Rüya görüyomusun hamile olanlar ilişkiden sonra cok sık rüya görürmüş.ben ilişki olalı 1 hafta oldu 5 kere rüya gördüm hepsininde anlamı çoçuga cıkıyor.İnsallah guzel sonuclar aliriz bnmde oyle ilk hamileligim olacak nasipse ama cok umtlu deilm cnku bn evleneli 2 yil oldu :)) bakalm hayrlisi insallah
Bn ole ne ruyalar gordum :))) bilincalti oyuzden cok umrsamiorm ruyalari :))Rüya görüyomusun hamile olanlar ilişkiden sonra cok sık rüya görürmüş.ben ilişki olalı 1 hafta oldu 5 kere rüya gördüm hepsininde anlamı çoçuga cıkıyor.
İnsallah cnn herkese nasip olsn insallah Rabbim kimseyi bos cevirmesn saolasin bakalm 10 gune olmassam kan veririm :)Sen 2 yıldır evlisin inan kendimden çok şuan senin evlad sahibi olmanı istedim.inşallah cnm inan cok sevinicem.burdan takip edicem seni yaz mutlaka kan testi sonucunu olurmu
Cnm insallah gonlunden gecendir fakat birkac gune daha olmassan drye git kist olma ihtimali var Allah korusunda tedbirli olmakta fayda vrSelam kıZlar ben daha oncede yazmıstım.son iki aydır klomen kullanıyorum bu ay 10unda adet olmam gerekiyodu olmadım yani 3 gün gecikti ve pazartesi gğnüde doktor randevum vardı kanda gebelik testi istedi negatif cıktı.smdi de bugun saat 4te kahverengi bi kan geldi adet oldum ddm ped koydum ayıptır söylemesi.ama bi daha gelen giden yok normalde deli gibi karnım agrır bacaklarım sırtım agrır hic bisey yok.demek istediğim; ayın 10unda adet olmam gerkiyodu ve o gün kan testi yaptım negatif cıktı.hamile olma ihtimalim var mı acaba yani bu durumun başına gelen varmı kızlar fikirlerinize ihtiyacım var
Yaa insallah oyle bisey yokturCnm insallah gonlunden gecendir fakat birkac gune daha olmassan drye git kist olma ihtimali var Allah korusunda tedbirli olmakta fayda vr
Cnm merhaba insallah gonlunden gecendir fakat ckck erken test yapmissin adeti geciote cikmayan bile vr on gun kala cikmasi imkansz gbi bsy hemen adetten sonra hamile kalsan anca iliskiden en az ongun sonra idrara gecior o da en az... adetine yakn yap olnazsw yine umidini kaybetme adetten sonra yap cikmassada kan verirsin cnm hayirlisi olsunarkadaşlar merhaba bende adet olacakmışım gibi agirilar bel ağrısı oluyo idrar testinde negatif çıktı adete yaklaşık on gün var neden oluyor olbilir aranızda yaşayan var mi hamile olm şansı var mi??ha bîrde sureklituvalete cikiyorum
İnsallah ama bnm kistten sonra camurumsu geliordu birkac gun snra adet oluordum kistm gecti duzeldim ck skur insallah snn yktur ama tedbir olsun diye iki gn dha bekle olmassan drye gtmende fayda vrYaa insallah oyle bisey yoktur
cok gecmiş olsun...İnsallah ama bnm kistten sonra camurumsu geliordu birkac gun snra adet oluordum kistm gecti duzeldim ck skur insallah snn yktur ama tedbir olsun diye iki gn dha bekle olmassan drye gtmende fayda vr
Cok saol.Himm ozmn ya bir iki gune adet olursun yada gec dollenme olablir suan yerlesme kanamasi olablir belki yinede iliski gunnden bir hafta gectiyse kanda yuksek ihtimal cikardi gakat burda mucizeleride asla olmaz dedklermizin oldgunuda okuyoruz hayrlisi olsn insallahcok gecmiş olsun...
Oyle camurlu degil bi damla kahverengi leke geldi sadece.gidicem zaten adetinn 2. Veya 3.günü gel ddi
İnsallah canm...anlamadım bnde kafam karıştıCok saol.Himm ozmn ya bir iki gune adet olursun yada gec dollenme olablir suan yerlesme kanamasi olablir belki yinede iliski gunnden bir hafta gectiyse kanda yuksek ihtimal cikardi gakat burda mucizeleride asla olmaz dedklermizin oldgunuda okuyoruz hayrlisi olsn insallah
Malesef bu kuruma çizgisi canım zaten üstüne görmüş olsan şimdiye kadar iki çizginin de kopkoyu çıkması gerekirdi.. Allah sağlıkla bebeğine kavuştursun en yakın zamanda inşallahKızlar yardım. Tam 1 hafta önce adet oldum. Fakat adet günümden 1 hafta önce geldi normalde 32 günde falan olurum 27. Gün geldi. açık kırmızı renkte başladı çok az geldi ve 3. Gün kahverengiye dönüp leke gibi gelerek bitti. Birçok test yapmıştım negatif çıkmıştı. Buakşam öylesine yapayım dedim ve ayıptır söylemesi idrarım bulanık geldi ne olduğunuanlamadım ilk 1 2 dakika baktım negatif diye bırakıp gitmiştim. Şimdi tuvalete girince farkettimki silik bi çizgi var testte ışık tutmadan da görünüyor . Kurumuş fakat nezaman belirdi bilmiyorum. Sizce üstüne mi gördüm yada test bozuk mu.
Tabiki tatlım test filan yaptım mı? Adet sancıları gibi ağırlar vurur en önemli belirtisi budurKızlar pcos var bende adetim düzensizdir genelde adetim 10 gün geçti ama adet olacak gibi karnım ağrıyor başka belirtim yok .. Hiç böyle bişi yaşayan var mı ?
Yok yapmadım 2 senedir istiyorum olmadığı için umutlanmak istemedim 10 gündür çok sancım var uykumdan uyandıracak kadar ama gögüs ağrısı falan yok..olumsuz olacağını düşündüğüm için salıya kadar yapmıcam sanırımTabiki tatlım test filan yaptım mı? Adet sancıları gibi ağırlar vurur en önemli belirtisi budur
Canım Allâh inşallah en yakın zamanda kucağını doldurur ama benimde adet sancımja başladj bir de çok fazla yemek yiyordum adete 4gün kala öğrendim benYok yapmadım 2 senedir istiyorum olmadığı için umutlanmak istemedim 10 gündür çok sancım var uykumdan uyandıracak kadar ama gögüs ağrısı falan yok..olumsuz olacağını düşündüğüm için salıya kadar yapmıcam sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?