Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Kızlar yardım lütfen bi sorum olacaktı ben 3 yıldır doğum kontrol hapı kullanıyorum adetime 7 gün ara verdim 22 martta adet oldum 8.günü 25 martta ilacdan 1 tane attım sonra ilacı bırakmaya karar verdim migrenim çok tutuyor die ilacı bi gün attım diye tam tarihi hatırlamıyorum 31 mart olabili tekrar adet oldum bu arada ilaca hiç başlamadım 9 nisanda eşimle birlikte olduk ancak kondom yırtılmış sanırım sperm vardı bende şimdi size sorum ben son gördüğüm adet az sürdü 3 gün falan ve yoğun değildi ben adetimi işk adet ime göremi hesaplıcam son adete göremi sizce yumurtlama olayı olmuşmudur yani hamile olma ihtimalim varmı

Çocuk düşünmüyorum sadece ilk adetime göre 19.gün ilişkiye girdim son adetime göre 10.gün ilişkiye girdim sizce hamile kalma olayım olurmu daha 2 gün oldu olay olalı ve ben adetimi neye göre hesaplıcam ilk adete göremi son adete göremi ilacı bıraktığmz için gördüğüm adettede yumurttalam oluyormu sonuçta 1 hafta arayla 2.adetimi oldum bilemiyorum bi belirtim yok kasığımda batma var ara ara okadar

Adet baslama tarihinden 14 gun öncesi yumurtlama günü olur. Yumurtlama olunca ayni yumurta aki gibi akintin olur. Ve kasiklarda agriya da sebep olabilir.
Adete 10 gun kala iliski yasadiysan hamile kalma olasiligin az diye düşünüyorum.

Yok cnm bende
akıntı olayı olmuyor herzaman olsada az olur buarada ilk adetime göre adetimin 19.günü ilişki oldu diğer adetime göre adetimin 10.günü ilişki yani ilkinde yumurtalamamı geçt diğernde 3 gün falan vardı yumurtlamama ama herkes 14.gün yumurtlamıypr bu ortalama bi tahmin benim ilk hamileliğimde yumurtlamam adetim bitince 1.haftaydı çünkü 2.hafta hamile olduğumu kendimce anladım

Merak ettğim diane 35 1 gün attım ya ilacı bıraktığım için tekrardan adet oldum ya ozaman yumurtlama olayı olurmu sizce yoksa hamile olma ihtimalim var çünkü

Merak ettğim diane 35 1 gün attım ya ilacı bıraktığım için tekrardan adet oldum ya ozaman yumurtlama olayı olurmu sizce yoksa hamile olma ihtimalim var çünkü

Duzeniz adetlerde yumurtlama farkli olabilir belki bilemiyorum. Bu arada sperm vucutta 3 ila 5 gun arasi yasar. Ona gore hesaplaman gerek.
Senin kontrol hapi isi karıştırmış.

Duzeniz adetlerde yumurtlama farkli olabilir belki bilemiyorum. Bu arada sperm vucutta 3 ila 5 gun arasi yasar. Ona gore hesaplaman gerek.
Senin kontrol hapi isi karıştırmış.
Benimde ondan kafam karışık ama doğum kontrol hapı attığın zamanlarda korur ben bıraktıkdan 15 gün sonra ilişki oldu korıyuculuğu kalmamıştır ve eğer 2.adetimdee yumurtlama olduysaa spermin korıyuculuğu ile birlikte yumurtlamama denk geliyor 3 yaşında oğlum var ve şuan bebek düşünmüyorum ama ne bileyim kasığımda sancı var yüzümde yanma dün tüm gün baş ağrım oldu ki ilk gebeliğimi baş ağrımdan anladım offff hAyırlısı inş

Sabrederek ogreneceksin baska care yok. Ama nedense hamilesin gibi gelmedi bana. Dogum kontrol hapi biraktiktan 3 ay sonra cocuk olabilir diuorlar çünkü. Bu ihtimali de unutma.
Hayirlisi olsun varsa da üzülme. Nasip bu isler.

Sabrederek ogreneceksin baska care yok. Ama nedense hamilesin gibi gelmedi bana. Dogum kontrol hapi biraktiktan 3 ay sonra cocuk olabilir diuorlar çünkü. Bu ihtimali de unutma.
Hayirlisi olsun varsa da üzülme. Nasip bu isler.
İnşallah öyledir ama ben ilk gebeliğimden önce 1 yıl doğum kontrol hapı kullandım bıraktıktan 2 ay sonra 4 haftalık gebeydim erken hamile oldum yani ama bencede hamiledeğilimdir yaa bukadarıda zor dek gelir die ümit ediyorum allah isteyen arkadaşlara versin inş

Buarada erken hamilelik belirtisinin biride benden gelsin hamileliğiniz çok yeniyse ve hamile oldunuzuu bilmeden tekrar girdiğiniz ilişki esnasında vajinada hafif yanma ve değişik kokulu akıntı varsa hamilesinizdir bende öyle olmuştu tabi bunu eşim anladı o bana sen hamilesin sende hiç böyle koku olmazdı dedi gerçekten hamileymişim

insallah hayırlısı ıle allahım sızede nasıp eder dualarım butun isteyenlere tsh ı uygun düzeye düşürünce oluyor genelde

Arkadaslar merhaba. Yeni katildim araniza. Benimde suphelerim war. 3 senelik evliyim ve hic korunmadan bekledik ama olmadi esimdede bendede bi sorun yok. Ama bu ay adetimden bir hafta once cok siddetli bi kasik agrisiyla adet olsum. Adette deil aslinda bi pihti geldi ve sonrasi kahverengi leke bi kac damla 3 gun devam etti ve kasik agrilarim hala devam ediyo midem bulantim ve goguslerimde agrida var. Test yapmaya korkuyorm yine husran olcak die yardimci olursaniz sevinirim

Hamile olma ihtimalin yüksek canım

Insallah canm insallah o kadr dua ediyrm ki Rabbim isteyen herkeze saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah

Ben yeni ahanda su an üye oldumm..şu ana kadar üye degildim.hep okuyordum hamilelik belirtilerini. 7 aydır korunmuyoruz.ama olmadı. Gelecek hafta artık doktora gideceğim..dua bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…