canım çok geçmiş olsun....rahmin temizlenmişmiydi..kürtajdan sonra gidip kontrol ettirmiş miydin..inşaallhh hamişsindir.benm dr da 3 ay korunma verdi.bizde korunmasız ilişkiye başladık..dr um özellikle 3 ay içinde olursa sağlıksız olur demişti.rabbim nasip etsin inşallh....Merhaba arkadaşlar ben 8 nisanda kürtaj oldum. Hamileliğim sağlıksızmış o yüzden doktorum aldı bebeğimi. Doktor 3 ay korun dedi 2 defa korunmasız ilişkiye girdik.
Eski gebeliğimde çarpıntım oluyordu sürekli mide bulantısı falan oluyordu. Bu günlerde tekrar başladı. Adetime 5 gün kaldı. Sancım oluyor gene. Sizce hamilemiyim? Hamileysem sağlıklı olur mu bilginiz var mı?
Bu ay yasadim bende bata 6 gun var. Beklemedeyim bakalim 2/3 gun surdu gecti sonra. Dun kasik agrim vardi aksam. Simdi arada minik batmalar oluyor baska birswy uyokKızlar döllenme olurken ağrı olurmu ya aranızda bunu yaşayan varmı? Benim henüz yumurtlama dönemim yeni bitti ama 2 gündür anlam veremediğim kasık ağrılarım var dün sabahtan akşama kadar sürdü bugünde alt karın bölgemde ağrı var yumurtlamadan sonra aynı durumu yaşayan varmı?
Senin 6 gün var benim daha adetime 11 gğn var canım bakalım hayırlısıBu ay yasadim bende bata 6 gun var. Beklemedeyim bakalim 2/3 gun surdu gecti sonra. Dun kasik agrim vardi aksam. Simdi arada minik batmalar oluyor baska birswy uyok
Ufak oglumda yerlesmeye kdr agri oldu hep bende. İnsAllah seninki de oyledir camimSenin 6 gün var benim daha adetime 11 gğn var canım bakalım hayırlısı
Belki yumurtan catliyordur boş geçme bugünü çatlama olurken kasık ağrıları olurmuşKızlar döllenme olurken ağrı olurmu ya aranızda bunu yaşayan varmı? Benim henüz yumurtlama dönemim yeni bitti ama 2 gündür anlam veremediğim kasık ağrılarım var dün sabahtan akşama kadar sürdü bugünde alt karın bölgemde ağrı var yumurtlamadan sonra aynı durumu yaşayan varmı?
Canım ben zaten ovu.testi kullanıyorum pazar sabah 4'de pozitifi gördüm 24-36 saat içinde çatlama olucağını düşünürsek p.tesi sabahına yada akşamına tekabül ediyodu benimde dün yani salı sabahından akşama kadar ağrım oldu tabi biz bugünleri değerlendirdik ama ben yumurtlama ağrısı olarak böyle bişey hiç yaşamamıştım bu ay bide yumurtlama olurken kan geldi bu normalmiş bu ay ilkleri yaşıyorum inşaAllah ilk hamileliğimi bebişimide bu ay yaşarım :)Belki yumurtan catliyordur boş geçme bugünü çatlama olurken kasık ağrıları olurmuş
Canım peki ağrın ne zaman başlamıştı? Benim tam olarak yumurtlamanın hemen peşine başladıda o yüzden soruyorumUfak oglumda yerlesmeye kdr agri oldu hep bende. İnsAllah seninki de oyledir camim
Yumurtlama gunumu bilmiyordum o zmn ama soyle soyliyim. 14. Gun iliski olmustu ve ondan sonra agrilarim hep devam etti. Hatta bat yaklastikca cok siddetlendi.Canım peki ağrın ne zaman başlamıştı? Benim tam olarak yumurtlamanın hemen peşine başladıda o yüzden soruyorum
