Selam cnm anlamadım doğum kontrol hapı kullanırkenmi hamile oldun tam anlayamadımMeraba kızlar. Daha adet olmama 20 gün olmasına rağmen ( adet arasi 40 gün sürüyor.kontrol hapı kullanmıştım o arayı uzattı işime geldi :) ) yumurtalıklarım çok agriyodu ve goguslerimdeki agri inanilmazdı. İdrar testi yaptım pozitif çıktı. 3 gün sonra kan testi yaptım. Şuan 5 haftalık gebeyim. Yumurtliklarim hala agriyor. Arastirdim genelde oluyormuş. Bendeki belirtiler bunlardı. Sizi seviyorum :*
Yok canım öyle değil.Ben 2 yıllık evliyim. Geçen sene düğünden 1 ay önce kullandım ki adet düğün gününe denk gelmesin diye. Adeti geciktiriyomus diye duymuştum. Toplamda İki ay kullandım bıraktım. Üzerinden bir buçuk sene onun. 40 günde bir adet olmamın sebebini yazdım orda. Doğum kontrol hapı 40 günde bir adet olmamı sağladı. İki adetin arası çok açıldı. Onu anlatmak istemiştim canımSelam cnm anlamadım doğum kontrol hapı kullanırkenmi hamile oldun tam anlayamadım
Inşallah hamilesindir canim, kandan bektir benceKKızlar adet olsam bugun 3.gun olacaktı ama olmadım dunle evel gun test yaptim negatif yıne de gebelik olabilir mi sizce
Inşallah insallahh canim ya.. Çok istiyorum hayirli evle..esim cocukları cok seviyor.bir buçuk yildir evliyim.keske hic korunmasaydım diyorum..ailem her ay sordu bu zamana kadar..artik adımı çocuğu olmuyor a cikardilarInsallah hayirli haberleri sizdende aliriz canim Allahim kucagimizi bos birakmasin
Hayatım net değil gibi geldi banaTestım bu degerinde hİÇ bsy yok var mı sizce bır gun gece yaptığım bu
Gerçi ben gebelik testini cok yapmadığım icin tecrübem az..benim adet günü hic geçmedi hep ya once ya da gününde olur..baska bir tane varsa evde onda dene istersen canimHayatım net değil gibi geldi bana
Canim bu test bozuk çıkmış. Bir de aksam yapilan testler yaniltabiliyorTestım bu degerinde hİÇ bsy yok var mı sizce bır gun gece yaptığım bu
Güzel haber bekliyoruz insallah..benim bel ağrılarım oluştu bu sabah..icimd ebi kıpırtı hamile olabilirim belki diye..cuma günü adet günüm birbirimize dua edelimAAnladım beklıcm artik bir kaç gün
Allah gönlüne göre versin inşallah ben daha 2 aydır istiyorum allah fazla bekletmesın olacak gibi oluyorum arada sızlama oluyor karnımda belimde oldum diyorum yok bugun 4.günGüzel haber bekliyoruz insallah..benim bel ağrılarım oluştu bu sabah..icimd ebi kıpırtı hamile olabilirim belki diye..cuma günü adet günüm birbirimize dua edelim
Ben dayanamadım bel agrim artmaya basladi diye gebelik testi yaptım 5 gün kala..negatif cikti.neyse ıns sen hamilesindir..hayirlisi artık zaten gelecek ay icin kadın doğumdan randevu aldim.tedaviye baslarimAllah gönlüne göre versin inşallah ben daha 2 aydır istiyorum allah fazla bekletmesın olacak gibi oluyorum arada sızlama oluyor karnımda belimde oldum diyorum yok bugun 4.gün
Yok canim benim sadece yoğun surekli bel agrım var.. bel ağrımdan önce ara ara alt karinda agri mevcut..baska da bir belirdim yok.gerci her ay bir başka belirti verdi vücudum bana..ama hepsi de boşsssssGöğüs uclarinda agri kasik da agri oluyor bel agrisi oluyor cisinde koku oluyor bariz belli ediyor akintin artiyor genelde bunlar oluşuyor sonradan kese büyüdükçe bel kasik agrisi hafiften sabah erken uyandiginca mide bulantilari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?