Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki hamilelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime gün kaldı.
Meraba benimde bir sorum olacakti. Yardimci olursaniz cok mutlu olurum. Son adet tarihim 1 mayis. 24-25 gunde bir adet oluyorum ve 2 gün sürerdi. Adetim 3 gün geçti kan testi yaptirdim. Sonuc 0.28 gebelik yok denildi. Ama adet olacakmisim gibi bacaklarim agriyor. Goguslerimde hassasiyet var. Akintim var . Hasta oldum saniyorum bakiyorum akinti gelmis. Gebelikte yok denildi. Sizce neden bu haldeyim. Adette olmadim. Aslinda kendimi hamile gibi hissediyorum ama yok denildi. Benim gibi adeti geçip test yaptirip n3gatif cikinca sonradan hamile oldugunu ogrenen varmi ?Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki hamilelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime gün kaldı.
merhaba. adetiniz 24 25 günde geliyomuş bi kaç gün daha bekleyin belki geç döllenmedir. benimde 2 gün geçti. bugün sağlık ocağında idrar testimde ince çizgi çıktı ama ona rağmen bi kaç gün daha bekleyip kan testi yapalım şimdi çıkmaz daha çok yenidir dedi hemşire. sende bi kaç gün daha bekle hissediyosan.Meraba benimde bir sorum olacakti. Yardimci olursaniz cok mutlu olurum. Son adet tarihim 1 mayis. 24-25 gunde bir adet oluyorum ve 2 gün sürerdi. Adetim 3 gün geçti kan testi yaptirdim. Sonuc 0.28 gebelik yok denildi. Ama adet olacakmisim gibi bacaklarim agriyor. Goguslerimde hassasiyet var. Akintim var . Hasta oldum saniyorum bakiyorum akinti gelmis. Gebelikte yok denildi. Sizce neden bu haldeyim. Adette olmadim. Aslinda kendimi hamile gibi hissediyorum ama yok denildi. Benim gibi adeti geçip test yaptirip n3gatif cikinca sonradan hamile oldugunu ogrenen varmi ?
Kaç günde bir regl oluyorsun, kaç gün sürüyor regl'in ona göre yumurtlama dönemini daha iyi hesaplarsın. Mesela 17 mayısta regl olduysan 03 mayısta yumurtlamışsındır. bu arada tutunma kanaması pembe-kahverengi akıntı şeklinde az gelen kanamadır. muhtemelen hamile değilsindir olasılık her zaman vardır ama kan testi önemli olan. beyaz sarımsı akıntın ve göğüs hassasiyeti yumurtlama döneminde de olur muhtemelen yeni yumurtlama dönemin.Merhaba,
Sevgilimle 03.05 tarihinde prezervatifle iliskiye girdik fakat icime o sekil bosaldiktan sonra prezervatif vajinamda kaldi ve erkek arkadasim onu hemen cikardi. O gunden beri hamilelikten supheleniyoruz. Adet oldum fakat 2 gun surdu ve her zamanki gibi degildi acaba uzerine gorme dedikleri bu mu? 2 kere idrar testi yaptim. 1.si 2 hafta onceydi digeride gecen haftaydi. Ikiside negatif cikti. Ama uzun sureden beri beyaz-sarimsi bir akinti var. Gogsum hassas. Supheli iliskinin uzerinden 27 gun gecmis ve iki testte de negatif cikmis. Acaba yinede hamilemiyimdir ? Not : suphelendigimiz iliski bir onceki adetimden 14 gun sonra yani yumurtlama doneminde gerceklesti bu sebepten dolayi suphelerimiz artiyor. Cdvaplarsaniz cok sevinirim. Simdiden cok tesekkurler.
gebelik söz konusu ise henüz yumurtlama gününden 5-6 gün geçmiştir çünkü senin 26-14=12 reglinden 12 gün sonra oluyor yumutlaman. yani geç bir yumurtlama söz konusu ise bunlar yumurtlama belirtisi olabilir.merhaba kızlar, benm reglime 9 gün var ama dün çok şiddetli adet ağrısı ve bel ağrısı çektim. bugün ağrı çok yok ama yürüdükçe ağrı oluyor ve akıntım çok fazla beyaz acaba böyle olan var mı hamileliğin ilk zamanlarında 26 günde bir adet oluyorum yumurtlama günüm 2 haziran gösteriyor ondan 2 gün önce ilişki oldu inş tutmuştur.
Merhaba canim benimde 4 gün var sağ kasigim sürekli bir kasılma oluyo akıntı zaten almış başını gidiyor gogus uclarim yaniyor ama zaten ayın 22 de adet oldum yumurtlama döneminde denedik acaba olmusmudur insallah olmuşturbende adetim 10 gün geçti test yaptım iki çizgide kırmızı çıktı
bende adetime 1 hafta kala gögüslerimde inanılmaz şişlik oldu ve sol kasıgımda agrılar oluyordu
akıntı çok fazla oldugu için adet oldugumu sanıp sürekli wc ye gidip bakma geregi duyuyor insan
bencede hissedilebilir bir çok belirti oluyor hamile oldugun kesinleşmöeden önce
ayrıca sık idrara çıkma,devamlı halsizlik,uyku hali de oluyor belirtilerde
birde göbekten aşagı dogru kahverengimsi bir koyuluk
gebelik söz konusu ise henüz yumurtlama gününden 5-6 gün geçmiştir çünkü senin 26-14=12 reglinden 12 gün sonra oluyor yumutlaman. yani geç bir yumurtlama söz konusu ise bunlar yumurtlama belirtisi olabilir.
Inşallah hamileyizdir canim valla aynı belirter Bende de var ama bakalim hayırlısı bugün olmadım daha insallah kırmızıyı gormeyizMerhaba canim benimde 4 gün var sağ kasigim sürekli bir kasılma oluyo akıntı zaten almış başını gidiyor gogus uclarim yaniyor ama zaten ayın 22 de adet oldum yumurtlama döneminde denedik acaba olmusmudur insallah olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?