- 28 Aralık 2007
- 1.272
- 421
- 323
- 42
test yaptinizmi hicSlm kizlar.Uzun aradan sonra yine yazmak istedim.Ama en ufak şeyde bile bu sitede buluyorum kendimi :) Ben de esimle yumurtlama gününe denk getirerek iliskiye girdik. Sonraki günler belirtiler cikmaya basladi.Bacagima kramp girerek basladi.Sonra ani hareketlerde kasik agrisi ve karin sisligi.Ve su son 3 gündür gögüslerde sislik, hassasiyet ve damarlarimda belirginlik var.Dün de kahverengi bölge biraz büyümüs ve etrafinda sivilce gibi kücük noktaciklar olusmus.Tabiki yorgunluk ve koku hassasiyeti de var.Sizce hamilelik icin ümitlenmeli miyim? Yoksa psikolojik mi dir? Bu arada ilk cocugum olmayacak.4 yasinda ikiz kizlarim var. ♡ Kusura bakmayin cok uzun oldu.Cevaplariniz icin simdiden tesekkürler.Allah herkesin karnina saglikli ve hayirli evlatlar ile doldursun
Canım hayırlı olsun , tebrik ediyorum benim de ilk testlerim böyle çıkmıştı. Şimdi reglim 2 gün geçti İkimiz de hamişiz. Ben de pazartesi günü gitcem canım keseyi görürüz inşallah Haber vermeyi unutmaCanım
tebrik ederim bende cumartesi test yaptım ikinci çizgi silik çıktı bugün yaptım daha belirgindi şimdi kan verdim sonuç bekliyorum
Canım hayırlı olsun , tebrik ediyorum benim de ilk testlerim böyle çıkmıştı. Şimdi reglim 2 gün geçti İkimiz de hamişiz. Ben de pazartesi günü gitcem canım keseyi görürüz inşallah Haber vermeyi unutmaCanım
tebrik ederim bende cumartesi test yaptım ikinci çizgi silik çıktı bugün yaptım daha belirgindi şimdi kan verdim sonuç bekliyorum
Canim bugün 4 haftalik olduk haftaya, pazartesi günü doktor 7-10 gün sonra gel keseye bakip digeer kan tahlillerini yapalim dedi, haftaya persembe gidicem insallah hersey yolundadirCanım hayırlı olsun , tebrik ediyorum benim de ilk testlerim böyle çıkmıştı. Şimdi reglim 2 gün geçti İkimiz de hamişiz. Ben de pazartesi günü gitcem canım keseyi görürüz inşallah Haber vermeyi unutma
Biz de bugün 4 haftalık olduk canım , aynı zamanlarda yapıcaz inşallah Hayırlı olsun tekrardan , ben de salı gününe gitcem bakalım neler göreceğizCanim bugün 4 haftalik olduk haftaya, pazartesi günü doktor 7-10 gün sonra gel keseye bakip digeer kan tahlillerini yapalim dedi, haftaya persembe gidicem insallah hersey yolundadir
Biz de bugün 4 haftalık olduk canım , aynı zamanlarda doğum yapıcaz inşallah Hayırlı olsun tekrardan , ben de salı gününe gitcem bakalım neler göreceğizCanim bugün 4 haftalik olduk haftaya, pazartesi günü doktor 7-10 gün sonra gel keseye bakip digeer kan tahlillerini yapalim dedi, haftaya persembe gidicem insallah hersey yolundadir
evet canim hayirlisi olsun insallah :)Biz de bugün 4 haftalık olduk canım , aynı zamanlarda doğum yapıcaz inşallah Hayırlı olsun tekrardan , ben de salı gününe gitcem bakalım neler göreceğiz
Adetime 4 gün kala yaptim ve malesef negatif ciktitest yaptinizmi hic
insallah hamile kalirsin benimde adetime son 10 gun kaldı benimde beyaz akintim var insallah gebeliktendirAdetime 4 gün kala yaptim ve malesef negatif ciktiSimdi ise son 1 günüm diyebilirim.Ama ben de pko var ve hep düzensiz adetlerim. Daha bu ilk denememiz.O yüzden hemen olacagindan pek ümidim yok ama umut dünyasi iste.Ilk hamileligimde ilk seferde hamile kalmistim ve sadece gögüs hassasiyeti vardi.Normalde ben adet olmadan önce, oldugumda ya da olduktan sonra hicbir belirti yasamam.Bu yüzden hemen olabilir mi yine diye düsünmeye basladim.Adetlerim düzensiz oldugu icin 1 hafta ekstra beklemek istiyorum.Pozitif oldugunda hemen burada paylasacagim zaten :)
Insallah cnm.Allah gönlünüze göre versin.Ilk cocugunuz mu olacak eger hamile iseniz?insallah hamile kalirsin benimde adetime son 10 gun kaldı benimde beyaz akintim var insallah gebeliktendir
Benim de erken basladi agrilarim cnm.Bugün normalde adet olmam gerekir.Ama düzensiz oldugum icin birkac gün daha beklemeyi düsünüyorum.Eger benim de pozitif cikarsa testim,senin agrilarin da bundan dolayi olma ihtimali olabilir.Ama her insanda her hamilelikte belirtiler cok farkli olabiliyor.Adet tarihinizi beklemeniz cok daha dogru olabilirIyi akşamlar kızlar.. benim adetim e 8 gün var fakat 3 gündür inanılmaz bir göğüs ağrısı yaşıyorum geceleri daha çok artıyor zar zor yatıyorum.. her şeyi yormak istemiyorum aslında ama kasık ağrımda biraz fazla .. çok merak ediyorum ama belirtiler bu kadar erkende olmaz diye düşünüyorum
Insallah cnm.Allah gönlünüze göre versin.Ilk cocugunuz mu olacak eger hamile iseniz?[/QUOTE
ilk cocugum olacak insallh bu ay hamile klrim
Inşallah hamilesindir canım allah isteyen.herkese nasip etsin hayırlısıyla tabi .. yarın mı test yapmayı düşünüyorsun ?Benim de erken basladi agrilarim cnm.Bugün normalde adet olmam gerekir.Ama düzensiz oldugum icin birkac gün daha beklemeyi düsünüyorum.Eger benim de pozitif cikarsa testim,senin agrilarin da bundan dolayi olma ihtimali olabilir.Ama her insanda her hamilelikte belirtiler cok farkli olabiliyor.Adet tarihinizi beklemeniz cok daha dogru olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?