Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Slm kizlar.Uzun aradan sonra yine yazmak istedim.Ama en ufak şeyde bile bu sitede buluyorum kendimi :) Ben de esimle yumurtlama gününe denk getirerek iliskiye girdik. Sonraki günler belirtiler cikmaya basladi.Bacagima kramp girerek basladi.Sonra ani hareketlerde kasik agrisi ve karin sisligi.Ve su son 3 gündür gögüslerde sislik, hassasiyet ve damarlarimda belirginlik var.Dün de kahverengi bölge biraz büyümüs ve etrafinda sivilce gibi kücük noktaciklar olusmus.Tabiki yorgunluk ve koku hassasiyeti de var.Sizce hamilelik icin ümitlenmeli miyim? Yoksa psikolojik mi dir? Bu arada ilk cocugum olmayacak.4 yasinda ikiz kizlarim var. ♡ Kusura bakmayin cok uzun oldu.Cevaplariniz icin simdiden tesekkürler.Allah herkesin karnina saglikli ve hayirli evlatlar ile doldursun

- Susamak. Hem de deli gibi susamak gün içinde bi kac kez.
- Üşümek. Özellikle ayakların buz gibi olması.
- Göğüslerde hassasiyet, acı vs. (regl dönemindekinden farklı biraz)
- Adet tarihinden 15-20 gün önce bi kez fenalaşma hissi.
- Bir gece yatarken tam rahmin orta kesiminde bikac saniye süren orta şiddette keskin bir sancı.

+ Yerleşme kanaması olmadı.

Rabbim hayırlı bir zamanda nasip eder inşallah canım , 2 gün önce test yaptım negatifti bugün bu değişimi görünce paylaşayım dedim , Rabbim ne takdir ederse artık canım

Rabbim hayırlı bir zamanda nasip eder inşallah canım , 2 gün önce test yaptım negatifti bugün bu değişimi görünce paylaşayım dedim , Rabbim ne takdir ederse artık canım
Benim 1.gebeliğimde de aynı şekilde silik çıkmıştı canım sana tavsiyem hemen doktoruna görün ...bu arada iyiki paylaşmışsın inanki başkasında görsem bile seviniyorum dualarım sizlerle ...

Benim 1.gebeliğimde de aynı şekilde silik çıkmıştı canım sana tavsiyem hemen doktoruna görün ...bu arada iyiki paylaşmışsın inanki başkasında görsem bile seviniyorum dualarım sizlerle ...
Ben de adetimin gecikmesini bekleyecektim canım , neden doktora gitmem gerekiyor , ilk olduğu için heyecanlıyım biraz da bilgisiz doğal olarak

Ben de adetimin gecikmesini bekleyecektim canım , neden doktora gitmem gerekiyor , ilk olduğu için heyecanlıyım biraz da bilgisiz doğal olarak
Canım bende 2düşük olunca korkar oldum en azından doktora görünüp daha sağlıklı bilgiler edinebilirsin ilk aylar önemli olduğu için tedbirli olmaya çalıştığımdan bide ilk gebelikya ondan söylemiştim

Merhaba kızlarben aranıza yeni katıldım aranınıza canım Rabbim isteyen herkese akşamdansabaha
sabaha sabaha kalmadan versin inşallah benim de aynı belirtilerin var çok zor 4yıl oldu evleneneli hala bebiş yok

Canım
Kızlar merhaba, şimdi içimde bir kıpırtı oldu test yapayım dedim , sonuca bakar mısınız , hamiş miyim
tebrik ederim bende cumartesi test yaptım ikinci çizgi silik çıktı bugün yaptım daha belirgindi şimdi kan verdim sonuç bekliyorum

Eklentiler

• IMG_1833.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 111
Canım

tebrik ederim bende cumartesi test yaptım ikinci çizgi silik çıktı bugün yaptım daha belirgindi şimdi kan verdim sonuç bekliyorum
hamilesin kesin canım, tebrikler, Allah tamamına erdirsin, nurtopu gibi bir bebişin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…