Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Inşallah hamilesindir canım allah isteyen.herkese nasip etsin hayırlısıyla tabi .. yarın mı test yapmayı düşünüyorsun ?
Amin insallah cnm.Valla bat 2 gün gecti simdilik gelen giden yok Test aldim ama yapmaya cesaret edemiyorum Belirtiler hala devam ediyor.Bir iki gün daha beklemeyi düsünüyorum cnm.Yapar yapmaz buraya yazacagim

kızlar adet oldum nasıl üzgünüm anlatamam
Umarim bir dahaki ay bebisin gelir cnm.Umudunu kaybetme ve stres yapma.Aklindan hamile kalmaliyim düsüncesini at.En ummadigin anda hamile oldugunu ögreneceksin inan.Ve tabiki Allahtan her zaman hayirli zamanda hayirli bir evlat iste.Senden de iyi haberler duymayi dört gözle bekleyecegim

Kizlar bu sabah test yaptim.Ve sonuc pozitifff :) Hamileyimm ♡ Ama doktora gidip testlerimi yaptirmak ve bebegimi görmek icin haftayi beklemem gerek Cok sabirsizlaniyorum, kac haftalik, saglikli miyiz diye Darisi sizlere arkadaslar..

Kizlar bu sabah test yaptim.Ve sonuc pozitifff :) Hamileyimm ♡ Ama doktora gidip testlerimi yaptirmak ve bebegimi görmek icin haftayi beklemem gerek Cok sabirsizlaniyorum, kac haftalik, saglikli miyiz diye Darisi sizlere arkadaslar..
Canım belirtilerin neydi. Bende 27 martta adet olmam gerekiyordu olmadım. Bazı şeyler var ama emin olamıyorum. Zorla bekliyorum test yapmamak için. Az daha geçsin iyice emin olayım diye. İnşallah pozitiftir

Benimde 1 düşüğüm oldu. Senin sebepleri nelerdi doktor bisi diyomuydu su veya bu sebeplerle diye. Bana bilgi verilmedi hep ben tahmin etmeye calistim ama kafayida yemek üzereyim artik. 1 yil oldu düsük yapali hala bebis yok

Canım belirtilerin neydi. Bende 27 martta adet olmam gerekiyordu olmadım. Bazı şeyler var ama emin olamıyorum. Zorla bekliyorum test yapmamak için. Az daha geçsin iyice emin olayım diye. İnşallah pozitiftir
Cnm normalde ben pkoluyum,adetlerim dogum kontrol hapi kullanmadigim sürece hep düzensizdir.Bu benim ikinci hamileligim.Ilk denememizdi ve bu yüzden hemen olacagini düsünmüyordum hic. Ama ilk kasik ve karin agrim vardi.Sonra gögüslerim evrim gecirmeye basladi.Sisti, hassaslasti,ve uclari agridi dokundukca.Hala da devam etmekte Bazi kokular biraz rahatsiz etti beni.Mide yanmam da vardi cok az.Tabi bunlari- gögüs hassasiyeti- disinda,hamilelige cok yormak istemedim.Psikolojik te olabilir diye.Bat tarihim de 3 gün gecikince hemen test yaptim.Iki cizgide kipkirmizi cikti Allahima cok sükür.Umarim siz de burada güzel haberler paylasirsiniz.Allah hayirlisini ve gönlünüzdekini nasip etsin insallah.Test yaptiktan sonra haberinizi bekliyorum.

hay
hayırlı olsun bize de dua etmeyi unutma

Aynı benm şuan yaşadıklarım. Sabah test yaptım. 2. Silik çıktı. Çıldırdım mutlulıktan. Özelde test yaptırdım kanda negatif çıktı ama inanmıyorm o sonuca. Her ay aynı marka testinden yapıyorum. Hiç 2. Çizgi çıkmamıştı. Sanıyesinde kırmızı belli oldu. Yarın devlete gidicem. Aynı göğüs uçlarım dokununca yara gbi. Midem ekşiyor yanıyor. Dua et bana test yanlış olsun yarın pozitif göreyim mübarek gün dua kapıları açık hemde hamilesin bende yarın mutlu çıkayım o hastaneden

merhaba arkadaşlar
dün adetim 5 gün gecikince test yaptırdım
bhcg 18.24
progesteron 2.8 çıktı doktor şüpheli dedi. progesteron sonra yükselir mi böyle bir durum yaşayan var mı acaba?

merhaba arkadaşlar
dün adetim 5 gün gecikince test yaptırdım
bhcg 18.24
progesteron 2.8 çıktı doktor şüpheli dedi. progesteron sonra yükselir mi böyle bir durum yaşayan var mı acaba?
Canım hamilesin ki sen. Progesteron yumurtlama hormonudur. Hcg gebelik. 2 gün sonra yeniden yaptır. Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın

Can'ım biz bugün bebeğimizin kesesini gördük Ama kendini göremedik , 10 gün sonra yine gitcez
Canım bende bugün gittim, kese 6 mm yolk sac ta var yüzük gibi ama bebişi bizde göremedik, herşey normal dedi sat a göre 5 haftalık ama doktor bu daha erken bi gebelik 4 hafta falan dedi bende 10 gün sonra bida gidecegim birde kan verdim diğer tahlillerimi yapacak kan grubumu falan sordu

Merhaba kızlar, uzun zamandır gebelikle olan bütün topikleri takip halindeyim. 2 yıllık evliyim son Bir yıllık korunmasız ilişki yaşıyorum bu ay çok ümitliyim ama yine hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. Yarın benim adet günüm ama 15 gün önce den belirteler vardı kasıklarıma giren iğne batması gibi bir ağrı göğüslerim aşırı şiş ve uçları dik şiddetli bir bel ağrısı ara ara mide yanması 10 gün önce betahcg 1,27 çıktı 4 gün önce tekrarladım 1,20 olmuş ama bunlar hep adetimden önce. Sizce gebe olma dururum var mıdır? Cevaplarını bekliyorum

selam kızlar bende 4 yıllık evlyım ve pkoluyum aynı zamanda hpotrıd hastasıyım.2 yıl once 37. haftalık gebelkte bebeğimi kaybettim 2 yıllk uğraştan sonra bu ay hamle olduğumu öğrendim ve oncek gebelğmle aynı tarihte insallah sağ salm kucağıma almayı nasp eder allahım.hiç üzülmeyin ve allaha hep dua edin verende o alanda

Yarin adet gününse beta hcg yi neden 10 gün önce yaptirdin? 15 gün önceden hissettiğin yumurtlama belirtileri büyük ihtimalle. Testi erken yaptirmissin ama yarinmis adet günün.yarin olmazsa birdaha yaptir testi

Allah sag salim kavustursun. Ne güzel hamilesin darisi basimiza insallah. Bende 1 yil önce düsuk yaptim korunmadik ama olmadi birtürlü ama benim prolaktin hormonum yüksekti 57. Düsürduk gecen ay ilacla.birde bende haşimato çikti. bu aydan umutluyum insallah dua et hamilelerin kabul olur derler kuzum...

Yarin adet gününse beta hcg yi neden 10 gün önce yaptirdin? 15 gün önceden hissettiğin yumurtlama belirtileri büyük ihtimalle. Testi erken yaptirmissin ama yarinmis adet günün.yarin olmazsa birdaha yaptir testi

Bu ay kalmayı çok istiyorum bu belirtileri gebeliğe yormalı mıyım?

Bu ay kalmayı çok istiyorum bu belirtileri gebeliğe yormalı mıyım?

Canım vajinal mi baktı karından mı gördü keseyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…