Veren de Allah alan da.. Ama işte.. Umut hiç yok.. Umarım dediğin gibi olur canım ilk burda sana yazarım herhal kocişimden sonraHmm sürpriz gelebilir bence ☺ Rabbim hayırlı bir zamanda nasip eder inşallah
reglden 3-4 gün öncee yaşadıysanız bunu yerleşmedir.bende de beklediğim reglden 3 gün önce olmuştu regllerim çok düzenli olduğu için şüphelenip kan testi yaptımıştım 164 lü bir değerle gebeliğii öğrenmiştimMerhaba
5-6 aydır hamile kalmak için uğraşıyoruz uygulama üzerinden yumurtlama günlerimi takip ediyoruz bir iki ay önce adetimden 4-5 gün önce şüpeli ilişkiden 10 gün sonra kırımızı renkte lekelenmem oldu bir iki gün geldi gelmedi sonrasında günüm geldiğinde adet oldum ertesi ay adetten bir gün önce belirtim oldu yine günümde adet oldum normalde hep adet olmadan bir gün önce kırmızıya yakın belirti olur.Geçtiğimiz ay 10 mart tarihinde adet oldum adrtimden birgün önce belirti olmuştu.Mart ayında 18,21,25 ve 26 sında ilişkiye girdik.Bugün çok çok açık pembe bir damle geldi adetim genelde 30 günde bir olur.Bu ay göğüslerimde hassasiyet ağrı da hissettim baş ağrım da oldu sırt ağrım oldu son günlerde de miğdem hafif bulanır gibi oluyodu ben de heveslenmiştim bugün böyle bir lekelenme geldi adetimin günü pazartesi.Sizce hamile olma ihtimalim var mı,yerleşme kanaması olabilir mi?İdrar testi yapsam çıkar mı? Çok istiyorum hastalanıcam diye çok üzülüyorum
İnşallah hamileyimdir bugün de sadece sabah kalktığımda çok açık pembe bir nokta gelmişti sonra bu saate kdr hiç gelmedi pembelik ama leke gibi bir akıntım var dün gece de içim üşüdü ama sanki ateşim var gibi sıcaktı vücudum bakalım pazartesiye kdr bekliycem çalıştığım için kan testi yaptıramadım.Bir de bir seferinde daha böyle olmuştu sonra adet görmüştüm üzülmüştüm.Sanırım tam yumurtlama gününde birlikte olunca yaşıyorum bunureglden 3-4 gün öncee yaşadıysanız bunu yerleşmedir.bende de beklediğim reglden 3 gün önce olmuştu regllerim çok düzenli olduğu için şüphelenip kan testi yaptımıştım 164 lü bir değerle gebeliğii öğrenmiştim
Arkadaşlar merhaba ben adetim 3 gün gecikince test yaptım negatif çıktı, bugün gecikmenin 5. günü. Ama sık idrara çıkıyorum. Normalde günde 2 bilemedin 3 kere idrara çıkan ben 2 saatte 3 kere gitmeye başladım. Kasıklarda batma oluyor 1 haftadır falan. Ayrıca akıntı da arttı. Bildiğiniz adetim geldi sanıyorum sürekli akıntı nedeniyle hep. Son olarak da ben adet olmadan tam 1 hafta önce bel ağrısı yaşarım ama bu ay yaşamadım. Ne yapsam bilemedim.
Canım kusura bakma anca gördüm mesajını yok bana da bişey diyen olmadı doktor doktor gezdim hatta rahim filmi cektirdim hepsi temiz çıktı düşükten ve rahim fikminden sonra adet düzensizliğim başladı tek dedikleri stres Hala beklemedeyim ...Benimde 1 düşüğüm oldu. Senin sebepleri nelerdi doktor bisi diyomuydu su veya bu sebeplerle diye. Bana bilgi verilmedi hep ben tahmin etmeye calistim ama kafayida yemek üzereyim artik. 1 yil oldu düsük yapali hala bebis yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?