Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Kızlar baş dönmesi gününden 12 / 14 gün önce bulantı da 7/5 gün önce başlayabilir mı ? Ha bide 5 gün öncesinden adet sancısı ? Yaşayan var mi

Merhaba ben normalde 27 günde bir adet oluyorum bugün 28. Gün ben adet olmadım bir kaç günden beri kasıklarımda batma var hiç öyle olamazdı göğüslerim de ağrıyor hayatım boyunca ilk defa gecikme yaşıyorum bugün kan tahlili yaptım 0.1 çıktı moralim çok bozuldu geçen ay da yapmıştım 0.0001 den küçük çıkmıştı. Acaba hamilelik olabilir mi hiç adet olacakmış gibi hiissetmiyorum

Merhaba Bende 1 yıllık evliyim.Son 1 haftadır belimde ve karnımda sürekli ağrı hissediyorum.Her zaman giydiğim pantolonu iki gündür düğmesini açma isteği duyuyorum Ve otobüste açıp karnımı rahatlatıyorum adetime 11 gün var bide sürekli idrara çıkıyorum sizce test yapmalı mıyım ,

Merhaba Bende 1 yıllık evliyim.Son 1 haftadır belimde ve karnımda sürekli ağrı hissediyorum.Her zaman giydiğim pantolonu iki gündür düğmesini açma isteği duyuyorum Ve otobüste açıp karnımı rahatlatıyorum adetime 11 gün var bide sürekli idrara çıkıyorum sizce test yapmalı mıyım ?

Merhaba Bende 1 yıllık evliyim.Son 1 haftadır belimde ve karnımda sürekli ağrı hissediyorum.Her zaman giydiğim pantolonu iki gündür düğmesini açma isteği duyuyorum Ve otobüste açıp karnımı rahatlatıyorum adetime 11 gün var bide sürekli idrara çıkıyorum sizce test yapmalı mıyım ?

Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki hamilelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime gün kaldı.
Meraba benimde bir sorum olacakti. Yardimci olursaniz cok mutlu olurum. Son adet tarihim 1 mayis. 24-25 gunde bir adet oluyorum ve 2 gün sürerdi. Adetim 3 gün geçti kan testi yaptirdim. Sonuc 0.28 gebelik yok denildi. Ama adet olacakmisim gibi bacaklarim agriyor. Goguslerimde hassasiyet var. Akintim var . Hasta oldum saniyorum bakiyorum akinti gelmis. Gebelikte yok denildi. Sizce neden bu haldeyim. Adette olmadim. Aslinda kendimi hamile gibi hissediyorum ama yok denildi. Benim gibi adeti geçip test yaptirip n3gatif cikinca sonradan hamile oldugunu ogrenen varmi ?

merhaba. adetiniz 24 25 günde geliyomuş bi kaç gün daha bekleyin belki geç döllenmedir. benimde 2 gün geçti. bugün sağlık ocağında idrar testimde ince çizgi çıktı ama ona rağmen bi kaç gün daha bekleyip kan testi yapalım şimdi çıkmaz daha çok yenidir dedi hemşire. sende bi kaç gün daha bekle hissediyosan.

Merhaba,
Sevgilimle 03.05 tarihinde prezervatifle iliskiye girdik fakat icime o sekil bosaldiktan sonra prezervatif vajinamda kaldi ve erkek arkadasim onu hemen cikardi. O gunden beri hamilelikten supheleniyoruz. Adet oldum fakat 2 gun surdu ve her zamanki gibi degildi acaba uzerine gorme dedikleri bu mu? 2 kere idrar testi yaptim. 1.si 2 hafta onceydi digeride gecen haftaydi. Ikiside negatif cikti. Ama uzun sureden beri beyaz-sarimsi bir akinti var. Gogsum hassas. Supheli iliskinin uzerinden 27 gun gecmis ve iki testte de negatif cikmis. Acaba yinede hamilemiyimdir ? Not : suphelendigimiz iliski bir onceki adetimden 14 gun sonra yani yumurtlama doneminde gerceklesti bu sebepten dolayi suphelerimiz artiyor. Cdvaplarsaniz cok sevinirim. Simdiden cok tesekkurler.

