Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

O yumurtlama dönemeindeki agri.

Daha once hic yumurta donemimde hatta adet donemimde bile kasiklarim agrimamisti

Yalniz onesinde kistim olusmustu bi ozaman kasiklarimin agridigini bilirim
Birde kum dokerken

Oyuzden soruyorum acaba baska yeremi ckmeliyim diye

Benimde adetime 4 gun var ve sag kasik sancisi var. Goguslerim siserdi sismedi. Cok fazla akintim var acaba hamismiyim :)

Benimde adetime 4 gun var ve sag kasik sancisi var. Goguslerim siserdi sismedi. Cok fazla akintim var acaba hamismiyim :)

Olabilirde olmayabilirde
Hamilelik, kist ve adet hepsinde ayni belirtiler var
İnsallah hamileskndir cnm

Merhaba hamile arkadaslara bir sorum olacakti
Adetinizden 10-15 gun once yani yaklasik yumurtlama gunnde kasiklariniza agri girmismiydi yani bu hamilelik belirtisimi ??
Benim her yumurtlama donemimde agrim sancim olur. Bekarligimdan beri boyledir. Adetime 1 hafta kala da sancim baslar. adetin ilk iki gunu fena olurum. Hastanelik olurum hic degismez. Ve adetim 8 hatta 9 gun surer. Ne cektim be.

Kızlar meraba bugün bel agrisi bulantı kusma diye gittim dr ben böbrek iltihapi diye dusunurken gebelik çıktı ama daha çok yeni sanirim 7.4 de şüpheli dedi sıkıntı olur mu acaba

Benim her yumurtlama donemimde agrim sancim olur. Bekarligimdan beri boyledir. Adetime 1 hafta kala da sancim baslar. adetin ilk iki gunu fena olurum. Hastanelik olurum hic degismez. Ve adetim 8 hatta 9 gun surer. Ne cektim be.

Benm adetlerimde yumurtlama donemmde hic agrim olmaz suan adetime 9 gun vr kasiklrm agrio ama bn daha ck kistten supheleniom insallah yanilirim

Benm adetlerimde yumurtlama donemmde hic agrim olmaz suan adetime 9 gun vr kasiklrm agrio ama bn daha ck kistten supheleniom insallah yanilirim
Agrin olmasin daha iyi. Yillardir cekiyorum. Her ay agridan hastanelik oluyorum. Hamile kalirsam bir tek bu surede adet ve yumurtlama sancisi cekmeyecegime sevinicem heralde.

Agrin olmasin daha iyi. Yillardir cekiyorum. Her ay agridan hastanelik oluyorum. Hamile kalirsam bir tek bu surede adet ve yumurtlama sancisi cekmeyecegime sevinicem heralde.

Aynen sukurki agrim olmuyo evet bu sekil agrisi olan duymustum ama evlennce gecer die de duymustum demekki gecmiomus Allah yardmcin olsn insllah cocktan snra gecer

Aynen sukurki agrim olmuyo evet bu sekil agrisi olan duymustum ama evlennce gecer die de duymustum demekki gecmiomus Allah yardmcin olsn insllah cocktan snra gecer
Evlenince de gecmedi. Rahmim geriye donukmus. Bu da adette ve iliskide agriya sebep oluyomus.

Evlenince de gecmedi. Rahmim geriye donukmus. Bu da adette ve iliskide agriya sebep oluyomus.
Himmm snn ondan oyle demekki ozmn hep bole olck hamilelk zmnlarn haric cozumu yokmuymus tedavisi bseyi bu agrilrn olmamasi icin

Yumurtlama zamanim internetten hesaplamama gore ayin 26sindaydi ama akintim 5gun onceden oldu yumurtlama akintisi.. İliski oldu bikac gun ust uste. Adetime 10 gun var suan iliski olali bir hafta oldu adet olcakmis gibi karin agrim var bel agrim oluyo bide asiri uykuluyum kafami buldugum yere koyup uyumak istiyorum 1 haftada bu belirtiler olabilirmi? Bide dun acik kahverengi gibi akintim oldu.iliskiden 1 hafta sonra bunlar normalmi?

Krengi akinti haric birebir ayniyim bnde

Kac gun oldu sizin yada kac hafta adete ne kadar var

Benm bgun 23. Gunm hala silik cikio ikinci cizgi ama yaklasik bir haftadir kasik agrim vr gelecek adetm 8-9 mayis arasi akintim vr bir haftadir ama bn buay negatifden sonra on gun adet oldum eger adetin 8. Gunu net cikiosa bn ozmn bakmamistm zatn adetliykende yumurtlamam buay yumurtlamaz olablrmiyim blemiorm ama hesaplarima gore bir haftadir yumrtlama donemm ama testte ckmadi

Merhaba arkadaşlar ben 8 nisanda kürtaj oldum. Hamileliğim sağlıksızmış o yüzden doktorum aldı bebeğimi. Doktor 3 ay korun dedi 2 defa korunmasız ilişkiye girdik.
Eski gebeliğimde çarpıntım oluyordu sürekli mide bulantısı falan oluyordu. Bu günlerde tekrar başladı. Adetime 5 gün kaldı. Sancım oluyor gene. Sizce hamilemiyim? Hamileysem sağlıklı olur mu bilginiz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…