İnşallah cnm Allah gönlüne göre versin ben de cuma catlatma iğnesi vurdurmustum ctesi bütün gün kasık ağrısı çektim muhtemelen catladigindandi o yüzden söyledim bu günleri boş geçmeyin yine deCanım ben zaten ovu.testi kullanıyorum pazar sabah 4'de pozitifi gördüm 24-36 saat içinde çatlama olucağını düşünürsek p.tesi sabahına yada akşamına tekabül ediyodu benimde dün yani salı sabahından akşama kadar ağrım oldu tabi biz bugünleri değerlendirdik ama ben yumurtlama ağrısı olarak böyle bişey hiç yaşamamıştım bu ay bide yumurtlama olurken kan geldi bu normalmiş bu ay ilkleri yaşıyorum inşaAllah ilk hamileliğimi bebişimide bu ay yaşarım :)
Haklısın canım dün ağrım daha çoktu boş geçmedik onun öncesinde de değerlendirmiştşk bakalım hayırlısı artık bundan sonraİnşallah cnm Allah gönlüne göre versin ben de cuma catlatma iğnesi vurdurmustum ctesi bütün gün kasık ağrısı çektim muhtemelen catladigindandi o yüzden söyledim bu günleri boş geçmeyin yine de
Aynen canım benimde bu ay öyle oldu normalde yumurtlama dönemimde akıntım olurdu bide hafif kasık ağrılarım ama bu ay farklı oldu 2 gündür dün daha çoktu sancım var şuan hala kasıklarımda ağrı var bakalım inşaAllah bu ay döllenme olmuştur sağlıklı hamileliğim ve bebeğim olur aminnn :)Yumurtlama gunumu bilmiyordum o zmn ama soyle soyliyim. 14. Gun iliski olmustu ve ondan sonra agrilarim hep devam etti. Hatta bat yaklastikca cok siddetlendi.
Yerleşme kanaması olabilir ama bunun belirli günü yok nasıl bi kadın 7 gün adet olurken diğer kadın 3 gün oluyosa buda öyle kiminin doğuma kadar sürüyo mesela bebek istiyosan inşaAllah hamileliktendirYa bu yerlesme kanamasi yada lekelenmesi kac gun surer? Adetime 5gun yada en erken 4gun var. Ped koyuyorm ama koyu kahverengi akintim geliyo cok az bikac gundur surekli akmiyo ama sabah geliyo oglen geliyo normal akinti seklinde geliyo. Ama rengi tam kahverengi kasık agrilarim azaldi ama yinede var sali gunune randevu aldim o zamana kadar adet olmazsam gidicem ama bu yerlesme kac gun surer yada sökülemiyomuyum kafam karisti ya nolur yardim..
İnsallah oyledir sali gunu gidicem doktora ama kafami karistiriyo. Mesela sabah geldi peceteye biraz silince kahverengi ama aksama kesildi normal akinti gibi oluyo anlamadim adetede daha cok var. Allah isteyen herkese nasib etsin en kisa zamanda 6 aydir ugrasiyoruz nasip kismet tabi insallah bu sefer tutmusturYerleşme kanaması olabilir ama bunun belirli günü yok nasıl bi kadın 7 gün adet olurken diğer kadın 3 gün oluyosa buda öyle kiminin doğuma kadar sürüyo mesela bebek istiyosan inşaAllah hamileliktendir
Canım muhtemelen yerleşme kanaması adete 1 hafta kala olabildiği gibi adet günüde yerleşme kanaması yaşayan var aminnnn bende çok istiyorum sende bana dua et seninde inşaAllah yerleşme kanamasıdırİnsallah oyledir sali gunu gidicem doktora ama kafami karistiriyo. Mesela sabah geldi peceteye biraz silince kahverengi ama aksama kesildi normal akinti gibi oluyo anlamadim adetede daha cok var. Allah isteyen herkese nasib etsin en kisa zamanda 6 aydir ugrasiyoruz nasip kismet tabi insallah bu sefer tutmustur
İnsallah Allah hayirlisiyla en kisa zamanda kucagimizi doldursun senin benim isteyen herkesin :)Canım muhtemelen yerleşme kanaması adete 1 hafta kala olabildiği gibi adet günüde yerleşme kanaması yaşayan var aminnnn bende çok istiyorum sende bana dua et seninde inşaAllah yerleşme kanamasıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?