Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

canım çok geçmiş olsun....rahmin temizlenmişmiydi..kürtajdan sonra gidip kontrol ettirmiş miydin..inşaallhh hamişsindir.benm dr da 3 ay korunma verdi.bizde korunmasız ilişkiye başladık..dr um özellikle 3 ay içinde olursa sağlıksız olur demişti.rabbim nasip etsin inşallh....

Gunaydin. Bata 6 gun var. Gece usumelerim var 3/4 gundur. Arada kasiklarim agriyor ve dun aksam sol kasigim batti cok. birde dun aksam burnuma bir anda kutur kutur karpuz kokusu geldi. Gece aradik bulamadim bugun yiyicem. Hafif sarimsi akinti var arada.
Sizce hamile olabilir miyim? Kan testi yaptirsan cikatmi?bu ara yumurtlamadan 9 gun gecti.

Kızlar döllenme olurken ağrı olurmu ya aranızda bunu yaşayan varmı? Benim henüz yumurtlama dönemim yeni bitti ama 2 gündür anlam veremediğim kasık ağrılarım var dün sabahtan akşama kadar sürdü bugünde alt karın bölgemde ağrı var yumurtlamadan sonra aynı durumu yaşayan varmı?

Bu ay yasadim bende bata 6 gun var. Beklemedeyim bakalim 2/3 gun surdu gecti sonra. Dun kasik agrim vardi aksam. Simdi arada minik batmalar oluyor baska birswy uyok

Belki yumurtan catliyordur boş geçme bugünü çatlama olurken kasık ağrıları olurmuş

Kizlar yerlesme kanamasinda agri olur mu ? Bugun disardayken sanki boyle adetimin 2.gunuymuste okadar agrim varmis gibi bel ve karin agrim oldu.. Yarim saat oncede pembe lekeler olmus ic camasirimda nokta nokta akinti seklinde adetime tam 7gun var

Belki yumurtan catliyordur boş geçme bugünü çatlama olurken kasık ağrıları olurmuş
Canım ben zaten ovu.testi kullanıyorum pazar sabah 4'de pozitifi gördüm 24-36 saat içinde çatlama olucağını düşünürsek p.tesi sabahına yada akşamına tekabül ediyodu benimde dün yani salı sabahından akşama kadar ağrım oldu tabi biz bugünleri değerlendirdik ama ben yumurtlama ağrısı olarak böyle bişey hiç yaşamamıştım bu ay bide yumurtlama olurken kan geldi bu normalmiş bu ay ilkleri yaşıyorum inşaAllah ilk hamileliğimi bebişimide bu ay yaşarım :)

Canım peki ağrın ne zaman başlamıştı? Benim tam olarak yumurtlamanın hemen peşine başladıda o yüzden soruyorum
Yumurtlama gunumu bilmiyordum o zmn ama soyle soyliyim. 14. Gun iliski olmustu ve ondan sonra agrilarim hep devam etti. Hatta bat yaklastikca cok siddetlendi.

İnşallah cnm Allah gönlüne göre versin ben de cuma catlatma iğnesi vurdurmustum ctesi bütün gün kasık ağrısı çektim muhtemelen catladigindandi o yüzden söyledim bu günleri boş geçmeyin yine de

İnşallah cnm Allah gönlüne göre versin ben de cuma catlatma iğnesi vurdurmustum ctesi bütün gün kasık ağrısı çektim muhtemelen catladigindandi o yüzden söyledim bu günleri boş geçmeyin yine de
Haklısın canım dün ağrım daha çoktu boş geçmedik onun öncesinde de değerlendirmiştşk bakalım hayırlısı artık bundan sonra

Yumurtlama gunumu bilmiyordum o zmn ama soyle soyliyim. 14. Gun iliski olmustu ve ondan sonra agrilarim hep devam etti. Hatta bat yaklastikca cok siddetlendi.
Aynen canım benimde bu ay öyle oldu normalde yumurtlama dönemimde akıntım olurdu bide hafif kasık ağrılarım ama bu ay farklı oldu 2 gündür dün daha çoktu sancım var şuan hala kasıklarımda ağrı var bakalım inşaAllah bu ay döllenme olmuştur sağlıklı hamileliğim ve bebeğim olur aminnn :)

Ya bu yerlesme kanamasi yada lekelenmesi kac gun surer? Adetime 5gun yada en erken 4gun var. Ped koyuyorm ama koyu kahverengi akintim geliyo cok az bikac gundur surekli akmiyo ama sabah geliyo oglen geliyo normal akinti seklinde geliyo. Ama rengi tam kahverengi kasık agrilarim azaldi ama yinede var sali gunune randevu aldim o zamana kadar adet olmazsam gidicem ama bu yerlesme kac gun surer yada sökülemiyomuyum kafam karisti ya nolur yardim..

Yerleşme kanaması olabilir ama bunun belirli günü yok nasıl bi kadın 7 gün adet olurken diğer kadın 3 gün oluyosa buda öyle kiminin doğuma kadar sürüyo mesela bebek istiyosan inşaAllah hamileliktendir

Yerleşme kanaması olabilir ama bunun belirli günü yok nasıl bi kadın 7 gün adet olurken diğer kadın 3 gün oluyosa buda öyle kiminin doğuma kadar sürüyo mesela bebek istiyosan inşaAllah hamileliktendir
İnsallah oyledir sali gunu gidicem doktora ama kafami karistiriyo. Mesela sabah geldi peceteye biraz silince kahverengi ama aksama kesildi normal akinti gibi oluyo anlamadim adetede daha cok var. Allah isteyen herkese nasib etsin en kisa zamanda 6 aydir ugrasiyoruz nasip kismet tabi insallah bu sefer tutmustur

Canım muhtemelen yerleşme kanaması adete 1 hafta kala olabildiği gibi adet günüde yerleşme kanaması yaşayan var aminnnn bende çok istiyorum sende bana dua et seninde inşaAllah yerleşme kanamasıdır

Canım muhtemelen yerleşme kanaması adete 1 hafta kala olabildiği gibi adet günüde yerleşme kanaması yaşayan var aminnnn bende çok istiyorum sende bana dua et seninde inşaAllah yerleşme kanamasıdır
İnsallah Allah hayirlisiyla en kisa zamanda kucagimizi doldursun senin benim isteyen herkesin :)

kızlar bugün 5. haftama girdim. hamileyim Allah ın izni ile
ilk belirtim reglime 6 gün kala aşırı sinirle başladı
sonraki gün yani 5 gün kala uyku hali aşırı yorgunluk ve gaz eklendi. 4 gün kala zaten idrar testinde hamile olduğumu öğrendim çünkü gündüz vakti uyuyup kalınca şüphelendim. çok çok silik çizgiyle öğrendim ilk görmek bile zordu.

göğüslerim çok dolgun ve biraz sızlıyor ve kasık batması var. özellikle adetten bir gün öncesi ve adet günümde çok batma ve ağrı oldu hatta bir ağrı öyle vurdu ki dün gece uyandırdı beni ama şükür gelen giden yok :)

yani şimdilik belirtilerim : sinirlilik ama biraz geçti bu durum. yorgunluk uyku hali, gaz, göğüste dolgunluk ve sızlama, kasık batması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…