Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Ben bakalım hamile miyim ....yarın adet günüm bu ay ciddi bir çalışma yaptık...adet belirtileri olan göğüs ağrısı sinirlilik hali var ...regl olcam gibi var bu belirtiler ...ama çok da çalıştık ... ...zaten bunlar ikisinin de olabilir deniyor belirtisi ..bakcaz

Merhaba kızlar. Ben henz gebeliğimi kesinleştirmedim. Korkumdan test yapamıyrum. yarın test yapcam bende ama negatif çıkarsa çok üzülürüm. İçimdeki ses hamilesin oğluşun olcak diyo. Rabbm herkese gönlüne göre evlatlar nasb etsin. Benim özellikle 3 4 gündür sık sık oluyo göbeğim çekliyo. Acaba buda mı hamilelik belirtisi. Tecrübesi olanlar cevaplarsa çok sevinirm. Göğüslerimde de adet oldgumdaki ağrı değill daha farklı bi sızlama var. 6 aylık evliyim. Annelik hamilelik düşük vs gibi tecrübelerim olmadı. O yzden hiç bilmeyen.

test yaptinizmi hic

Canım

tebrik ederim bende cumartesi test yaptım ikinci çizgi silik çıktı bugün yaptım daha belirgindi şimdi kan verdim sonuç bekliyorum
Canım hayırlı olsun , tebrik ediyorum benim de ilk testlerim böyle çıkmıştı. Şimdi reglim 2 gün geçti İkimiz de hamişiz. Ben de pazartesi günü gitcem canım keseyi görürüz inşallah Haber vermeyi unutma

Canım

tebrik ederim bende cumartesi test yaptım ikinci çizgi silik çıktı bugün yaptım daha belirgindi şimdi kan verdim sonuç bekliyorum
Canım hayırlı olsun , tebrik ediyorum benim de ilk testlerim böyle çıkmıştı. Şimdi reglim 2 gün geçti İkimiz de hamişiz. Ben de pazartesi günü gitcem canım keseyi görürüz inşallah Haber vermeyi unutma

Canım

Canim bugün 4 haftalik olduk haftaya, pazartesi günü doktor 7-10 gün sonra gel keseye bakip digeer kan tahlillerini yapalim dedi, haftaya persembe gidicem insallah hersey yolundadir

Canim bugün 4 haftalik olduk haftaya, pazartesi günü doktor 7-10 gün sonra gel keseye bakip digeer kan tahlillerini yapalim dedi, haftaya persembe gidicem insallah hersey yolundadir
Biz de bugün 4 haftalık olduk canım , aynı zamanlarda yapıcaz inşallah Hayırlı olsun tekrardan , ben de salı gününe gitcem bakalım neler göreceğiz

Biz de bugün 4 haftalık olduk canım , aynı zamanlarda doğum yapıcaz inşallah Hayırlı olsun tekrardan , ben de salı gününe gitcem bakalım neler göreceğiz

test yaptinizmi hic
Adetime 4 gün kala yaptim ve malesef negatif cikti Simdi ise son 1 günüm diyebilirim.Ama ben de pko var ve hep düzensiz adetlerim. Daha bu ilk denememiz.O yüzden hemen olacagindan pek ümidim yok ama umut dünyasi iste.Ilk hamileligimde ilk seferde hamile kalmistim ve sadece gögüs hassasiyeti vardi.Normalde ben adet olmadan önce, oldugumda ya da olduktan sonra hicbir belirti yasamam.Bu yüzden hemen olabilir mi yine diye düsünmeye basladim.Adetlerim düzensiz oldugu icin 1 hafta ekstra beklemek istiyorum.Pozitif oldugunda hemen burada paylasacagim zaten :)

insallah hamile kalirsin benimde adetime son 10 gun kaldı benimde beyaz akintim var insallah gebeliktendir

Iyi akşamlar kızlar.. benim adetim e 8 gün var fakat 3 gündür inanılmaz bir göğüs ağrısı yaşıyorum geceleri daha çok artıyor zar zor yatıyorum.. her şeyi yormak istemiyorum aslında ama kasık ağrımda biraz fazla .. çok merak ediyorum ama belirtiler bu kadar erkende olmaz diye düşünüyorum

Benim de erken basladi agrilarim cnm.Bugün normalde adet olmam gerekir.Ama düzensiz oldugum icin birkac gün daha beklemeyi düsünüyorum.Eger benim de pozitif cikarsa testim,senin agrilarin da bundan dolayi olma ihtimali olabilir.Ama her insanda her hamilelikte belirtiler cok farkli olabiliyor.Adet tarihinizi beklemeniz cok daha dogru olabilir

Inşallah hamilesindir canım allah isteyen.herkese nasip etsin hayırlısıyla tabi .. yarın mı test yapmayı düşünüyorsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…