Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Bende merak ediyorum bunu canım adet oldun mu ??

Kızlar akıntıyı nasıl ayırediosnz peki normal akıntıda olabilir ? Şuan benimde var ve katnımn altında minik minik atışlar hissediyorum. Kafayı yedim artık döllenme belirtisimi acaba die..

Kızlar ben 28 günde adet oluyorum geçen ayın mayis30unda oldum gericekilme ile korunuoduk adetim gecikti 5 .6gun test yaptım negatif sizce nevardirrya karnında sancı girip çıkıp yine yok yine yok

Bende merak ediyorum bunu canım adet oldun mu ??
benım 3 gebelıgımdede sarımsı akıntım olmustu

Selam kızlar benim adetime 5gün var.gögüs uclarım acıyor bide cok fazla beyaz akıntım oluyo.bide 3 4 gündür vücudumda kırmızı kırmızı benekler cıkmaya basladı bu hamilelik belirtisi olabilir mi acaba.ayrıca bu ay klomen kullandım kızlar cevap yazarsanz sevinirim :)

Kizlar 2 saat sonra boyle oldu gecerlimi sizce bat 11temmuz 12 temmuz

Eklentiler

• 20170705_213447-1.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 104
Ay maşallah canım ya.. Allahım sağ salim kucağına almayıda nasip etsin....
Hiç akıntın yok muydu ??

Hayır canım adet günüme kadar ve adet olmam gereken günlerde hiç yoktu. Normalde de öyle kupkuru olurdu benim zaten. O yüzden hamile olmadığımı düşündüm burda herkeste görünce ama demek ki akıntısız da oluyormuş

Herkesin belirtileri farklı bence. Benim sağ göğüs ucum acıyor mesela. Başka da bişeyim yoktu başlarda. Ama şimdi midem çok bulanıyor yanıyor

Anladım canım... olsun canım ya bebiş için gögüs ağrısı mide bulantısina katlanılır...
şuan hastanedeyim yumurtalarıma baktırmaya geldim..
Inşaallah bi kaç tane sağlıklı yumurtalarım olmuştur...

Arkadaslar merhaba
Hamilelik yasayanlara acik bir sorum olacak
Benim sat 14.07.17 fakat 2,3 gun gecikebilir
Yumurtlama gunun ovulasyon testi ile takip ettim ve 6.07.17 idi degerlendirdik ogunleri
Soruma gelince bugun alt karnima agri giriyor dha 3 gun oldu bu sekilde olmasi hamilelk belirtisi olablirmi
Ve
Gec yumurtladigim icin 14 unde 9 gun olmus olacak bole hamilelk ogrenilrmi yani erken deilmi bu sekilde gec yumrtlayip hamile kalan varmi ?

Cnm okudugun kadarıyla forumlardan yumurtlama olupta hamile kalan çok var.adetine 8 gün kala yumurtlaman olmuş.o dönemde spermle birleşirse neden olmasın.fakat rahme yerleşme süresi 3 gün döllenme +3 gün yerleşme yani toplam 6 gündür.2 gündede kanda hcg salgılanır.etti 8 gün.yani adetin geciktiği gibi 15 temmuzda kan tahlilinden cıkar idrar tahlili sonuçları dogru cıkmaz.boşuna evde tahlil yapıp canını sıkma.idrar tahlili en erken 16-17 temmuzda doğruluk verir.çünkü idrara geç salınır hcg.sakin ol ben cok stres yaptım sen yapma.ağrılarında ilk ilişkiden 2-3 döllenme olur sonraki 3 gün yerleşme ya yerleşirken ağrı verir diyolar.inşallah yerleşme ağrısıdır.sakin ol.kahve içme fazla yeşil nane yeme düşüğe sebep oluyomuş.hadi hayırlısı cnm bekliyorum haberlerini

Bişey sorucam 6 temmuz yumurtlma günün son adet günü başlangıcın ayın kaçıydı hangi gündü?adetin kaçıncı günü ilişki oldu?

Bişey sorucam 6 temmuz yumurtlma günün son adet günü başlangıcın ayın kaçıydı hangi gündü?adetin kaçıncı günü ilişki oldu?
Cok saol cnm aminnn insallah. bn gecen ay on gun adet oldm dengesiz oldu oyuzdn yumurtlama tarihde gecikti sanirim ovulasyon testiyle bu iknci denemem fkat ilkndede ilk adetm uzun surmustu yine 23. Gunde yumurtlamistim adetm normlde 30 gunde 5 gun surer ama ozmn hic ovulasyn yapmadm 14 hazirnda adet olmstm yani herkesn 14-16 gun arasi yumrtlama olmuo dmekki yada bn ck uzun surdum die bole bilemedm iliski: 5,6,7 de oldu

Dediğim gibi hiç belli olmuyo cnm.bazısı yıllarca uğraşıyo.bazısı istemediği halde bi kere ilişkiye giriyo hamile kalıyo kürtaj yaptırıyo.yani ovulasyon testi mutlaka doğrudur ama şunuda biliyorum.sperm 5 gün içerde yaşayabiliyo.yumurtlamadan 5 gün önce ilişkiye girip hamile kalanda var.tam günde yapıp kalamayanda.Ben kader olarak doğum ve ölüm tarihinin değişmicene inananlardanım.Allah önceden tarihini belirlemiştir evladının.Hiç üzülmeyelim nasibi rızkı varsa olur kasmayalım

Mutlaka oyle bnun bilincindeyim zaten yalnizca fikir alisverisi yapiyorum zaman gecirmeye calisiyorum yoksa ayni belrtileri yasayipta hamile olmayanda oldu hicbsyhissetmeyp hamile olanda hersy nasip herkes icin hayirlisi

Yani ben hislerime göre yüksek risk içerdiğini düşünüyorum.durduk yere ağrı başlaması falan daha regline varken.bence yerleşme ağrısı olması çok mümkün.inşallah.bende bu cuma yumurtlamadan 9 gÜn geçmiş olucak sabah test yapıcam.cuma sabahı birde cumartesi sabahı yani çıkması lazım bugünlerde.konuşuruz burdan oyalanırız.benimde ilk bebeğim olucak ve ilk korunmadan denemem bakalım:)

İnsallah guzel sonuclar aliriz bnmde oyle ilk hamileligim olacak nasipse ama cok umtlu deilm cnku bn evleneli 2 yil oldu :)) bakalm hayrlisi insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…