Keseyi gördüğü için kan tahlili yapmadı bana canım , bir hafta sonra gidince yapacakmış. Rabbim ömür verir inşallah bebişimize. Kalp atışlarını da duyarız inşallahCanım bende bugün gittim, kese 6 mm yolk sac ta var yüzük gibi ama bebişi bizde göremedik, herşey normal dedi sat a göre 5 haftalık ama doktor bu daha erken bi gebelik 4 hafta falan dedi bende 10 gün sonra bida gidecegim birde kan verdim diğer tahlillerimi yapacak kan grubumu falan sordu
Yok canim alakasi yokmus karindan ilk haftalarda cok iyi görüntü elde edilemiyormus cok arastirdim vajinalda sıkıntı yokmuşBenim karnımdan bakmıştı canım , vajinal baktırmamaya özen göster bence , bebeğin tutunma günleri olduğu için tehlikeli olabiliyormuş.
Hmm , doktor da öyle söylüyorsa sıkıntı yok tabi , bakalım neler göreceğizYok canim alakasi yokmus karindan ilk haftalarda cok iyi görüntü elde edilemiyormus cok arastirdim vajinalda sıkıntı yokmuş
Belirli gebelik belirtisi olabilir ama adwtinden 15 hün önce diyince yumurtlama belirtiside olabilir.bugün adet günündü bintest yap istersen. Bende cok istiyorum benimde 5 nisan. Bekliyorum..Bu ay kalmayı çok istiyorum bu belirtileri gebeliğe yormalı mıyım?
Belirli gebelik belirtisi olabilir ama adwtinden 15 hün önce diyince yumurtlama belirtiside olabilir.bugün adet günündü bintest yap istersen. Bende cok istiyorum benimde 5 nisan. Bekliyorum..
Benim malesef kan testim negatif çıktıVajinal baktı
Canim sen adetinden 15 gun once mi belirti yasadin? O zamanlar tam yumurtlama günü eger adetin duzensiz degilse. Yumurtlama olur olmaz hamile kalirsin ama belirtiler icin erken olmaz mi?Yapsam çıkar mı acaba? Olumsuz birşey daha duymak istemiyorum yaa
Meraba benimde nisan 5 bende bugün düsündüm test yaptirmayi ama ancak kan da cikar cikarsa. Beklemeye karar verdim. Bu arada bisi dikatimi cekti. Demissinki gecen aylarda test silik cikti ertesi gün negatifti ve agrili adet oldum. Kan testi yaptirmismiydin?kızlar merhaba ben de aranıza katılmak istiyorum bat nisan 4 te ve o gün tam 5 aylık evli olcaz 3 4 aydır bebiş için uğraşıyoruz. Geçen ay adetimden 2 gün önce silik çizgi gördüm ve ertesi sabah tekrarladım testi negatif gördm ve dğer sabah sancılı şekilde regl oldm. Bu aydan pek ümidim yok aslında çnkü ilişkimiz çok az oldu ama belittilerim var bat a 4 kaldı ve dün hafif kasık ağrım vardı iyi gelir Die duş aldım ve sonrasında göğüslerim şişti birden taş kesildi. Geceleri artan baş ağrısı, uykum varken uyuyamama ve midede yanmalar yaşıyorum. Sağ kasığımda hafif batma var ve göğsüm de özellikle sol tarafım koltuk altımdan ağrıyor resmen sağa sola dönerken inliyorm. Size sorm şu olcak misal bn bugün test yapsam negatif çıksa bunun yarın pozitif çıkma ihtimali kaçtır. Bu ay garip garip akıntılarım da oldu sarımsı beyazımsı sulu ama kokusuz bunlar ve 3 ü de değişik günlerde değişik zmnlarda oldu hamiş olabilir miyim sizce. Ve karnım da baya şiş ama kilomda değişiklik yok yani adet zmnı ödem kaynaklı kiloda artış olur ya o şuan yok bnde uzun oldu okuyanlara tskler
hayır canım hiç fırsatım olmadı kan testi yaptırmaya.. Qma yüksek ihtimal test bozuktu çünkü akşam silik çıkıp sabah negatif çıkması garip değil mi?.. Ve ben yaptım bugün negatif zaten umudum da yok bu ay doğru düzgün ilişki olmadı ki çocuk olsun...Meraba benimde nisan 5 bende bugün düsündüm test yaptirmayi ama ancak kan da cikar cikarsa. Beklemeye karar verdim. Bu arada bisi dikatimi cekti. Demissinki gecen aylarda test silik cikti ertesi gün negatifti ve agrili adet oldum. Kan testi yaptirmismiydin?
Can'ım bazı kadınlarınki geç belli olurmuş. İstersen adet gününün gelmesini bekle , ümitsiz olma belirtilerin gebelik belirtilerine benziyor çünkühayır canım hiç fırsatım olmadı kan testi yaptırmaya.. Qma yüksek ihtimal test bozuktu çünkü akşam silik çıkıp sabah negatif çıkması garip değil mi?.. Ve ben yaptım bugün negatif zaten umudum da yok bu ay doğru düzgün ilişki olmadı ki çocuk olsun...
Hiçmi hiç umudum yok canım ya eğer bebiş olursa büyük sürpriz olcak bana, bu ve bunun gibi belirtileri çok yaşadım yumurtlama günümden başlıyordu resmen göğüs şişmesi kasık bel ağrısı... Şimdi önceki adetimde 1 gün öncesine kadar 0 belirti vardı. 1 gün önce yüzümü sivilce bastı ve adet oldum . Bu sefer de 5 gün önce geldi belirti denilen şeyler ama umut eksilerde. İstiyo muyum evet istiyorum ama işte umut yok..Can'ım bazı kadınlarınki geç belli olurmuş. İstersen adet gününün gelmesini bekle , ümitsiz olma belirtilerin gebelik belirtilerine benziyor çünkü
Hmm sürpriz gelebilir bence ☺ Rabbim hayırlı bir zamanda nasip eder inşallahHiçmi hiç umudum yok canım ya eğer bebiş olursa büyük sürpriz olcak bana, bu ve bunun gibi belirtileri çok yaşadım yumurtlama günümden başlıyordu resmen göğüs şişmesi kasık bel ağrısı... Şimdi önceki adetimde 1 gün öncesine kadar 0 belirti vardı. 1 gün önce yüzümü sivilce bastı ve adet oldum . Bu sefer de 5 gün önce geldi belirti denilen şeyler ama umut eksilerde. İstiyo muyum evet istiyorum ama işte umut yok..O zamanla bu zaman arasındaki tek fark adetime yakın oluşan ödem. Normalde 52 kg adet dönemi gelince ödemle 53 54 buluyorum. Bu ara iyi de yediğimi düşünüyordum ama kilo 52 de sabit..
Adet öncesi ağrıların olmuyorsa olabilirsin tatlım , başka belirtilerin var mj ?Selam lütfen yardım edin ben bu ay klomen kullandım doktor yumurtlama büyümüş çatmak üzere dedi ilişkiye girin dedi adetime beş gün var dün akşam sağ kasıgımda ağrı vardı çok sizce hamile olabilir miyim
Adet öncesi ağrıların olmuyorsa olabilirsin tatlım , başka belirtilerin var mj ?Selam lütfen yardım edin ben bu ay klomen kullandım doktor yumurtlama büyümüş çatmak üzere dedi ilişkiye girin dedi adetime beş gün var dün akşam sağ kasıgımda ağrı vardı çok sizce hamile olabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?