- 30 Mart 2017
- 3.233
- 18.086
- 128
O yumurtlama dönemeindeki agri.
Benimde adetime 4 gun var ve sag kasik sancisi var. Goguslerim siserdi sismedi. Cok fazla akintim var acaba hamismiyim :)
Benim her yumurtlama donemimde agrim sancim olur. Bekarligimdan beri boyledir. Adetime 1 hafta kala da sancim baslar. adetin ilk iki gunu fena olurum. Hastanelik olurum hic degismez. Ve adetim 8 hatta 9 gun surer. Ne cektim be.Merhaba hamile arkadaslara bir sorum olacakti
Adetinizden 10-15 gun once yani yaklasik yumurtlama gunnde kasiklariniza agri girmismiydi yani bu hamilelik belirtisimi ??
Bende de var bunlardan, bekleyelim bakalım :)Kasıklarda regl olacak hissi
Yüzde ateş basması
Üşüme
Akıntı
Bende belirtiler bu. Bekliyorum bakalim.
Benim her yumurtlama donemimde agrim sancim olur. Bekarligimdan beri boyledir. Adetime 1 hafta kala da sancim baslar. adetin ilk iki gunu fena olurum. Hastanelik olurum hic degismez. Ve adetim 8 hatta 9 gun surer. Ne cektim be.
Agrin olmasin daha iyi. Yillardir cekiyorum. Her ay agridan hastanelik oluyorum. Hamile kalirsam bir tek bu surede adet ve yumurtlama sancisi cekmeyecegime sevinicem heralde.Benm adetlerimde yumurtlama donemmde hic agrim olmaz suan adetime 9 gun vr kasiklrm agrio ama bn daha ck kistten supheleniom insallah yanilirim
Agrin olmasin daha iyi. Yillardir cekiyorum. Her ay agridan hastanelik oluyorum. Hamile kalirsam bir tek bu surede adet ve yumurtlama sancisi cekmeyecegime sevinicem heralde.
Evlenince de gecmedi. Rahmim geriye donukmus. Bu da adette ve iliskide agriya sebep oluyomus.Aynen sukurki agrim olmuyo evet bu sekil agrisi olan duymustum ama evlennce gecer die de duymustum demekki gecmiomus Allah yardmcin olsn insllah cocktan snra gecer
Himmm snn ondan oyle demekki ozmn hep bole olck hamilelk zmnlarn haric cozumu yokmuymus tedavisi bseyi bu agrilrn olmamasi icinEvlenince de gecmedi. Rahmim geriye donukmus. Bu da adette ve iliskide agriya sebep oluyomus.
YokHimmm snn ondan oyle demekki ozmn hep bole olck hamilelk zmnlarn haric cozumu yokmuymus tedavisi bseyi bu agrilrn olmamasi icin
Krengi akinti haric birebir ayniyim bndeYumurtlama zamanim internetten hesaplamama gore ayin 26sindaydi ama akintim 5gun onceden oldu yumurtlama akintisi.. İliski oldu bikac gun ust uste. Adetime 10 gun var suan iliski olali bir hafta oldu adet olcakmis gibi karin agrim var bel agrim oluyo bide asiri uykuluyum kafami buldugum yere koyup uyumak istiyorum 1 haftada bu belirtiler olabilirmi? Bide dun acik kahverengi gibi akintim oldu.iliskiden 1 hafta sonra bunlar normalmi?
Kac gun oldu sizin yada kac hafta adete ne kadar varKrengi akinti haric birebir ayniyim bnde
Kac gun oldu sizin yada kac hafta adete ne kadar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?