- 29 Mayıs 2011
- 204
- 67
- 98
İnşallah canım bende gün sayıyorum pazar yada pazartesi normalde regl olmam gerekiyorMerhaba canım , ben de aynı belirtiler var heyecanlandıran ben de rüyalar görüyorum , acaba anne miyiz , benim de adetime 8 gün kaldı da
Kızlar merhaba, şimdi içimde bir kıpırtı oldu test yapayım dedim , sonuca bakar mısınız , hamiş miyim[/QUO
Bence hamilesin cnm rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallahKızlar merhaba, şimdi içimde bir kıpırtı oldu test yapayım dedim , sonuca bakar mısınız , hamiş miyim
İnşallah canım çok teşekkür ediyorumBence hamilesin cnm rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah
2 düşük oldu canım bende ama bu aralar bekliyorum hakkımızda hayırlısı bakalımBebiş bekliyor musun canım sende yoksa hamiş misin
Benim 1.gebeliğimde de aynı şekilde silik çıkmıştı canım sana tavsiyem hemen doktoruna görün ...bu arada iyiki paylaşmışsın inanki başkasında görsem bile seviniyorum dualarım sizlerle ...Rabbim hayırlı bir zamanda nasip eder inşallah canım , 2 gün önce test yaptım negatifti bugün bu değişimi görünce paylaşayım dedim , Rabbim ne takdir ederse artık canım
Benim 1.gebeliğimde de aynı şekilde silik çıkmıştı canım sana tavsiyem hemen doktoruna görün ...bu arada iyiki paylaşmışsın inanki başkasında görsem bile seviniyorum dualarım sizlerle ...
Ben de adetimin gecikmesini bekleyecektim canım , neden doktora gitmem gerekiyor , ilk olduğu için heyecanlıyım biraz da bilgisiz doğal olarakBenim 1.gebeliğimde de aynı şekilde silik çıkmıştı canım sana tavsiyem hemen doktoruna görün ...bu arada iyiki paylaşmışsın inanki başkasında görsem bile seviniyorum dualarım sizlerle ...
Canım bende 2düşük olunca korkar oldum
Ben de adetimin gecikmesini bekleyecektim canım , neden doktora gitmem gerekiyor , ilk olduğu için heyecanlıyım biraz da bilgisiz doğal olarak
2 düşük oldu canım bende ama bu aralar bekliyorum hakkımızda hayırlısı bakalım
tebrik ederim bende cumartesi test yaptım ikinci çizgi silik çıktı bugün yaptım daha belirgindi şimdi kan verdim sonuç bekliyorumKızlar merhaba, şimdi içimde bir kıpırtı oldu test yapayım dedim , sonuca bakar mısınız , hamiş miyim
hamilesin kesin canım, tebrikler, Allah tamamına erdirsin, nurtopu gibi bir bebişin olsunCanım
tebrik ederim bende cumartesi test yaptım ikinci çizgi silik çıktı bugün yaptım daha belirgindi şimdi kan verdim sonuç bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?