Arkadaşlar slm yeni üye oldum yardımınıza ihtiyacım var geçen ay 28 adet oldum normaldi her şey bittikten bi rsüre sonra göğüsümden sıvı bel ağrılarım baş ağrılarım ve kahverengi akıntım oldu 25 iki damla kadar çamaşırıma kan geçti 28 adet olmam gerekiyordu fakat olmadım iki kere test yaptım fakat negatif hamilelikmi başka bi sorunmu olabilir yaşayan varmı böyle durum

Kaç günde bir regl oluyorsun, kaç gün sürüyor regl'in ona göre yumurtlama dönemini daha iyi hesaplarsın. Mesela 17 mayısta regl olduysan 03 mayısta yumurtlamışsındır. bu arada tutunma kanaması pembe-kahverengi akıntı şeklinde az gelen kanamadır. muhtemelen hamile değilsindir olasılık her zaman vardır ama kan testi önemli olan. beyaz sarımsı akıntın ve göğüs hassasiyeti yumurtlama döneminde de olur muhtemelen yeni yumurtlama dönemin.

merhaba kızlar, benm reglime 9 gün var ama dün çok şiddetli adet ağrısı ve bel ağrısı çektim. bugün ağrı çok yok ama yürüdükçe ağrı oluyor ve akıntım çok fazla beyaz acaba böyle olan var mı hamileliğin ilk zamanlarında 26 günde bir adet oluyorum yumurtlama günüm 2 haziran gösteriyor ondan 2 gün önce ilişki oldu inş tutmuştur.

Ya benim merak ettigim her hamile de akıntı fazlalaşır mı yaaa ???yani ilk aylar hatta ilk ay bu akıntı fazlalasmasi hamilelik belirtisi mi anlamadim ??? Herkeste mi olur bu ??

gebelik söz konusu ise henüz yumurtlama gününden 5-6 gün geçmiştir çünkü senin 26-14=12 reglinden 12 gün sonra oluyor yumutlaman. yani geç bir yumurtlama söz konusu ise bunlar yumurtlama belirtisi olabilir.

Merhaba canim benimde 4 gün var sağ kasigim sürekli bir kasılma oluyo akıntı zaten almış başını gidiyor gogus uclarim yaniyor ama zaten ayın 22 de adet oldum yumurtlama döneminde denedik acaba olmusmudur insallah olmuştur

gebelik söz konusu ise henüz yumurtlama gününden 5-6 gün geçmiştir çünkü senin 26-14=12 reglinden 12 gün sonra oluyor yumutlaman. yani geç bir yumurtlama söz konusu ise bunlar yumurtlama belirtisi olabilir.

teşekkür ederim cvp verdiğin için kırmızılar geldi 14 nde ovülasyon testi aldım bakalım bu ay onla takip edicem :) adetimin 6. gününden itibaren teste başladım bugün 9 . gün hala silik bide herkes toplu test sonuçlarını koymuş benim bildiğim 5 .dkdan sonra çıkan sonuç dikkate alınmaz yazıyor bilemedim :S

Inşallah hamileyizdir canim valla aynı belirter Bende de var ama bakalim hayırlısı bugün olmadım daha insallah kırmızıyı gormeyiz

Selam kızlar 12 haziranda çatlama iğnesi vuruldum öncesinde de klomen kullandım. Bugün iğnenin 11.günüydü adetimede bugünü saymazsak 4 gün kaldı. Baya akıntım var bide sabah idrarırımın rengi koyu sarıydı. Benim gibi klomen ve iğneyle hamile kalan arkadaşlarda adete yakın ne gibi belirtiler oldu? Gebeliğinizi nezaman öğrendiniz ?

Herkese merhaba Bir önceki sayfada bir arkadaş sormuş ama cevaplanmamış, bende sorayım. Her gebelikte mutlaka akıntı olur mu ilk belirtilerde??

Yarın adet günüm ama heyecanlıyım biraz. Pek bişey de hissetmiyorum Bende akıntı filan yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…