Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Merhaba arkadaşlar yaeni gördüm konuyu benimde normalde adet belirtilerim göysüm 1 hafta öncesinden baslardi agarmaya şişerdibelim kuyruk sokumum çok agarır gecen bu zamanlar başladik denemeye malesef hüsran bu ayda adetim 2 gün gecti bugun 3. Gün gelmedi test aldim ama korkuyom tek cizgi görür diye yapamiyorum bekliyom goğüs agrım hiç yok ama belim kopucak derece çok ahriyo sağ boşluğum kasigimda agri oluyo iliskiden sonra çok ağardi gecen sene mart ayinda basladik nisanda hic adet gormedim piskolojik dendi buda oyle biseymidir acaba beynim bana yine oyunmu oynuyo diyorum

Yok artık kasıgımda ağrımımıyor ara sıra adetime beş gün var sizce teste çıkarmı

Slm. Bu gün çatlatma ignemin 19. Günü takvime göre 2 gün sonra adet olmam gerekiyor. Araştırmama görevde iğneden 14-15 gün sonra adet olunması gerekiyormuş. 7-8 gündür göğüs ağrısı ve korkunç idrar çıkışlarıyla uğraşıyorum. Çok yiyorum. İdrar testi aldım ama yapmadım. Sizde yapsam çıkar mı yoksa 2 gün daha beklemeli miyim? Benim gibi olan varmı hiç adet belirtim yok sadece ani hareketlerde kısa süreli sancı geliyor. Yardım edin..

ARKADAŞlar merhaba yumurtla dönemi öncesi sonrası ilişkiye girdik hep eşimle8 gün sonraya hastalanıcam ama su sıralar agzımın tadı yok ne yersem yiyim ve sabah saatlerinde su sıralar canım hep tarlı istiyo yiyorumda aksama dogruda sürekli ekşi seyler canım istiyo sürekli uyumak istiyorum dinlenmek istiyorum belimin agrısıyla ıkı gün önce uyandım hala bel agrısı var ara sra kasık agrısıda oluyo bunları yasayan varmı ve bacaklarımı sürekli uzakmak istiyorum agrıyo

Merhaba
5-6 aydır hamile kalmak için uğraşıyoruz uygulama üzerinden yumurtlama günlerimi takip ediyoruz bir iki ay önce adetimden 4-5 gün önce şüpeli ilişkiden 10 gün sonra kırımızı renkte lekelenmem oldu bir iki gün geldi gelmedi sonrasında günüm geldiğinde adet oldum ertesi ay adetten bir gün önce belirtim oldu yine günümde adet oldum normalde hep adet olmadan bir gün önce kırmızıya yakın belirti olur.Geçtiğimiz ay 10 mart tarihinde adet oldum adrtimden birgün önce belirti olmuştu.Mart ayında 18,21,25 ve 26 sında ilişkiye girdik.Bugün çok çok açık pembe bir damle geldi adetim genelde 30 günde bir olur.Bu ay göğüslerimde hassasiyet ağrı da hissettim baş ağrım da oldu sırt ağrım oldu son günlerde de miğdem hafif bulanır gibi oluyodu ben de heveslenmiştim bugün böyle bir lekelenme geldi adetimin günü pazartesi.Sizce hamile olma ihtimalim var mı,yerleşme kanaması olabilir mi?İdrar testi yapsam çıkar mı? Çok istiyorum hastalanıcam diye çok üzülüyorum

reglden 3-4 gün öncee yaşadıysanız bunu yerleşmedir.bende de beklediğim reglden 3 gün önce olmuştu regllerim çok düzenli olduğu için şüphelenip kan testi yaptımıştım 164 lü bir değerle gebeliğii öğrenmiştim

İnşallah hamileyimdir bugün de sadece sabah kalktığımda çok açık pembe bir nokta gelmişti sonra bu saate kdr hiç gelmedi pembelik ama leke gibi bir akıntım var dün gece de içim üşüdü ama sanki ateşim var gibi sıcaktı vücudum bakalım pazartesiye kdr bekliycem çalıştığım için kan testi yaptıramadım.Bir de bir seferinde daha böyle olmuştu sonra adet görmüştüm üzülmüştüm.Sanırım tam yumurtlama gününde birlikte olunca yaşıyorum bunu

Arkadaşlar merhaba ben adetim 3 gün gecikince test yaptım negatif çıktı, bugün gecikmenin 5. günü. Ama sık idrara çıkıyorum. Normalde günde 2 bilemedin 3 kere idrara çıkan ben 2 saatte 3 kere gitmeye başladım. Kasıklarda batma oluyor 1 haftadır falan. Ayrıca akıntı da arttı. Bildiğiniz adetim geldi sanıyorum sürekli akıntı nedeniyle hep. Son olarak da ben adet olmadan tam 1 hafta önce bel ağrısı yaşarım ama bu ay yaşamadım. Ne yapsam bilemedim.

Kan testi yap tatlım, kesin sonuç

Selam lütfen cevap dün cuma günü adet olmam gerrkti olmadım progesteron salı bitiyor sizce ondanmı olmadım

Merhaba arkadaslar bende belirtilerimi yazmak istedim belki yardimci olur. Once konduramadim adet belirtisidir diye es gectim ama 3 gun gecince dayanamayip kan testi yaptirdim direk cok sukur beta hcg 1998.47 cikti. İsteyen herkese nasip olsun. Surekli kasiklarimda sanci vardi gece bile uykudan uyandiriyodu. Gogus ucumdaki halkalar sanci arttigi zamanlarda genisliyodu takip ettim. Midemde hassasiyet oldu bulanti degil ama normalin disinda ne yesem agri yanma, tansiyon dusuklugu bas donmesi, atesim normalde 36.5 dir 37 cikiyodu. Akintim olmadi, sık idrara cikma vardi ama cok su ictigim icin zaten cok cikiyodum belirtiden saymadim onu. Birde bi sabah agzimda sutlac tadiyla uyandim yemisimde tadi damagimda kalmis gibi. Cok uzun oldu herkesin gonlune gore versin allah insallah

Benimde 1 düşüğüm oldu. Senin sebepleri nelerdi doktor bisi diyomuydu su veya bu sebeplerle diye. Bana bilgi verilmedi hep ben tahmin etmeye calistim ama kafayida yemek üzereyim artik. 1 yil oldu düsük yapali hala bebis yok
Canım kusura bakma anca gördüm mesajını yok bana da bişey diyen olmadı doktor doktor gezdim hatta rahim filmi cektirdim hepsi temiz çıktı düşükten ve rahim fikminden sonra adet düzensizliğim başladı tek dedikleri stres Hala beklemedeyim ...

Gorebilen varmi

Eklentiler

• Screenshot_2017-04-11-21-03-06.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 102
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…