Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Kizlar demin iki bucuk saatlik idrarimla test yaptim adetim üc gün gecikti adetime iki gün kala yaptigim negatifdi cizgi görüyormusunuz
Evet canım çook silik bir çizgi görüyorum geç döllenme oldu büyük ihtimalle ama daha net bir resim yok mu ışığa tutarak resim çek!! Bir de ne kadar sürede çıktı çizgi var mı hamilelik belirtisi

15-20dk sonra resmi cekmistim.. Bi bel agrim var oda hangisinden bilmiyorum ve 2 gün gecikmem var yanlis yazmisim ocakta bi düsügüm oldu bel karin agrim coktu simdi bilemedim cokta su icmistim

Eklentiler

• image.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 105
15-20dk sonra resmi cekmistim.. Bi bel agrim var oda hangisinden bilmiyorum ve 2 gün gecikmem var yanlis yazmisim ocakta bi düsügüm oldu bel karin agrim coktu simdi bilemedim cokta su icmistim
Çok da silik bir çizgi ama görüyorum canım ama bebek olabilir adet geçilmesi bel ağırıpg filan belirti yani

Kızlar akıntıyı nasıl ayırediosnz peki normal akıntıda olabilir ? Şuan benimde var ve katnımn altında minik minik atışlar hissediyorum. Kafayı yedim artık döllenme belirtisimi acaba die..

akıntı olayını bende bılemedım ama ufak atıslar yumurtlamadandır cnm ben o yuzden dr gıtmısdım demıs kı sen yumurtlama yı hıssettıgın ıcn öle yumurtlama donemındesındır. :)

Merhaba ben ateşimi ölçerek bu ay yumurtlamadan bir gün önceki ısının düştüğü günü yakalayarak gün aşırı birlilte oldum.. adet tarihim ayın 19 u 3 gündür ara ara zamanlarda mide bulantım oluyor ve bugün süt gibi beyaz akıntım oldu daha önceki hamileliğimdede bu akıntımdan olmuştu. Vücut ısım 37 sürekli ama bu adet olursam düşebilir biliyorum. Midemde sürekli şişkinlik var.. bugün dayanamadıp bir predictör aldım ama negatif çıktı gerçi sabah ilk idrarla yapmamıştım ama yinede bir sonuç olur diye bekliyordum.. acaba yok saymalı mıyım ?

Kaçıncı bebeğin canım

Kızlar normal doğuma hazırlanmak için çok güzel bir sayfa keşfettim instagram da "" adında.takip edebilirsiniz.Güzel yazılar ve pozitif Doğum hikayeleri var

Son düzenleyen: Moderatör:
2Kizlar bugun normal test yaptim bisey cilmadi. Az once kahvemsi pembesi lekesi geldi gecti. Reglime 4 gun var yerlesme kanamasi nasl oluyo yerlesme zamanindaysa testte cikmamasi normalmi bilen yardimci olabilir mi

Canım ne zamandan beri istiyorsun
Bir bucuk yildir ocakta hamile kaldim tam bir yil sonra düsük yaptim ondan beri yine olmuyo doktorlar bakmiyo olmus bir sene daha dene olmazsa tedavi diyolar napim bilmiyom cok istiyom hormonlarim normal kist falanda yok yinede olmuyo

Bir bucuk yildir ocakta hamile kaldim tam bir yil sonra düsük yaptim ondan beri yine olmuyo doktorlar bakmiyo olmus bir sene daha dene olmazsa tedavi diyolar napim bilmiyom cok istiyom hormonlarim normal kist falanda yok yinede olmuyo
Allah Allâh peki dene yumurtlama dönemlerini gözlemljd yapıyor musun öyle şeyler ..bebeğim kaç aylık düştü

Allah Allâh peki dene yumurtlama dönemlerini gözlemljd yapıyor musun öyle şeyler ..bebeğim kaç aylık düştü
evet dikkat ediyorum yapılması gereken neyse fazlasıyla yapıyorum ovulasyon testide kullandim 2 3 ay sonra kendim anlamaya basladim ne zmn oldugunu akıntıdan vs işte uzmanlastim ama bebek yok :) 5 haftalıktı öğrendim iki gün sonra artmadi hcg kesede görünmedi kanamada yoktu dış gebelikde olabilir dediler kürtaj oldum

Ah canım benim çok geçmiş olsun yaa Allâh kucağını boş bırakmasın inşaallah

Bir konuda acil yardım istiyorum kızlar bende PKO var bu ay İnofılic combi kullanıyorum. . şu an adetime 6gün var birkaç hamilelik belirtileri hissettim bir test yapım dedim 15 dk sonra silik çizgi çıktı bu kadar erken belli olabilir mi?

Çok umutlanmak istemiyorum çok hayal kırıklığı yaşadım .. Ama içimde ki bu hisse de engel olamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…