Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Canım benim adet tarihim 14 gün geçti geçen hafta doktor gebelik yok dedi bugünki testim silik çıkıca bende kana baktırayım dedim böyle çıktı
Canım değerin iki hafta gecikme için çok düşük duruyor geç döllenme olmuş olabilir yada sağlıklı bi gebelik olmayabilir kimyasal düşük yada dış gebelik gibi (şuan ben yaşıyorum) o yüzden mutlaka bir dr görünmeni tavsiye ederim. Birde iki günde bir olan kan değeri önemli. İki kat artış olması gerek. Umarım geç döllenmedir canım hayırlısıyla Allah kucağına almayı da nasip eder. mutlaka dr görünmeyi ihmal etme

Kızlar Yen'i katıldım sıkı takıpcınızım katılmaya karar verdım adetıme bıgun kala test yaptırdım ve negatıf çıktı ıkıgun gecmesıne rağmen hala adet olmadım umutlansam mı acaba bugun üçün gün ve kahverengi akıntı basladı normalde adetime yakin sancilanir ve islaklik hissederdim

hayırlısı canım inşallah hamilesindir

Kızlar merhabalar :) Öncelikle Allah hepimizin gönlüne göre versin.. benim de adet Günüm yarın hiçbir belirtim yok adet belirttim normalde gögüslerim acırdı karnıma kramp girer de hiçbiri yok adet belirtileri kaybolup hamile olduğunu öğrenenler var mı aranızda bir de adet siklusun 33 Gün sürüyor geç döllenme olabilir mi deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim cevap veren herkese..

Kızlarrr hala adet olmadım yarın 4 gün olacak çok heyecanlıyımmm ama ara sıra adet sancım geliyor şüpheliyim 5.10 saniyeye geçiyor

Kızlarrr adetim 2 gün gecikti adetimden 10 gün önce siddetli bel agrım sol kasık agrım halsizlik ve gögüslerimde hassasiyet vardı ama suan belirtilerim yok denicek kadar az bazen mide yanmam oluyo ve kasıklarma ara sıra sancı giriyo bide yorgunluk var sizce hamile olablrmiyimm??

Test yaptım İdrar testi negatif sıkıldım ya yeter artık olacaksa olsun
çartşamba yapacaktın ama.... yani bugün... bence biraz daha sabret, edemiyorsan da kan testi yaptır. umutlu olmak da fayda var, stres sıkıntı kendimize zarar canım.

çartşamba yapacaktın ama.... yani bugün... bence biraz daha sabret, edemiyorsan da kan testi yaptır. umutlu olmak da fayda var, stres sıkıntı kendimize zarar canım.
Dayanamadım yarın doktora gideceğim döngünün 40. günü çünkü hiç böyle olmamıştı

Arkadaşlar merhaba bende aranızda yeniyim, adet olmama 6-7 gün var, yaklaşık 1 haftadır gaz sancım var, karnımın altında agrı oluyor birde göğüslerime dokunamıyorum çok şiş ve hassaslar normalde adet ime bir hafta kala gögüslerimde hassasiyet olurdu ama bu sefer çok erken başladı - piskolojikmibilmiyorum kendimi hamile gibi hissediyorum sürekli hamilelik ile ilgili rüyalar görüyorum

inşallah vardır canım, ben iki kez hamile kaldım ama tamamlanmadı. her ikisinde de farklı belirtilen vardı. birinde göğüslerim çok önceden şişmeye ve acımaya başlamıştı. hadi bakalım sabır diyorum

40 gecikmiş, ben daha var zannetmiştim, mutlaka git o zaman. aman kist filan olmasın da
Yani şöyle 40 oldu Can'ım 33 günde bir adet oluyorum ya ben önceki adetimden buyana 40 gün geçti yani en son 4 şubatta olmuştum o zamandan bu zaman işte canım

İnşallah teşekkür ederim, bekliyorum bakalım hayırlısı olsun ilk denememizdi sonuç ne olacak bilmiyorum, sanada çok geçmiş olsun

Doğum Kontrol Hapı Bırakıldıktan Sonra Hamile Kalma Süreci

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Ebru ALPER, en çok merak edilen; Doğum Kontrol Hapı Bırakıldıktan Sonra Hamile Kalma Süreci Nedir? sorusunun cevabını Kadınlar Kulübü Tv için yanıtladı.
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz.
Diğer videolar için: https://www.kadinlarkulubu.tv/

Merhaba canım , ben de aynı belirtiler var heyecanlandıran ben de rüyalar görüyorum , acaba anne miyiz , benim de adetime 8 gün kaldı da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…