test yaptım İdrar testi negatif sıkıldım ya yeter artık olacaksa olsuninşallah vardır hamişlik :)
çartşamba yapacaktın ama.... yani bugün... bence biraz daha sabret, edemiyorsan da kan testi yaptır. umutlu olmak da fayda var, stres sıkıntı kendimize zarar canım.Test yaptım İdrar testi negatif sıkıldım ya yeter artık olacaksa olsun
Dayanamadımçartşamba yapacaktın ama.... yani bugün... bence biraz daha sabret, edemiyorsan da kan testi yaptır. umutlu olmak da fayda var, stres sıkıntı kendimize zarar canım.
40 gecikmiş, ben daha var zannetmiştim, mutlaka git o zaman. aman kist filan olmasın daDayanamadımyarın doktora gideceğim döngünün 40. günü çünkü hiç böyle olmamıştı
inşallah vardır canım, ben iki kez hamile kaldım ama tamamlanmadı. her ikisinde de farklı belirtilen vardı. birinde göğüslerim çok önceden şişmeye ve acımaya başlamıştı. hadi bakalım sabır diyorumArkadaşlar merhaba bende aranızda yeniyim, adet olmama 6-7 gün var, yaklaşık 1 haftadır gaz sancım var, karnımın altında agrı oluyor birde göğüslerime dokunamıyorum çok şiş ve hassaslar normalde adet ime bir hafta kala gögüslerimde hassasiyet olurdu ama bu sefer çok erken başladı - piskolojikmibilmiyorum kendimi hamile gibi hissediyorum sürekli hamilelik ile ilgili rüyalar görüyorum
Yani şöyle 40 oldu Can'ım 33 günde bir adet oluyorum ya ben önceki adetimden buyana 40 gün geçti yani en son 4 şubatta olmuştum o zamandan bu zaman işte canım40 gecikmiş, ben daha var zannetmiştim, mutlaka git o zaman. aman kist filan olmasın da
İnşallah teşekkür ederim, bekliyorum bakalım hayırlısı olsun ilk denememizdi sonuç ne olacak bilmiyorum, sanada çok geçmiş olsuninşallah vardır canım, ben iki kez hamile kaldım ama tamamlanmadı. her ikisinde de farklı belirtilen vardı. birinde göğüslerim çok önceden şişmeye ve acımaya başlamıştı. hadi bakalım sabır diyorum
Merhaba canım , ben de aynı belirtiler var heyecanlandıran ben de rüyalar görüyorum , acaba anne miyiz , benim de adetime 8 gün kaldı daArkadaşlar merhaba bende aranızda yeniyim, adet olmama 6-7 gün var, yaklaşık 1 haftadır gaz sancım var, karnımın altında agrı oluyor birde göğüslerime dokunamıyorum çok şiş ve hassaslar normalde adet ime bir hafta kala gögüslerimde hassasiyet olurdu ama bu sefer çok erken başladı - piskolojikmibilmiyorum kendimi hamile gibi hissediyorum sürekli hamilelik ile ilgili rüyalar görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?