Delal sizin çocuğunuz var mi ?Yok canim benim sadece yoğun surekli bel agrım var.. bel ağrımdan önce ara ara alt karinda agri mevcut..baska da bir belirdim yok.gerci her ay bir başka belirti verdi vücudum bana..ama hepsi de boşsssss
Maşallah ne kadar güzel...allah hayirli sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin..hamilesun senim duan kabul olir ban dua edebilir msin?? Acaba erken mi oldu test ..daha 5 gün var ..ay ne kadar da güzel kandırıyorum ben kendimi6 haftalik hamileyim evet
Canım daha bes gun varmıs umudunu kaybetme cıkması mucize olur varsa bıleBen dayanamadım bel agrim artmaya basladi diye gebelik testi yaptım 5 gün kala..negatif cikti.neyse ıns sen hamilesindir..hayirlisi artık zaten gelecek ay icin kadın doğumdan randevu aldim.tedaviye baslarim
Bunlar adet donemindede oldugu icin can sıkıyoGöğüs uclarinda agri kasik da agri oluyor bel agrisi oluyor cisinde koku oluyor bariz belli ediyor akintin artiyor genelde bunlar oluşuyor sonradan kese büyüdükçe bel kasik agrisi hafiften sabah erken uyandiginca mide bulantilari
Canım adete 5 gün kala gebelik testi kanda bile çıkmaz ben adetim bir gün geçince idrarda silik ikinci çıkmıştu kandan 200 çıkmıştı hemen ogun usgye girdim bebeğin kesesi bile yoktu rahim duvarımda kalınlaşma vardı sadece şuan oğlum 3 yaşında yani sen testi adetin en azından bigün geçsin idrarı öyle yap erken gebelik testi alMaşallah ne kadar güzel...allah hayirli sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin..hamilesun senim duan kabul olir ban dua edebilir msin?? Acaba erken mi oldu test ..daha 5 gün var ..ay ne kadar da güzel kandırıyorum ben kendimi
İşte garantisi yok malesef ben Ilk gebelikte 7 gun gece Testte ogrendım mesela sancılarım olurdu adet dıye bekledim bebekemıs6 haftalik hamileyim .aynen oluyor ama adet gününe 4 5 gün kala gitsen bile kan testinde cikiyor benimki cikmisti ama şüpheli demisti 2 gun sonra gittim adetime 2 gun kala hamile oldugumu ogrendim sonra tekrardan test yaptirdim beta hcg yukseliyor mu diye yukseldi suanda kalp atislarinida duydum darisi sizin başınıza
Canım tıp da genel olarak çıkmaz daha dün sordum doktora ama yumurtlama gününe göre değişir demekki sen erken yumurtlamışsn yani millet 14. Günde adetden sonra yumurtluyırsa sen muhtelemen adetinden 1 hafta sonra hamile kalmışsın ben genelleme yaptım çıkadabilir ama bu yüzdelere göre düşük bi ihtimal buarada hayırlı olsun sağlıcakla kucağuna alırsun inş bebişini :)Cikmiyor da benimki nasil çıktı o zaman canim benim.beta hcg adet olmadan 1 hafta önce baktirdim 22.52 falan biseydi cok düşük ihtimalle hamile olabilirsin demisti 2 gun sonra yine kan testi verdim ve yine adetime 3 4 gun vardi hamile oldugum ortaya cikti sonra tekrardan istedi doktor dis gebelik falan varsa değer düşer ama yoksa her 2 günde bir yukselir dedi ki benimki yukseldi şuan bebegimin kalp atislarimi bile duydum
Cnm teşekkür ederim cevabın için ben ilk adetime göre 19 martta olmam lazım onu bekliyim diyorum olmazsam yaprım sende ne gibi belirtiler oldu o ilk testi yaptığın zamanlarda. Bende sağ kasığımda batma tarzı ağrı var ve bel ağrım var ama göğsümde ağrı yok inş değilimdir daha yeni toparlıyorum kendimi oğlum 3 yaşında daha birde geçen gün ilişkiden 5 gün sonra falan çok fena kasığımda rahmimde batma oldu oturamadım ağrıdanMutlu hayat bence mutlaka git bi kan testi ver düşük ihtimalle benimki gibi cikicak seninki eger varsa ben evde test yapmistim adetime 1 hafta vardi ve silik cok hafiften silik bi cizgi cikti beta hcg degerim düşük du ama doktor olabilirsin de demişti sonra 2 gün sonra yükseldi
Daha adetine varmış canım idrar testleri yanıltıcı olabiliyor heleki adet geçikmesinden once.umutsuzluğa kapılma yaniBen dayanamadım bel agrim artmaya basladi diye gebelik testi yaptım 5 gün kala..negatif cikti.neyse ıns sen hamilesindir..hayirlisi artık zaten gelecek ay icin kadın doğumdan randevu aldim.tedaviye baslarim
Bende kullandım canım evet iğnenin etkisinden dolayı pozitif gosteriyo .iğneden 15gun sonra ancak kan tahlilinde belli oluyor bebisin olup olmadigi .bende beklemedeyim nasipse 20sinde ogrenecegimİyi akşamlar arkadaşlar. Bu ay ikinci klomen ve catlatma ignesi oldum. İgnemin 11. Gununde test yaptım pozitif çıktı ve ikinci çizgi gayet belirgindi. Sonra dün tekrar yaptım bu sefer negatif çıktı ve bugün ignemin 14. Günü. İğne etkisinden dolayı mı pozitif çıktı acaba. Belim aşırı derecede ağrıyor ve çok akıntı var. Hamile olabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?