Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Aranızda üstüne gorme olayını yaşayan varsa bana anlatabilir mi nasıl oldugunu

Aranızda üstüne gorme olayını yaşayan varsa bana anlatabilir mi nasıl oldugunu
Ben yaşadım canım adetim 2 gün gecikmeli geldi gayet normal bi adetti 5. günün sonunda biter gibi oldu 7. gün yüksek bir yere kollarımı uzatınca aniden şiddetli bi kanama başladı ve kasık ağrısı eşliğinde ve düşük yaptım 12. gün kanama kesilmeyince hcg tahlilinde askında hamile olduğumu ama düşük yaptığımı öğrendim 2 gün hastanede yattım. Yani ilki üstüne görme kanamasıymış

Normal adet günüm dündü ama bu sabah kalktığımda kahverengi kan gördüm.adet oldum diye düşündüm sabahtan beri gelen kan avucumun içi kadar olmadı üstelik akmıyor peçeteyı sürdüğüm zaman geliyor.kahverengi koyu kırmızı gibi üstüne gorme olabilir mi acaba yumurtlama gününden de tam 9 gün geçti üstelik bu ay çok iyi calismistik

Inşallah insallahh canim ya.. Çok istiyorum hayirli evle..esim cocukları cok seviyor.bir buçuk yildir evliyim.keske hic korunmasaydım diyorum..ailem her ay sordu bu zamana kadar..artik adımı çocuğu olmuyor a cikardilar
Bosver sen oyle diyenleri aynisi benimde basima geldi adim kisira cikti. Rabbim duyuyor elbet dualarimiz hayirli zamanda insallah bn inaniyrm ki olcak Rabbim bos birakmiycak kucagimizi

Insallah cnm sonuc iyi cikmistir.O gece biz de cok stres yasadik.Kayinpederim kaza gecirdi.Uzun zaman oldu girmeyeli siteye.Cok sükür birkac ameliyat sonrasi simdi hersey iyi.Bebisimiz de bizimle :) Haberlerini bekliyorum cnm

Olabiliyor canım zamanı var demekki.kafaya takmak yok yola devam
Aynen hayatım hayirlisi diyelim..ama yarına randevu aldim..cok eskiden doktorun biri bana polikistik mevcut demisti.tabiki klinik olarak polikistik över degilim ama yarın bi hormon düzeyime baktırmak gerek..dua istiyorum canim

Aynen hayatım hayirlisi diyelim..ama yarına randevu aldim..cok eskiden doktorun biri bana polikistik mevcut demisti.tabiki klinik olarak polikistik över degilim ama yarın bi hormon düzeyime baktırmak gerek..dua istiyorum canim
Allahım inşaallah tez zamanda hayırlı saglikli evlatlar nasip etsin canım.doktor gözetiminde olmak faydalı tabiki de baktir herseyine

Kızlar merhaba 28 mart ta adet oldum 1hafta sürdü erkek arkadaşımla 7-8 nisanda ve 12 sinde ilişki yaşadık içime boşalma olmadı bu ilk cinsel ilişkim son ilişkimden 1 hafta sonra sürekli gece gündüz mide bulantısı yaşıyorum halsizlik var bişey yapasım gelmiyor genellikle uyku halindeyim hep uyuyasım var ve gözlerimi kaupatınca sarhoş gibi başım dönüyor herhangi bir ağrım yok birkaç gündür akşamları evde üşüyorum genelde hava değişimlerinden etkilenen birisiyim bundan dolayıda olabileceğini düşünüyorum fakat yinede danışmak istedim hamile olma ihtimalim var mı acaba? Her ayın 28. Günü adet görüyorum yaşım 22 yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba 28 mart ta adet oldum 1hafta sürdü erkek arkadaşımla 7-8 nisanda ve 12 sinde ilişki yaşadık içime boşalma olmadı bu ilk cinsel ilişkim son ilişkimden 1 hafta sonra sürekli gece gündüz mide bulantısı yaşıyorum halsizlik var bişey yapasım gelmiyor genellikle uyku halindeyim hep uyuyasım var ve gözlerimi kaupatınca sarhoş gibi başım dönüyor herhangi bir ağrım yok birkaç gündür akşamları evde üşüyorum genelde hava değişimlerinden etkilenen birisiyim bundan dolayıda olabileceğini düşünüyorum fakat yinede danışmak istedim hamile olma ihtimalim var mı acaba? Her ayın 28. Günü adet görüyorum yaşım 22 yardımcı olursanız sevinirim

Canım öncelikle yaptığını doğru bulmadığımı söyleyerek konuşmaya başlamak istiyorum. Evlilik öncesi bu yaşantılar ve kaygılar seni haddinden fazla kaygı içinde bırakır. İlişki yaşadığınız tarihler yumurtlama günlerine denk geliyor ama dediğiniz gibi bir durum varsa hamilelik söz konusu olamaz

Haklısın canım zaten çok stres yapıyorum bidaha böyle bişey yaşamak istemiyorum zaten az da olsa beni rahatlattın teşekkür ederim

İyi aksamlar kizlar....sol kasigimda batma var..idrarda beyaz seffaf akinti. .adetime bir hafta var...bakalim ne olacak .....insaallh hamisimdr ilk hamileligimde karnimda gerinme vardi.((kaybettim bebegimikalbidurdu))).sirt ustu yatamiyordum.simdi ise bunlar var bakalim ....

Kizlaaar regl oldum. Belirtilerim beni. Yaniltti Gelecek Ay İnşallah oguzel mucizeden bizde nasipleniriz inşallah..

Merhaba hamile arkadaslara bir sorum olacakti
Adetinizden 10-15 gun once yani yaklasik yumurtlama gunnde kasiklariniza agri girmismiydi yani bu hamilelik belirtisimi ??

Adetinizden 10-15 gun once yani yaklasik yumurtlama gunnde kasiklariniza agri girmismiydi yani bu hamilelik belirtisimi ??

O yumurtlama dönemeindeki agri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…