Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Ayrıca bu ay sağ kasığımda noktasal ağrı mevcut.umutlanmak istemiyorum..vucudun her ay beni kandirdi. Bana hep oyun oynadi. Tüm gebelik belirtilerini yaşadım her ay..yani umudum yok bu ay .âdet olduğum gbi doktora gideceğim insallah

Insallah hayirli haberleri sizdende aliriz canim Allahim kucagimizi bos birakmasin

Meraba kızlar. Daha adet olmama 20 gün olmasına rağmen ( adet arasi 40 gün sürüyor.kontrol hapı kullanmıştım o arayı uzattı işime geldi :) ) yumurtalıklarım çok agriyodu ve goguslerimdeki agri inanilmazdı. İdrar testi yaptım pozitif çıktı. 3 gün sonra kan testi yaptım. Şuan 5 haftalık gebeyim. Yumurtliklarim hala agriyor. Arastirdim genelde oluyormuş. Bendeki belirtiler bunlardı. Sizi seviyorum :*

Selam cnm anlamadım doğum kontrol hapı kullanırkenmi hamile oldun tam anlayamadım

Selam cnm anlamadım doğum kontrol hapı kullanırkenmi hamile oldun tam anlayamadım
Yok canım öyle değil.Ben 2 yıllık evliyim. Geçen sene düğünden 1 ay önce kullandım ki adet düğün gününe denk gelmesin diye. Adeti geciktiriyomus diye duymuştum. Toplamda İki ay kullandım bıraktım. Üzerinden bir buçuk sene onun. 40 günde bir adet olmamın sebebini yazdım orda. Doğum kontrol hapı 40 günde bir adet olmamı sağladı. İki adetin arası çok açıldı. Onu anlatmak istemiştim canım

KKızlar adet olsam bugun 3.gun olacaktı ama olmadım dunle evel gun test yaptim negatif yıne de gebelik olabilir mi sizce

Insallah hayirli haberleri sizdende aliriz canim Allahim kucagimizi bos birakmasin
Inşallah insallahh canim ya.. Çok istiyorum hayirli evle..esim cocukları cok seviyor.bir buçuk yildir evliyim.keske hic korunmasaydım diyorum..ailem her ay sordu bu zamana kadar..artik adımı çocuğu olmuyor a cikardilar

Testım bu degerinde hİÇ bsy yok var mı sizce bır gun gece yaptığım bu

Eklentiler

• JPEG_20170416_072906_-945905268.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 110
Güzel haber bekliyoruz insallah..benim bel ağrılarım oluştu bu sabah..icimd ebi kıpırtı hamile olabilirim belki diye..cuma günü adet günüm birbirimize dua edelim
Allah gönlüne göre versin inşallah ben daha 2 aydır istiyorum allah fazla bekletmesın olacak gibi oluyorum arada sızlama oluyor karnımda belimde oldum diyorum yok bugun 4.gün

Allah gönlüne göre versin inşallah ben daha 2 aydır istiyorum allah fazla bekletmesın olacak gibi oluyorum arada sızlama oluyor karnımda belimde oldum diyorum yok bugun 4.gün
Ben dayanamadım bel agrim artmaya basladi diye gebelik testi yaptım 5 gün kala..negatif cikti.neyse ıns sen hamilesindir..hayirlisi artık zaten gelecek ay icin kadın doğumdan randevu aldim.tedaviye baslarim

Göğüs uclarinda agri kasik da agri oluyor bel agrisi oluyor cisinde koku oluyor bariz belli ediyor akintin artiyor genelde bunlar oluşuyor sonradan kese büyüdükçe bel kasik agrisi hafiften sabah erken uyandiginca mide bulantilari

Göğüs uclarinda agri kasik da agri oluyor bel agrisi oluyor cisinde koku oluyor bariz belli ediyor akintin artiyor genelde bunlar oluşuyor sonradan kese büyüdükçe bel kasik agrisi hafiften sabah erken uyandiginca mide bulantilari

Yok canim benim sadece yoğun surekli bel agrım var.. bel ağrımdan önce ara ara alt karinda agri mevcut..baska da bir belirdim yok.gerci her ay bir başka belirti verdi vücudum bana..ama hepsi de boşsssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…