Adet baslama tarihinden 14 gun öncesi yumurtlama günü olur. Yumurtlama olunca ayni yumurta aki gibi akintin olur. Ve kasiklarda agriya da sebep olabilir.Çocuk düşünmüyorum sadece ilk adetime göre 19.gün ilişkiye girdim son adetime göre 10.gün ilişkiye girdim sizce hamile kalma olayım olurmu daha 2 gün oldu olay olalı ve ben adetimi neye göre hesaplıcam ilk adete göremi son adete göremi ilacı bıraktığmz için gördüğüm adettede yumurttalam oluyormu sonuçta 1 hafta arayla 2.adetimi oldum bilemiyorum bi belirtim yok kasığımda batma var ara ara okadar
akıntı olayı olmuyor herzaman olsada az olur buarada ilk adetime göre adetimin 19.günü ilişki oldu diğer adetime göre adetimin 10.günü ilişki yani ilkinde yumurtalamamı geçt diğernde 3 gün falan vardı yumurtlamama ama herkes 14.gün yumurtlamıypr bu ortalama bi tahmin benim ilk hamileliğimde yumurtlamam adetim bitince 1.haftaydı çünkü 2.hafta hamile olduğumu kendimce anladımAdet baslama tarihinden 14 gun öncesi yumurtlama günü olur. Yumurtlama olunca ayni yumurta aki gibi akintin olur. Ve kasiklarda agriya da sebep olabilir.
Adete 10 gun kala iliski yasadiysan hamile kalma olasiligin az diye düşünüyorum.
Duzeniz adetlerde yumurtlama farkli olabilir belki bilemiyorum. Bu arada sperm vucutta 3 ila 5 gun arasi yasar. Ona gore hesaplaman gerek.Yok cnm bende
akıntı olayı olmuyor herzaman olsada az olur buarada ilk adetime göre adetimin 19.günü ilişki oldu diğer adetime göre adetimin 10.günü ilişki yani ilkinde yumurtalamamı geçt diğernde 3 gün falan vardı yumurtlamama ama herkes 14.gün yumurtlamıypr bu ortalama bi tahmin benim ilk hamileliğimde yumurtlamam adetim bitince 1.haftaydı çünkü 2.hafta hamile olduğumu kendimce anladım
Benimde ondan kafam karışık ama doğum kontrol hapı attığın zamanlarda korur ben bıraktıkdan 15 gün sonra ilişki oldu korıyuculuğu kalmamıştır ve eğer 2.adetimdee yumurtlama olduysaa spermin korıyuculuğu ile birlikte yumurtlamama denk geliyor 3 yaşında oğlum var ve şuan bebek düşünmüyorum ama ne bileyim kasığımda sancı var yüzümde yanma dün tüm gün baş ağrım oldu ki ilk gebeliğimi baş ağrımdan anladım offff hAyırlısı inşDuzeniz adetlerde yumurtlama farkli olabilir belki bilemiyorum. Bu arada sperm vucutta 3 ila 5 gun arasi yasar. Ona gore hesaplaman gerek.
Senin kontrol hapi isi karıştırmış.
Sabrederek ogreneceksin baska care yok. Ama nedense hamilesin gibi gelmedi bana. Dogum kontrol hapi biraktiktan 3 ay sonra cocuk olabilir diuorlar çünkü. Bu ihtimali de unutma.Benimde ondan kafam karışık ama doğum kontrol hapı attığın zamanlarda korur ben bıraktıkdan 15 gün sonra ilişki oldu korıyuculuğu kalmamıştır ve eğer 2.adetimdee yumurtlama olduysaa spermin korıyuculuğu ile birlikte yumurtlamama denk geliyor 3 yaşında oğlum var ve şuan bebek düşünmüyorum ama ne bileyim kasığımda sancı var yüzümde yanma dün tüm gün baş ağrım oldu ki ilk gebeliğimi baş ağrımdan anladım offff hAyırlısı inş
İnşallah öyledir ama ben ilk gebeliğimden önce 1 yıl doğum kontrol hapı kullandım bıraktıktan 2 ay sonra 4 haftalık gebeydim erken hamile oldum yani ama bencede hamiledeğilimdir yaa bukadarıda zor dek gelir die ümit ediyorum allah isteyen arkadaşlara versin inşSabrederek ogreneceksin baska care yok. Ama nedense hamilesin gibi gelmedi bana. Dogum kontrol hapi biraktiktan 3 ay sonra cocuk olabilir diuorlar çünkü. Bu ihtimali de unutma.
Hayirlisi olsun varsa da üzülme. Nasip bu isler.
insallah hayırlısı ıle allahım sızede nasıp eder dualarım butun isteyenlere tsh ı uygun düzeye düşürünce oluyor geneldeAllah sag salim kavustursun. Ne güzel hamilesin darisi basimiza insallah. Bende 1 yil önce düsuk yaptim korunmadik ama olmadi birtürlü ama benim prolaktin hormonum yüksekti 57. Düsürduk gecen ay ilacla.birde bende haşimato çikti. bu aydan umutluyum insallah dua et hamilelerin kabul olur derler kuzum...
Hamile olma ihtimalin yüksek canımArkadaslar merhaba. Yeni katildim araniza. Benimde suphelerim war. 3 senelik evliyim ve hic korunmadan bekledik ama olmadi esimdede bendede bi sorun yok. Ama bu ay adetimden bir hafta once cok siddetli bi kasik agrisiyla adet olsum. Adette deil aslinda bi pihti geldi ve sonrasi kahverengi leke bi kac damla 3 gun devam etti ve kasik agrilarim hala devam ediyo midem bulantim ve goguslerimde agrida var. Test yapmaya korkuyorm yine husran olcak die yardimci olursaniz sevinirim
Canimm güzel haberlerini bekliyoruz. Ins allah hepimize hayirli sağlıklı evlatlar nasip ederHamile olma ihtimalin yüksek canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?